Som krásna, čo na tom nechápete?
Príspevkom vás oslovím asi viacerých. Chcem sa opýtať. Čo vás vedie k tomu, že keď niekam napíšem komentár, že som veľmi krásna žena, mám štíhle, takmer dokonalé telo a ľudia mi hádajú o 5 až 15 rokov menej, máte potrebu to komentovať?
Prečo majú túto potrebu hlavne obézne ženy, chlapi, ktorí trávia celý deň na Koníku, alebo anonymovia?
Proste viem, ako vyzerám, a viem, aká je realita. Ende. Akceptujte to.
ja ti to doprajem a gratulujem ti k tomu, ale prečo máš potrebu to prezentovať na MK? nemáš dosť uznania vo svojom okolí?
Som na tom rovnako, takže nič neobvyklé byt krásna....ci?
Ja som tiez krasna, akurat si narozdiel od Teba nepotrebujem honkat ego na koniku. Vlastne nepoznam ani jednu krasnu zenu ktora to potrebuje.. vedia to ony same a to im staci. Treba popracovat na svojom sebavedomii
To nie je ta, co tu minule hodila foto s tymi 2 balonmi na hrudi a kacacim pyskom?
@anonym_4694eb alebo ta co sa chcie rozviest z muzom lebo sa o seba nestara a ona je krasna. A bol komentovany nepiriadok v izbe ..
@anonym_autor O 15 rokov mladsie? V 20tke si vyzerala a mentalne bola na urovni 5 rocneho dietata? Krasa je do casu. Mas ju tak na 20-25 rokov. Davaj pozor, aby ta to psychicky nepolozilo, ked po 50tke budes vyzerat ako stara strhana jezibaba.
@anonym_autor krása je veľmi subjektívna. Ak máš na tele množstvo tuningu, pre mnohých krásna nebudeš.
Stretla som vo svojom zivote uz jednu osobu s tvojim nazorom. Ona bola krasna, mudra, sikovna. Jediny hacik bol ze to bolo len podla nej, nikto iny si to nemyslel. Skutocne bola vselico len nie krasna. No a ty ak si tak gratulujem ale vyzera to tak ze to je tak jedina prednost ktoru mas, tak si ju vaz a straz.
Ja skusim konstruktivne.... jedna z najvacsich emocii co nas dokaze dobre a spravodlivo vytocit je dokaz nespravodlivosti.... ked niekto nieco uziva uplne nezasluzene neopravnene .
Priklad kolegovia ak mame vsetci 1000 Eur tak sme kamosi, ak mame 2000 a jeden 2200 tak nie sme spokojnejsi ako s 1000 ale uuuuplne non stop vytoceny ze ako to tam chodi a ake je to naprd a co to vobec je.
Osobna atraktivita je vnimana asi podobne , to ze sa niekto narodil tak alebo hentak nieje jeho zasluha a ked ma z toho nejake ( pocitom ) vyhody tak vidime cerveno
Ja som dnes zo synom v Ziline,isli sme pre moje nove auto.Zo stanice taxikom,a pan taxikar sa s nami rozpraval a vravi,ze teda vobec nevyzerate ako jeho mama,ale skor ako mladsia sestra.
Toto vie 10000nasobne viac potesit ako taka samochvala a vysoke ego az neviem kam.
Ako si zistila, že si krásna?
@anonym_autor nemozem zhodnotiť, či si pekná, lebo ťa nevidim, ale to tvoje ego je citiť cez telefon až ku mne 🤣 vieš ako sa hovorí, z peknej misy sa nenaješ, pokým je prázdna
to chce foto
Mozes byt sice najkrajsia ceruzka v peracniku, ale najostrejsia asi nebudes
@anonym_14e829 Preto ako chlap hovorim, zena musi mat hlavne dobrý charakter. Vestko ostatne sa da operovat 😀
Zvyčajne tie čo si myslia, aké su krásne, majú ďaleko od krásy 😁
Poznam také, zdôrazňujú aké su pekné ale teda realita je iná
Alebo mlado vyzerajúce ale len vo svojich očiach, reálne vyzeraju na svoj vek a niektore i starsie
Sam na seba si hovoriť, že som krásna je také narcistické…
@anonym_autor koho to zaujíma. Prihlás sa do miss.
@januska12323 ale ona vekovo je už staršia na miss
mne je velmi smutno ako koník dopadol.Fakt v poslednej dobe je to tu totálne o ničom a to nemyslím len touto témou.Jedinú, ktoru si tu čitam je tá o tej nešťastej tragedii na škole.Ale fakt nechápem čo sa to v poslednej dobe s koňom porobilo? kde sú normálne témy,rady?...Buď je niekto za toto platený alebo to robí jedná a tá istá narušená osoba dookola alebo je ich aj viacero ešte možno AI generovanie..lebo nie je možné aby tu bolo tolko debilných tém za deň.Doslova o ničom a o nikom.Alebo potom sa tu riešia len zoznamky a ako je kto osamelý a toto dookola..čistá depresia.Pár uživateliek čo tu rada sledujem inak už pomaličky prepadák.Mk zamysli sa alebo to tu viac kontroluj
@anonym_autor ale nám si úplne,ale že úplne ukradnutá
Mne stačí vedieť koľko ročný krásny vzťah máš, tu bude povedané všetko takže prosím odpoveď???
Podla opisu asi vyzeram postavou podobne, nikde to vsak nemam potrebu pisat. Co tu mam ziapat na celu dedinu, ze kukajte som stihla a furt ma neohlodal zub casu? Ved by mi asi zachranku volali a pekne do kazajky 😂😂😂🙈🙈🙈
@anonym_autor ty sa musíš strašne nudiť
Dobre, akceptované. Môžeš dať ďalšiu tému
@anonym_autor aj ja som štíhla, mám pekne dlhé, rovné nohy, ženskú postavu, sumernu tvár, husté vlasy, velke oci, dlhe mihalnice. A odhaduju mi tak o 10-12 rokov menej, nesrandujem. Ale v živote ma nenapadlo nikde písať, ze som krásna. A vieš prečo? Pretože krása je relatívny pojem a kazdy človek ju vníma inak. To, ze ty sa vidíš v zrkadle ako krasna, nič neznamená.
@anonym_autor keď to píšeš do diskusie, tak čo majú robiť - komentujú, rozmýšľajú, aké má asi IQ, EQ , atď.

@anonym_autor ľudia nekomentuju tvoj výzor, ale npochopitelnu potrebu to zdôrazňovať, ako keby to bolo niečo, čo ťa definuje. To nie je normálne