icon

Sú tetovania spojené so vzdelaním?

Dnes o 08:23

Dobrý deň, hľadám istú spojitosť medzi tetovaním či estetickými úpravami tela v prepojení na dosiahnuté vzdelanie. Máte niektorá dosiahnuté vzdelanie druhého stupňa vysokej školy s titulmi (Mgr.Ing., MUDr., MdDr., MVDr. ) a zároveň tetovanie, alebo estetickú úpravu tela?

krasneleto
Dnes o 14:44
@anonym_a77fab

@anonym_acefa7 Ty si komplikovaná a vzdelaná. Ale aj tak obmedzená.

@anonym_a77fab podla diskusie tu, vzdelanost neodraza mnozstvo tetovani ani piericingov, ani uprav...

zznmsk
Dnes o 15:11

Manžel vyštudoval právo a je tater.

lindusss2016
Dnes o 15:14
@zznmsk

@zznmsk inak dobrá poznámka, mnoho taterov má VŠ vzdelanie a robia naozaj výnimočné umelecké diela. Môj tatér je pedagóg, ale teda učiteľa už nerobí, naplno sa venuje umeniu.

krasneleto
Dnes o 15:15
@zznmsk

@zznmsk TOP

marhulka13
Dnes o 15:25
@zznmsk

@zznmsk takže je buď nanič právnik alebo nanič tater samozrejme to myslím ironicky, lebo podľa zadavatelky to tak musí byť

kiki68
Dnes o 15:32

Nixon motivy ano, ale inak to suvis nema, poznam roznych ludi a maju tetovania, hoci maju VS a dokonca sh aktivni na akademickej pode.

anonym_f51f38
Dnes o 15:49

@anonym_autor to že máš tituly a žiadne tetovania z teba nerobí lepšieho človeka. To ako pohŕdaš tými, ktorí nemajú tituly z teba robí primitívnu ženskú s ktorou nikto nechce mať nič spoločné.

maryetta
Dnes o 15:53
@zznmsk

@zznmsk podla niektorych by asi mal vratit diplom 😂🙈
Ak by bol lekar potetovany hadam by sa ani vysetrit nedali?!

krasneleto
Dnes o 15:55
@maryetta

@zznmsk podla niektorych by asi mal vratit diplom 😂🙈
Ak by bol lekar potetovany hadam by sa ani vysetrit nedali?!

@maryetta je to mozne ze nie... je to o preferenciach... ale za mna dost predpotopne ... ale co sa paci mne a respektujem ja, nemusi ina... co je v principe fajn, lebo by si ludia iba vzajomne pritakavali...

lenkasarka
Dnes o 15:58
@anonym_acefa7
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_acefa7 dufaj, že nikdy nebudeš potrebovať špickovu lekárku onkologičku. Podľa teba jednoduchú a nevzdelanú. Keby si sa aspoň nehanbila za svoj názor a napísala ho pod svojim nickom, aby som nabudúce tvoje príspevky necitala.

autor
Dnes o 16:07

Tu mate zoznam vlastností, alebo faktorov, ktoré môžu stáť za rozhodnutím dať sa potetovať.. impulzívnosť,, potreba zapadnúť do skupiny, nízke sebavedomie
túžba po pozornosti , rebélia bez hlbšieho dôvodu, neschopnosť dlhodobo plánovať, podliehanie trendom, emocionálna nestabilita, snaha prekryť vnútorné problémy, potreba šokovať okolie, nedostatok sebareflexie, tlak okolia alebo partnera, závislosť na externom uznaní, nedostatok identity.. hľadanie seba samého, krátkodobé myslenie" ignorovanie budúcich dôsledkov "
riskantné správanie, potreba vyjadriť hnev alebo frustráciu neproduktívnym spôsobom.. Chceli by ste lekára čo ma také vlastnosti? alebo advokáta ?

marhulka13
Dnes o 16:12
@anonym_autor

Tu mate zoznam vlastností, alebo faktorov, ktoré môžu stáť za rozhodnutím dať sa potetovať.. impulzívnosť,, potreba zapadnúť do skupiny, nízke sebavedomie
túžba po pozornosti , rebélia bez hlbšieho dôvodu, neschopnosť dlhodobo plánovať, podliehanie trendom, emocionálna nestabilita, snaha prekryť vnútorné problémy, potreba šokovať okolie, nedostatok sebareflexie, tlak okolia alebo partnera, závislosť na externom uznaní, nedostatok identity.. hľadanie seba samého, krátkodobé myslenie" ignorovanie budúcich dôsledkov "
riskantné správanie, potreba vyjadriť hnev alebo frustráciu neproduktívnym spôsobom.. Chceli by ste lekára čo ma také vlastnosti? alebo advokáta ?

@anonym_autor ja mám takého lekara, dokonca mi robil kolonoskopiu a bol perfektný. Čiže ju mám podstúpiť ešte raz a vyžiadať si nepotetovaneho lekára?

krasneleto
Dnes o 16:16
@anonym_autor

@anonym_autor prosim ta a kam chodis na tieto teorie? mozno sa na urcitu skupinu daju skutocne aplikovat... pytam sa ta normalne za seba... nesplnam ani jedno , z vyssie uvedeneho.... teraz co s tym spravime? a mimochodom, neviem ci vies... ale kazde tetovanie sa da odstranit... zlyhava tvoja argumentacia a stoji na nejakych univerzalnych zvastoch...

marhulka13
Dnes o 16:43

Hm, ešte mi napadlo, že to mám toho lekára či právnika vyzliecť donaha, aby som zistila , či sú potetovaní? Lebo nie každý je ako omalovanka

krasneleto
Dnes o 16:44
@marhulka13

Hm, ešte mi napadlo, že to mám toho lekára či právnika vyzliecť donaha, aby som zistila , či sú potetovaní? Lebo nie každý je ako omalovanka

@marhulka13 podla mna to je zaklad... nie podat si ruku, vybrat si podla referencii, pozdravit... ale nech pred stretnutim rovno napise, ci ma alebo nema tetovanie, lekarka ci nema botox a mechanik nech nema nausnicu... omg

anonym_a77fab
Dnes o 16:45

@krasneleto Tie teorie sama vymysla.

marsmykkok
Dnes o 16:47
@krasneleto

@marhulka13 podla mna to je zaklad... nie podat si ruku, vybrat si podla referencii, pozdravit... ale nech pred stretnutim rovno napise, ci ma alebo nema tetovanie, lekarka ci nema botox a mechanik nech nema nausnicu... omg

@krasneleto Vieš čo napríklad ja mám vysokú tolerantnosť k výzoru iných, nevadia ni chlapi s dlhými vlasmi, naušnicami ani nalakovanými nechtami ani ženy výstredne oblečené alebo namaľované, ale tie potetované celé ruky alebo chrbty halabala to je hnus. Nechápem čo ľudí k tomu vedie takto sa zohaviť.

krasneleto
Dnes o 16:51
@marsmykkok

@krasneleto Vieš čo napríklad ja mám vysokú tolerantnosť k výzoru iných, nevadia ni chlapi s dlhými vlasmi, naušnicami ani nalakovanými nechtami ani ženy výstredne oblečené alebo namaľované, ale tie potetované celé ruky alebo chrbty halabala to je hnus. Nechápem čo ľudí k tomu vedie takto sa zohaviť.

@marsmykkok mne sa nepacia dlhe vlasy na malych chlapcoch , dojcenie na verejnosti do 8 rokov a kade co ine... ale hnusom by som to nenazyvala... kazdy nech zije ako chce, pokial ma neobmedzuje, nech si robi aj co chce... nekategorizujem ludi na nijak inak ako na skupinu- diskutujem, alebo si usetrim cas...

lenkasarka
Dnes o 16:52
@marhulka13

@marhulka13 možno by bolo fajn opýtať sa: Pán doktor máte tetovanie? Ak máte neprajem si aby ste operoval moje choré srdce. Ste len jednoduchý a nevzdelaný.

natalka13
Dnes o 16:52
@nikoletta1712

@anonym_autor Nemám vysokoškolský titul, mám 7 malých tetovaní, piercing len v uchu - mám viac dierok…
Páči sa mi tetovanie na mužoch…Hoc aj celé telo bez ohľadu na titul…

@nikoletta1712 aj na 70rocnych muzoch?

nikoletta1712
Dnes o 16:56
@natalka13

@natalka13 Aj…

oceanahory
Dnes o 16:58
@natalka13

@natalka13 A preco by namalo? Mne sa tiez pacia potetovani ludia bez ohladu na vek 🤷...

ankasek
Dnes o 16:58

@anonym_autor Nie so vzdelaním, ale s hlavou.

oceanahory
Dnes o 17:00
@marsmykkok

@marsmykkok Nie...nemas vysoku toleranciu 😅

marhulka13
Dnes o 17:01
@krasneleto

@krasneleto a co ak ma oklame a neprizná sa? 😁

marhulka13
Dnes o 17:05
@lenkasarka

@marhulka13 možno by bolo fajn opýtať sa: Pán doktor máte tetovanie? Ak máte neprajem si aby ste operoval moje choré srdce. Ste len jednoduchý a nevzdelaný.

@lenkasarka pozri, aké vlastnosti majú potetovaní ľudia. Myslíš, že takému človeku sa dá veriť?
Pri konci dokonca píše, že majú potrebu vyjadriť hnev. Vies si predstaviť ako mohol dopadnúť môj zadok pri tej kolonoskopii, keby vtedy lekár chytil potrebu vyjadriť svoj hnev? Uff, to mohlo zle dopadnúť

viestta
Dnes o 17:14
@anonym_autor

@anonym_autor a co ta na tych ludoch s kerkou tak irituje? Zameraj sa na seba, asi to potrebujes

luizina
Dnes o 17:14
@martinmmartin

@anonym_autor Otazka je zle polozena. So vzdelanim tu daleko nezajdes lebo vzdelanie v dnesnej dobe dokaze mat kde kto a nieje vysadou vynimocnych.

Tetovanie je podla mna znackou jednoduchosti , pohldnosti , a podvedomou tuzbou vyniknut , oddelit sa od masy, ale vo vnutry zaroven vies ze sa ti to inak tazko podari.

Zvolis tetovanie ktore ti stlaci tento "gombik" , nic nemusis na sebe a svojej osobnosti rozvijat , nic nove sa nemusis ucit a bum - hned si unikat a stalo ta to chvilu posediet u tatera a vybrat si obrazok.

@martinmmartin divny nazor.. Ja tetovania mam a necitim sa kvoli tomu nijako výnimočne a uz vobec som si ich nedavala robit preto, aby som sa nejako ukazala, zviditelnila. Proste je to nieco, co sa mi paci ci na mne, alebo inych. Tvoj nazor je velmi plytky.

lenkasarka
Dnes o 17:22
@marhulka13

@lenkasarka pozri, aké vlastnosti majú potetovaní ľudia. Myslíš, že takému človeku sa dá veriť?
Pri konci dokonca píše, že majú potrebu vyjadriť hnev. Vies si predstaviť ako mohol dopadnúť môj zadok pri tej kolonoskopii, keby vtedy lekár chytil potrebu vyjadriť svoj hnev? Uff, to mohlo zle dopadnúť

@marhulka13 😁 a keby mal aj nedostatok sebareflexie a krátkodobé myslenie? Myslíš, že všetci nepotetovaní majú len tie dobre vlastnosti ?

marhulka13
Dnes o 17:24
@lenkasarka

@marhulka13 😁 a keby mal aj nedostatok sebareflexie a krátkodobé myslenie? Myslíš, že všetci nepotetovaní majú len tie dobre vlastnosti ?

@lenkasarka keďže ja som tiež potetovaná, aj vysokú školu mám, tak ja netuším, aké vlastnosti má čistá rasa. Až teraz mi autorka otvorila oči, že čo som ja za odlud.