Poznáte najkrajšiu ženu vo svojom okolí?
Ahojte. Zaujimalo by ma, ci mate vo svojom okoli niekoho, teda zenu, slecnu, alebo dievca pri ktorom si poviete ze je ozaj neskutocne krasna? U mna je to susedy dcera, Ma asi 25 rokov a je to zena ktora nechava chlapov v uzase, a zeny az zatinaju zuby. Nie iba jej prirodzenou krasou, ale aj obliekanim , v jeden den lesna vila, v druhy den diablica. Mate v okoli tiez niekoho takeho? (aj slecna v bielo ruzovych plavkach sa moze pridat, alebo ju niekto spomenie)
@pralinka25 cize ideme porovnat rozne kultury a narody? To hadam nie. Myslim ze kazdy dokaze posudit realnu fyzicku krasu resp. Jej idealy. Nehovorim ze ich splnam ja🙂 ale vnimam realitu. Tu moze mat niekto aj napt 95kg a riedke vlasy a spadnute prsia no dvihaci sebavedomia hovoria o krase. Ze si citujem kocka a podobne. Nevravim ze sa treba ponizovat ale hovorim o vnimani objektinej reality
@anonym_661604 tu asi ani neslo o standard krasy ale prave o ten nadstandard. ked uz sme pri tom.
Niekto si o sebe aj namysla, ze je krasny a svoje fotky vystavuje vsade a stale. Aj tu je jedna zena, taka trosku na moj vkus baculka, obycajna priemerna zena. Fotky seba tu dava stale. A zeny jej tam pisu stale, aka je krasna. Ja som ju uz blokla, tak mam pokoj a nevidim ju vkuse pri scrollovani. Tym len chcem povedat, ze pre niektore zeny je podla toho co pisu krasna, a podla mna teda vobec krasna nie je. Teda krasa je naozaj subjektivny nazor.
Áno, poznám najkrajšiu ženu v okolí, pri ktorej si poviem, že je neskutočne krásna a cez deň je lesná víla a večer diablica, je to moja partnerka.
Áno, mala som v živote dve také ženy
Jedna topka fyzicky,fakt pekné črty jemné, krásna postava, žensky elegantne oblecena
Druhá krásna ale dušou, krajsieho človeka som nestretla , úplný anjel
Jedna bola moja mama a druhá moja babka
Pre mňa prenadherne ženy
Táto téma nemá ani pätu ani hlavu. To naozaj sa toto niekto pýta. Asi to nemáš v hlave všetko poriadku.
Áno, mala som v živote dve také ženy
Jedna topka fyzicky,fakt pekné črty jemné, krásna postava, žensky elegantne oblecena
Druhá krásna ale dušou, krajsieho človeka som nestretla , úplný anjel
Jedna bola moja mama a druhá moja babka
Pre mňa prenadherne ženy
@anonym_fa5c9c Boze to je ale trapne klise.
@anonym_fa5c9c Boze to je ale trapne klise.
@anonym_ccde1e ked to je pre teba klišé asi niečo na tom bude pravdy, keď toľko ludi to tak vníma 🙂
@anonym_7f22c5 chce si písať o slečne v bielo ružových plavkách 😏
@biba_18 to je kto?som prišla o nejakú zaujímavú tému?
Nie, taku zenu vo svojom okoli nemam, ak neratam moju mamu. Ta na svoj vek vyzera skvelo a len lutujem, ze som po nej jej crty nezdedila a podobam sa skor na otca 🙂
Ja keď sa pozriem do zrkadla 🥹🥹🥹🤣🤣🤣🤣robím si srandu
Áno poznám mnoho krásnych žien, mladé, staršie, blondíny, tmavovlasé, inej národnosti. S iskrou v oku, šarmom a úsmevom na duši. Aj my v rodine máme dobrý gén, mnoho krásnych žien. Moja mama keď bola mladá 🤩🤩🤩 teraz je tiež kočka.

Hodnotit vonkajsiu krasu a superit a porovnavat je plytke a povrchne. Nicim si ju clovek nezasluzil, nie je to jeho vizitka. Dostal to ako dar. Sú iné veci, ktoré si treba na ľuďoch vsimat a vazit