icon

Som krásna, čo na tom nechápete?

2. okt 2026

Príspevkom vás oslovím asi viacerých. Chcem sa opýtať. Čo vás vedie k tomu, že keď niekam napíšem komentár, že som veľmi krásna žena, mám štíhle, takmer dokonalé telo a ľudia mi hádajú o 5 až 15 rokov menej, máte potrebu to komentovať?

Prečo majú túto potrebu hlavne obézne ženy, chlapi, ktorí trávia celý deň na Koníku, alebo anonymovia?

Proste viem, ako vyzerám, a viem, aká je realita. Ende. Akceptujte to.

anonym_c68f05
•
2. okt 2026

@anonym_autor pekná som, múdra som, aj variť viem

anonym_f1798c
•
2. okt 2026

Ako vidim …ta krasa ti ale na sebavedomi nepridala .inak by si nepisala tuto temu..🤷🏼‍♀️

anonym_5fd243
•
2. okt 2026

@anonym_autor nekrmne trolla. su aj lepsie temy

svetlonos
•
2. okt 2026
@minenkaa

@danielahamar ale jedine ak by si aj kľakla a ten oproti by bol chlap

@minenkaa
🤣🤣🤣👍👋

svetlonos
•
2. okt 2026
@tundra

Kup si toto tricko😉a vsetci to budu vediet.

@tundra
perfektné, to si kúpim tiež - k tomu vareniu namiesto zástery 😁

anonym_560b65
•
2. okt 2026

Kucherenko s gambu cez pol xichtu si tiež myslí, že je krásna 🤣🤣
Citujem.".Má zrkadlo"..sa vidí ☝️

anonym_d0d872
•
2. okt 2026

takuto jednu aj ja poznam. mozno si to aj ty, autorka. ona je krasna, cela jej rodina je krasna. Inteligencia ju nasiroko obisla, zivot nahovno, chlap jeden otras. Sebecka, povrchna a ustipacna frustrovana zena, co nema v zivote ziadnu radost okrem tej svojej "krasy". Ale tvari sa, ze jej to tak vyhovuje a ona ma vsetkych v ****. Pride mi to ako take volanie o pomoc...

anka2015
•
2. okt 2026

A čo tak pridať foto? Možno pochopíme

sticker
anonym_c1f9cc
•
2. okt 2026

Aj ja som krasna.

svetlonos
•
2. okt 2026

@anonym_autor
A vedela by si mi definovať krásu?
Predvčerom som pri pohľade do zrkadla tiež bola milo prekvapená, fakt som bola nesmierne pekná. Kokos, tak pekná až som sa zľakla, či náhodou nie som tehotná 😁.
Nie som 😂.
A teraz vážne by ma zaujímali ako berieš krásu. Pokiaľ len tu vonkajšiu fasádu, ok. Alebo dokážeš vnímať aj to, čo (ne)vyžaruješ?
Ja keď týždeň spím len pár hodín aj to nie v kuse, vyzerám hrozne, vnútorné vyžarovanie ukazuje - kedy sa konečne vyspím,
Pokiaľ mi je dopriate od deti viac spánku, robí to zázraky a naozaj bez namyslenosti ma ten obraz v zrkadle veľmi teší. Nie len to povrchové ale hlavne to, čo vyžarujem.
Omladnem vtedy aj o 10 rokov a keby zhodil tých 10kg naviac, tak je to úplne iná liga. Ale pre by mi to bolo platné len povrchovo.
Poznám pár krásnych žien,ktoré nemajú zrovna 90-60-90 ale charizmu obrovskú. Zažila som u kolegyne, chlapi z nej nešli oči spustiť. Bola múdra, vtipna, spravodlivá a krásna.
Nikdy však nemala potrebu sa tým chváliť. A keby niet gdpr a nemám charakter, pošlem ti fotku dievčatka, s ktorým som žila 2 roky. Dnes má 26 a je prenadherna a ako bonus aj nesmierne múdra. Tiež ma zrkadlo ale nikdy nedáva najavo že ona je tá krásna a mega inteligentná, postavu má tiež excelentnú.
Vieš, to je rovnaké ako s ľuďmi, ktorí o sebe tvrdia ako sú oni inteligenti!
Poznala som mnoho ľudí, ktorí mali skutočne inteligenciu. Nik u nich to nikdy o sebe nepovedal ani sa preto nenosila ako páv.
Prečo máš takú potrebu to tu prezentovať? Ja to prajem aj tebe a ešte aj dobre gény k tomu, nech štátnej do krásy. To tak má moja mama. No ešte ti k tomu prajem aj nech si šťastná a neopustí ťa nikdy radosť zo života. Vtedy budeš krásna aj v 90tke ♥️

svetlonos
•
2. okt 2026
@svetlonos

@anonym_autor
A vedela by si mi definovať krásu?
Predvčerom som pri pohľade do zrkadla tiež bola milo prekvapená, fakt som bola nesmierne pekná. Kokos, tak pekná až som sa zľakla, či náhodou nie som tehotná 😁.
Nie som 😂.
A teraz vážne by ma zaujímali ako berieš krásu. Pokiaľ len tu vonkajšiu fasádu, ok. Alebo dokážeš vnímať aj to, čo (ne)vyžaruješ?
Ja keď týždeň spím len pár hodín aj to nie v kuse, vyzerám hrozne, vnútorné vyžarovanie ukazuje - kedy sa konečne vyspím,
Pokiaľ mi je dopriate od deti viac spánku, robí to zázraky a naozaj bez namyslenosti ma ten obraz v zrkadle veľmi teší. Nie len to povrchové ale hlavne to, čo vyžarujem.
Omladnem vtedy aj o 10 rokov a keby zhodil tých 10kg naviac, tak je to úplne iná liga. Ale pre by mi to bolo platné len povrchovo.
Poznám pár krásnych žien,ktoré nemajú zrovna 90-60-90 ale charizmu obrovskú. Zažila som u kolegyne, chlapi z nej nešli oči spustiť. Bola múdra, vtipna, spravodlivá a krásna.
Nikdy však nemala potrebu sa tým chváliť. A keby niet gdpr a nemám charakter, pošlem ti fotku dievčatka, s ktorým som žila 2 roky. Dnes má 26 a je prenadherna a ako bonus aj nesmierne múdra. Tiež ma zrkadlo ale nikdy nedáva najavo že ona je tá krásna a mega inteligentná, postavu má tiež excelentnú.
Vieš, to je rovnaké ako s ľuďmi, ktorí o sebe tvrdia ako sú oni inteligenti!
Poznala som mnoho ľudí, ktorí mali skutočne inteligenciu. Nik u nich to nikdy o sebe nepovedal ani sa preto nenosila ako páv.
Prečo máš takú potrebu to tu prezentovať? Ja to prajem aj tebe a ešte aj dobre gény k tomu, nech štátnej do krásy. To tak má moja mama. No ešte ti k tomu prajem aj nech si šťastná a neopustí ťa nikdy radosť zo života. Vtedy budeš krásna aj v 90tke ♥️

@svetlonos
Oprava; nech starneš do krásy

simca06022011
•
2. okt 2026

Mna by zaujimalo, co ta vedie k tomu, ze mas potrebu to niekde pisat, a este robit o tom temu? Ono kedysi sa hovorilo: samochvala smrdi, ale za pýchou hanba chodí... ;)
Realne je uplne jedno co si kto mysli, a ci to co pises je / nie je pravda. Krasa je aj tak vec subjektivna. Ide o to ako sa spravas, ci je to vhodne/nevhodne a ako to posobi. Myslim, ze prave preto ti vela ludi bude protirecit.

anonym_eee8cb
•
2. okt 2026

@anonym_autor každý raz zostarne. Teda, ak sa dožije vyššieho veku. Najneskôr po 45 začneš ovísať. Možno aj priberať. Zrednú vlasy. Ochabne koža. Už ti nikto nebude hádať o XX rokov menej.
A ak siahneš po plastikách, bude to vidno.
Takže užívaj si svojich pár rokov krásy.

anonym_296924
•
2. okt 2026

Ak si krasna zena, mas super postavu a vyzeras mlado je super, ale nie si jedina 😉 Skus popravovat este na svojom sebavedomi natolko, aby ta vobec nezaujimali a ani ta akymkolvek sposobom nezasiahli akekolvek prispevky z MK na tvoju osobu. A v neposlednom rade este pracuj na tvojom intelekte sa znizit k takemuto prispevku ;) Vela stastia

anonym_01d22a
•
2. okt 2026

@anonym_autor a ty, zlatko, akceptuj to, že nie si krásna pre celý svet. Však si ži vo svojej bubline, no daj si pozor, aby nepukla😂 nielen bublina, ale aj ty.
@anonym_autor

anonym_73bc38
•
2. okt 2026

@anonym_autor ja som teda v živote nikde nenapísala, že som krásna či s dokonalým telom ani sa za takú nepovažujem a ani nie som, ale tie komentáre od žien s nadváhou , keď napíšem napríklad, že som stihla aj v 40, mi tiez cinkajú do očí. Takže minimálne čiastočne chápem, o čom je tvoj príspevok

slovakboy
•
Včera o 00:53

@anonym_autor píšem ti ako muž čo trávi celý čas na koníku. Ja nemám pochybnosti o tom, že si pekná a keď si tá čo tu už k tejto téme písala, tak vieš, že som ti podržal stranu. Ale keď teraz vidím tvoje nutkanie písať osobitný príspevok ako reakciu na ženy čo im vadí tvoje sebahodnotenie, tak sa pýtam: Prečo máš potrebu písať tieto slovné spojenia v tvojom príspevku : “čo na tom nechápete že som pekná? Prečo máte potrebu komentovať že to o sebe píšem? “ Mne to príde tak, že si vynucuješ názor silou. Tak teda nepochodíš. Ja s tvojim sebahodnotenim problém nemám, mne sú sympatické ženy, čo sa cítia pekné. Ale vadí mi tvoje citlivé ego v tejto téme. Tak ako ony neprávom súdia teba za tvoj názor o sebe, tak to robíš ty. Chápem, že ťa to mohlo uraziť, ale to nie je až taká vážna téma aby si sa ňou musela tak dlho zaoberať. Myslím ich názor nie je dôležitý, nie tvoja krása.

bielasovicka
•
Autor odpoveď zmazal
•
anonym_1c30da
•
Včera o 11:44

@anonym_autor krásnych žien je veľa, nie si jediná na svete. Tiež spadam do kategórie krásnych žien, vraj mám dokonalú tváričku, bez jedinej chybičky, ale popravde, ja sama sebe sa nejako nepacim. Nemám ten pocit, že som krásna, aj keď to z každej strany počúvam. Často som na verejnosti uprednostňovana a mne je to veľmi nepríjemné. Napr. prídem do čakárne u lekára a sestrička otvorí dvere, berie podľa čísiel 2 ďalších a pozrie na mňa a povie, čo potrebujete vy? Pritom tam sedí ešte 8 ďalších ľudí. Slušné poviem, že ja si počkám. Možno nie pre každého si krasna, tak ako ani ja sama pre seba 🤣🤣🤣.

katkazatka
•
Včera o 11:50

Gratulujeme a tešíme sa spolu s tebou.

verus_16
•
Včera o 15:47
@anonym_0a7775

Ja som dnes zo synom v Ziline,isli sme pre moje nove auto.Zo stanice taxikom,a pan taxikar sa s nami rozpraval a vravi,ze teda vobec nevyzerate ako jeho mama,ale skor ako mladsia sestra.
Toto vie 10000nasobne viac potesit ako taka samochvala a vysoke ego az neviem kam.

@anonym_0a7775 aj mne sa ro stalo 😁ale naopak, myslel si ze som jeho mama a ja som sedela vedla svojho brata 😆😆🥲

anonym_bc0a6f
•
Včera o 16:11

@anonym_autor A? X zien je krasnych a so super postavou a su aj sikovne a inteligentne.
Navyse krasa je subjektivny pojem, co sa paci jednemu, nemusi sa druhemu.

Hlavne nech je človek spokojny a vyrovnany so sebou, lebo to sa potom odraza aj na vyzore. A to ty asi nebudes, inak by si tu nemusela toto pisat.

svetlonos
•
Včera o 17:30
@verus_16

@anonym_0a7775 aj mne sa ro stalo 😁ale naopak, myslel si ze som jeho mama a ja som sedela vedla svojho brata 😆😆🥲

@verus_16
Môjmu ujovi sa to stalo tiež. Taxikár hovorí - to je od vás milé, že idete s mamičkou do nemocnice. Sedel tam s manželkou 😏

lippanek
•
Včera o 17:42

Veď ja som tiež a keby len to, aj múdra som, aj variť viem 😅😅

tripetta
•
Včera o 19:13

Krásny vzhľad je pominuteľný ako prd. 💨 A na konci z teba aj tak zostane len prach, budú ťa oprašovať z políc😅 Ja mám po smrti vysoké ambície. Chcel by som byť prachom, čo pomaly, elegantne sadá na police s múdrymi knihami a nádhernými zberateľskými bábikami. 😊

maja249
•
Včera o 19:48

@anonym_autor tak nech sa Ti darí, ty nádhera.😂

anonym_d3696c
•
Včera o 21:13

@anonym_autor Ty krásavica nebeská si tu už zrejme písala, sa mi vidí. Buď krásna ako chceš, to však nevylučuje to, že si zrejme mierne retardovana, keď to všade potrebuješ rozširovať

anonym_d3696c
•
Včera o 21:14
@simsalabim

@anonym_autor v Anglicku je prislovie "Beauty is in the eye of beholder". To znaci, ze pre niekoho krasna nebudes. Ale nerozumiem celkom, preco mas potrebu o svojej krase niekoho presviedcat?

@simsalabim Nejaká zakomplexovana krava si tu niečo dokazuje

anonym_d3696c
•
Včera o 21:18
@anonym_71d10a

ja ti to doprajem a gratulujem ti k tomu, ale prečo máš potrebu to prezentovať na MK? nemáš dosť uznania vo svojom okolí?

@anonym_71d10a Zakomplexovana sliepka si niečo potrebuje dokazovať na MK a samozrejme bez fotky 😅

anonym_a582f5
•
Dnes o 04:51

Je ťažké byt jebnxxá, keď konkurencia je privysoká. 😂 nechytam sa…