icon

Ktoré slovenské mesto je najlepšie na život?

Dnes o 12:56

Ahojte, Ktoré slovenské mesto z uvedených by ste si vybrali na život a prečo? A ktoré absolútne nie?
Bojnice,Prievidza, Zvolen, Banská Bystrica, Dunajská Streda, Nové zámky, Malacky, Skalica.

Strana
z2
petronelag
Dnes o 16:20
@anonym_autor

@anonym_d7ea50 neuťalo. Napísal som z uvedených

@anonym_autor Z uvedených sa mi najviac páči Zvolen, niektorí ľudia zo Zvolena a okolia majú prácu aj v Banskej Bystrici, je to blízko. A na západnom Slovensku by asi našiel prácu v Trnave alebo Nitre.

anonym_206610
Dnes o 16:45

NZ

mateson2004
Dnes o 17:32
@anonym_27c5d3

ani jedno uvedené. Však to sú napoly hladové doliny. Prievidza, Bojnice - kde tam chceš pracovať.
manž. tam má rodinu - takže vieme.

@anonym_27c5d3 Malacky sú hladová dolina? To nemyslíš vážne 🤦

jaroe
Dnes o 17:46

@anonym_autor z uvedených Skalica. Absolútne nie NZ a DS

sonicka19983
Dnes o 18:02

Tiež by som vynechala Záhorie... síce tam pôsobím už dlho ale Záhoráci sú kapitola sama o sebe (česť výnimkám)... určite pokojný okraj miest ako ZV a BB.... je to stred Slovenska, strategická poloha, pekné okolie na výlety... určite stredné Slovensko... Bojnice ani Prievidza neviem posúdiť ale pochádzam BN a tiež nič moc kraj teraz čo sa týka práce...ale určite by som to podmienila nájdením práce a iných skutočností...lebo mesto môže byť neviem aké krásne pokiaľ nemá človek robotu tak ďaleko nezajde...

anonym_0ff322
Dnes o 18:43

@anonym_autor nahodou do Zvolena chodim casto a za poslednych 10 rokov siel velmi hore.
Urcite by som nebyval v: Ziar nad Hronom, Pov. Bystrica, Namestovo, Gelnica, Medzilaborce, Secovce, Rim. Sobota, atd.

anonym_04806f
Dnes o 20:14

NZ určite nie, tak nič neni a hlavne práca žiadna. Keď už tak Nitra alebo Trnava sú pekné mestá kde nájdeš všetko čo potrebuješ.

anonym_52e0d6
Dnes o 20:26

Rozhodne BB alebo ako druha volba ZV. Podla mna ma Bystrica najvacsi potencial - praca, studijum, priroda, kulturne a sportove vyzitie. Milujem tichsie a pokjnejsie mesta, stred Slovenska znamena aj dobru polohu voci ostatnym regionom…Mna to vobec na Zahorie alebo Ponitrie netaha, Prievidza a Bojnice su navyse meste, kde sa tazko najde praca a tie ostatne juzne su mi nesympaticke 😁

sisaka
Dnes o 20:42

Najprv sa hľadá práca a potom bývanie. Nie naopak, potom tu vypisujú ľudia, ako majú postavený dom kdesi v hladovej doline, nemajú prácu, alebo za ňou dochádzajú 100 km a ani za boha sa toho domu nevzdajú a nepresťahujú sa tam, kde práca je.

Strana
z2