icon

Som krásna, čo na tom nechápete?

2. okt 2026

Príspevkom vás oslovím asi viacerých. Chcem sa opýtať. Čo vás vedie k tomu, že keď niekam napíšem komentár, že som veľmi krásna žena, mám štíhle, takmer dokonalé telo a ľudia mi hádajú o 5 až 15 rokov menej, máte potrebu to komentovať?

Prečo majú túto potrebu hlavne obézne ženy, chlapi, ktorí trávia celý deň na Koníku, alebo anonymovia?

Proste viem, ako vyzerám, a viem, aká je realita. Ende. Akceptujte to.

anonym_adb706
•
2. okt 2026

@anonym_autor ľudia nekomentuju tvoj výzor, ale npochopitelnu potrebu to zdôrazňovať, ako keby to bolo niečo, čo ťa definuje. To nie je normálne

anonym_71d10a
•
2. okt 2026

ja ti to doprajem a gratulujem ti k tomu, ale prečo máš potrebu to prezentovať na MK? nemáš dosť uznania vo svojom okolí?

anonym_eb88ac
•
2. okt 2026

Som na tom rovnako, takže nič neobvyklé byt krásna....ci?

martinka13
•
2. okt 2026

Tak gratulujem. Ešte rozumu kus kdesi pobrať a budeš dokonalá 😀

ivik4
•
2. okt 2026

Ja som tiez krasna, akurat si narozdiel od Teba nepotrebujem honkat ego na koniku. Vlastne nepoznam ani jednu krasnu zenu ktora to potrebuje.. vedia to ony same a to im staci. Treba popracovat na svojom sebavedomii

slavomira236
•
2. okt 2026
@anonym_4694eb

To nie je ta, co tu minule hodila foto s tymi 2 balonmi na hrudi a kacacim pyskom?

@anonym_4694eb alebo ta co sa chcie rozviest z muzom lebo sa o seba nestara a ona je krasna. A bol komentovany nepiriadok v izbe ..

anonym_f437ac
•
2. okt 2026

@anonym_autor O 15 rokov mladsie? V 20tke si vyzerala a mentalne bola na urovni 5 rocneho dietata? Krasa je do casu. Mas ju tak na 20-25 rokov. Davaj pozor, aby ta to psychicky nepolozilo, ked po 50tke budes vyzerat ako stara strhana jezibaba.

anonym_065851
•
2. okt 2026

@anonym_autor krása je veľmi subjektívna. Ak máš na tele množstvo tuningu, pre mnohých krásna nebudeš.

lusilla
•
2. okt 2026

Stretla som vo svojom zivote uz jednu osobu s tvojim nazorom. Ona bola krasna, mudra, sikovna. Jediny hacik bol ze to bolo len podla nej, nikto iny si to nemyslel. Skutocne bola vselico len nie krasna. No a ty ak si tak gratulujem ale vyzera to tak ze to je tak jedina prednost ktoru mas, tak si ju vaz a straz.

martinmmartin
•
2. okt 2026

Ja skusim konstruktivne.... jedna z najvacsich emocii co nas dokaze dobre a spravodlivo vytocit je dokaz nespravodlivosti.... ked niekto nieco uziva uplne nezasluzene neopravnene .
Priklad kolegovia ak mame vsetci 1000 Eur tak sme kamosi, ak mame 2000 a jeden 2200 tak nie sme spokojnejsi ako s 1000 ale uuuuplne non stop vytoceny ze ako to tam chodi a ake je to naprd a co to vobec je.
Osobna atraktivita je vnimana asi podobne , to ze sa niekto narodil tak alebo hentak nieje jeho zasluha a ked ma z toho nejake ( pocitom ) vyhody tak vidime cerveno

anonym_0a7775
•
2. okt 2026

Ja som dnes zo synom v Ziline,isli sme pre moje nove auto.Zo stanice taxikom,a pan taxikar sa s nami rozpraval a vravi,ze teda vobec nevyzerate ako jeho mama,ale skor ako mladsia sestra.
Toto vie 10000nasobne viac potesit ako taka samochvala a vysoke ego az neviem kam.

anonym_89a457
•
2. okt 2026

Ako si zistila, že si krásna?

anonym_ff2e09
•
2. okt 2026

@anonym_autor nemozem zhodnotiť, či si pekná, lebo ťa nevidim, ale to tvoje ego je citiť cez telefon až ku mne 🤣 vieš ako sa hovorí, z peknej misy sa nenaješ, pokým je prázdna

anonym_82307c
•
2. okt 2026

to chce foto

anonym_c29385
•
2. okt 2026
@anonym_14e829

Mozes byt sice najkrajsia ceruzka v peracniku, ale najostrejsia asi nebudes

@anonym_14e829 Preto ako chlap hovorim, zena musi mat hlavne dobrý charakter. Vestko ostatne sa da operovat 😀

elenka.k
•
2. okt 2026

😅

anonym_274bef
•
2. okt 2026

Talk super! Nezabudaj - nie princezná, ale kráľovná!

anonym_374e8b
•
2. okt 2026

Zvyčajne tie čo si myslia, aké su krásne, majú ďaleko od krásy 😁
Poznam také, zdôrazňujú aké su pekné ale teda realita je iná
Alebo mlado vyzerajúce ale len vo svojich očiach, reálne vyzeraju na svoj vek a niektore i starsie
Sam na seba si hovoriť, že som krásna je také narcistické…

bale1rinka
•
2. okt 2026

@anonym_autor daj sem fotku, zhodnotíme.

januska12323
•
2. okt 2026

@anonym_autor koho to zaujíma. Prihlás sa do miss.

elenka.k
•
2. okt 2026
@januska12323

@anonym_autor koho to zaujíma. Prihlás sa do miss.

@januska12323 ale ona vekovo je už staršia na miss

liusa82
•
2. okt 2026

mne je velmi smutno ako koník dopadol.Fakt v poslednej dobe je to tu totálne o ničom a to nemyslím len touto témou.Jedinú, ktoru si tu čitam je tá o tej nešťastej tragedii na škole.Ale fakt nechápem čo sa to v poslednej dobe s koňom porobilo? kde sú normálne témy,rady?...Buď je niekto za toto platený alebo to robí jedná a tá istá narušená osoba dookola alebo je ich aj viacero ešte možno AI generovanie..lebo nie je možné aby tu bolo tolko debilných tém za deň.Doslova o ničom a o nikom.Alebo potom sa tu riešia len zoznamky a ako je kto osamelý a toto dookola..čistá depresia.Pár uživateliek čo tu rada sledujem inak už pomaličky prepadák.Mk zamysli sa alebo to tu viac kontroluj

anonym_9625fa
•
2. okt 2026

@anonym_autor ale nám si úplne,ale že úplne ukradnutá

anonym_36f70d
•
2. okt 2026

Mne stačí vedieť koľko ročný krásny vzťah máš, tu bude povedané všetko takže prosím odpoveď???

kiki68
•
2. okt 2026

Podla opisu asi vyzeram postavou podobne, nikde to vsak nemam potrebu pisat. Co tu mam ziapat na celu dedinu, ze kukajte som stihla a furt ma neohlodal zub casu? Ved by mi asi zachranku volali a pekne do kazajky 😂😂😂🙈🙈🙈

anonym_cec661
•
2. okt 2026

@anonym_autor ty sa musíš strašne nudiť

anonym_36cb4d
•
2. okt 2026

Dobre, akceptované. Môžeš dať ďalšiu tému

anonym_f007d7
•
2. okt 2026

@anonym_autor aj ja som štíhla, mám pekne dlhé, rovné nohy, ženskú postavu, sumernu tvár, husté vlasy, velke oci, dlhe mihalnice. A odhaduju mi tak o 10-12 rokov menej, nesrandujem. Ale v živote ma nenapadlo nikde písať, ze som krásna. A vieš prečo? Pretože krása je relatívny pojem a kazdy človek ju vníma inak. To, ze ty sa vidíš v zrkadle ako krasna, nič neznamená.

2691
•
2. okt 2026

@anonym_autor keď to píšeš do diskusie, tak čo majú robiť - komentujú, rozmýšľajú, aké má asi IQ, EQ , atď.

2691
•
2. okt 2026
@2691

@anonym_autor keď to píšeš do diskusie, tak čo majú robiť - komentujú, rozmýšľajú, aké má asi IQ, EQ , atď.

@2691 ozaj, a Jožo to už vie, alebo už je s igelitkou na ulici?