Poznáte najkrajšiu ženu vo svojom okolí?
Ahojte. Zaujimalo by ma, ci mate vo svojom okoli niekoho, teda zenu, slecnu, alebo dievca pri ktorom si poviete ze je ozaj neskutocne krasna? U mna je to susedy dcera, Ma asi 25 rokov a je to zena ktora nechava chlapov v uzase, a zeny az zatinaju zuby. Nie iba jej prirodzenou krasou, ale aj obliekanim , v jeden den lesna vila, v druhy den diablica. Mate v okoli tiez niekoho takeho? (aj slecna v bielo ruzovych plavkach sa moze pridat, alebo ju niekto spomenie)
@pralinka25 cize ideme porovnat rozne kultury a narody? To hadam nie. Myslim ze kazdy dokaze posudit realnu fyzicku krasu resp. Jej idealy. Nehovorim ze ich splnam ja🙂 ale vnimam realitu. Tu moze mat niekto aj napt 95kg a riedke vlasy a spadnute prsia no dvihaci sebavedomia hovoria o krase. Ze si citujem kocka a podobne. Nevravim ze sa treba ponizovat ale hovorim o vnimani objektinej reality
@anonym_661604 tu asi ani neslo o standard krasy ale prave o ten nadstandard. ked uz sme pri tom.
Niekto si o sebe aj namysla, ze je krasny a svoje fotky vystavuje vsade a stale. Aj tu je jedna zena, taka trosku na moj vkus baculka, obycajna priemerna zena. Fotky seba tu dava stale. A zeny jej tam pisu stale, aka je krasna. Ja som ju uz blokla, tak mam pokoj a nevidim ju vkuse pri scrollovani. Tym len chcem povedat, ze pre niektore zeny je podla toho co pisu krasna, a podla mna teda vobec krasna nie je. Teda krasa je naozaj subjektivny nazor.
Áno, poznám najkrajšiu ženu v okolí, pri ktorej si poviem, že je neskutočne krásna a cez deň je lesná víla a večer diablica, je to moja partnerka.

Hodnotit vonkajsiu krasu a superit a porovnavat je plytke a povrchne. Nicim si ju clovek nezasluzil, nie je to jeho vizitka. Dostal to ako dar. Sú iné veci, ktoré si treba na ľuďoch vsimat a vazit