icon

Poznáte najkrajšiu ženu vo svojom okolí?

21. aug 2026

Ahojte. Zaujimalo by ma, ci mate vo svojom okoli niekoho, teda zenu, slecnu, alebo dievca pri ktorom si poviete ze je ozaj neskutocne krasna? U mna je to susedy dcera, Ma asi 25 rokov a je to zena ktora nechava chlapov v uzase, a zeny az zatinaju zuby. Nie iba jej prirodzenou krasou, ale aj obliekanim , v jeden den lesna vila, v druhy den diablica. Mate v okoli tiez niekoho takeho? (aj slecna v bielo ruzovych plavkach sa moze pridat, alebo ju niekto spomenie)

Strana
z2
anonym_95eba6
21. aug 2026

Hodnotit vonkajsiu krasu a superit a porovnavat je plytke a povrchne. Nicim si ju clovek nezasluzil, nie je to jeho vizitka. Dostal to ako dar. Sú iné veci, ktoré si treba na ľuďoch vsimat a vazit

thirstymonk
21. aug 2026

Jo, mám v okolí. A teraz čo ako? Mám ti zohnať číslo? Kamarát sa pýta?

pralinka25
21. aug 2026
@anonym_661604

@pralinka25 cize ideme porovnat rozne kultury a narody? To hadam nie. Myslim ze kazdy dokaze posudit realnu fyzicku krasu resp. Jej idealy. Nehovorim ze ich splnam ja🙂 ale vnimam realitu. Tu moze mat niekto aj napt 95kg a riedke vlasy a spadnute prsia no dvihaci sebavedomia hovoria o krase. Ze si citujem kocka a podobne. Nevravim ze sa treba ponizovat ale hovorim o vnimani objektinej reality

@anonym_661604 tu asi ani neslo o standard krasy ale prave o ten nadstandard. ked uz sme pri tom.

anonym_3b1e71
21. aug 2026

Niekto si o sebe aj namysla, ze je krasny a svoje fotky vystavuje vsade a stale. Aj tu je jedna zena, taka trosku na moj vkus baculka, obycajna priemerna zena. Fotky seba tu dava stale. A zeny jej tam pisu stale, aka je krasna. Ja som ju uz blokla, tak mam pokoj a nevidim ju vkuse pri scrollovani. Tym len chcem povedat, ze pre niektore zeny je podla toho co pisu krasna, a podla mna teda vobec krasna nie je. Teda krasa je naozaj subjektivny nazor.

anonym_b18e85
21. aug 2026

Áno, poznám najkrajšiu ženu v okolí, pri ktorej si poviem, že je neskutočne krásna a cez deň je lesná víla a večer diablica, je to moja partnerka.

anonym_fa5c9c
21. aug 2026

Áno, mala som v živote dve také ženy
Jedna topka fyzicky,fakt pekné črty jemné, krásna postava, žensky elegantne oblecena
Druhá krásna ale dušou, krajsieho človeka som nestretla , úplný anjel
Jedna bola moja mama a druhá moja babka
Pre mňa prenadherne ženy

anonym_c675d5
21. aug 2026

Táto téma nemá ani pätu ani hlavu. To naozaj sa toto niekto pýta. Asi to nemáš v hlave všetko poriadku.

anonym_ccde1e
21. aug 2026
@anonym_fa5c9c

Áno, mala som v živote dve také ženy
Jedna topka fyzicky,fakt pekné črty jemné, krásna postava, žensky elegantne oblecena
Druhá krásna ale dušou, krajsieho človeka som nestretla , úplný anjel
Jedna bola moja mama a druhá moja babka
Pre mňa prenadherne ženy

@anonym_fa5c9c Boze to je ale trapne klise.

anonym_fa5c9c
21. aug 2026
@anonym_ccde1e

@anonym_fa5c9c Boze to je ale trapne klise.

@anonym_ccde1e ked to je pre teba klišé asi niečo na tom bude pravdy, keď toľko ludi to tak vníma 🙂

anonym_1ade5d
21. aug 2026
@biba_18

@anonym_7f22c5 chce si písať o slečne v bielo ružových plavkách 😏

@biba_18 to je kto?som prišla o nejakú zaujímavú tému?

anonym_621ce8
21. aug 2026

Nie, taku zenu vo svojom okoli nemam, ak neratam moju mamu. Ta na svoj vek vyzera skvelo a len lutujem, ze som po nej jej crty nezdedila a podobam sa skor na otca 🙂

anonym_a1e820
21. aug 2026

Ja keď sa pozriem do zrkadla 🥹🥹🥹🤣🤣🤣🤣robím si srandu

anonym_4a0b42
21. aug 2026

Áno poznám mnoho krásnych žien, mladé, staršie, blondíny, tmavovlasé, inej národnosti. S iskrou v oku, šarmom a úsmevom na duši. Aj my v rodine máme dobrý gén, mnoho krásnych žien. Moja mama keď bola mladá 🤩🤩🤩 teraz je tiež kočka.

bloger
22. aug 2026

@anonym_autor Určite sa všade nájde. Každá žena je krásna.

Strana
z2