icon

Sú tetovania spojené so vzdelaním?

Dnes o 08:23

Dobrý deň, hľadám istú spojitosť medzi tetovaním či estetickými úpravami tela v prepojení na dosiahnuté vzdelanie. Máte niektorá dosiahnuté vzdelanie druhého stupňa vysokej školy s titulmi (Mgr.Ing., MUDr., MdDr., MVDr. ) a zároveň tetovanie, alebo estetickú úpravu tela?

Strana
z5
biba_18
Dnes o 17:37

@marhulka13 určite si aj očkovaná 😏

marhulka13
Dnes o 17:54
@biba_18

@marhulka13 určite si aj očkovaná 😏

@biba_18 ešte aj to. Dokonca aj deti sú, aj nepovinné očkovania , mne už nie je pomoci, čo?

zznmsk
Dnes o 18:16
@marhulka13

@zznmsk takže je buď nanič právnik alebo nanič tater samozrejme to myslím ironicky, lebo podľa zadavatelky to tak musí byť

@marhulka13 v pohode 😉, prácu tatera si užíva a právo sú take “ zadné vratka” , stať sa môže čokoľvek ( úraz alebo iný zdravotný problém). Tomu právu sa venuje aj naďalej a stále sa vzdeláva aj v tejto oblasti.

anonym_894b3d
Dnes o 18:30

Ja si myslim, ze je to skor o veku. Ja mam 50 a ked sa pozriem po mojich VS spoluziakoch, alebo aj zo strednej co sli na VS, tak tetovanie nema nik. V nasej dobe to nebolo moderne, moderne to zacalo byt, ked sme mali tak 30-35 rokov, uz je clovek iny, aby to povazoval za dolezitu sucast seba, vacsinou uz ma deti... niektore kamosky si dali meno dietata vytetovat a tam ich odvaha skoncila. Uplne ine je to dnes, tetovania su caste, a mladi ludia si ich chcu dat skoro, a tam uz by som kludne aj tych vysokoskolakov s tetovaniami preto cakala viac.

beronsche
Dnes o 19:26
@anonym_autor

Tu mate zoznam vlastností, alebo faktorov, ktoré môžu stáť za rozhodnutím dať sa potetovať.. impulzívnosť,, potreba zapadnúť do skupiny, nízke sebavedomie
túžba po pozornosti , rebélia bez hlbšieho dôvodu, neschopnosť dlhodobo plánovať, podliehanie trendom, emocionálna nestabilita, snaha prekryť vnútorné problémy, potreba šokovať okolie, nedostatok sebareflexie, tlak okolia alebo partnera, závislosť na externom uznaní, nedostatok identity.. hľadanie seba samého, krátkodobé myslenie" ignorovanie budúcich dôsledkov "
riskantné správanie, potreba vyjadriť hnev alebo frustráciu neproduktívnym spôsobom.. Chceli by ste lekára čo ma také vlastnosti? alebo advokáta ?

@anonym_autor a aké vlastnosti má človek plný predsudkov, ako si ty? Prip.dalsie autorky tu uvedených "perál"..

beronsche
Dnes o 19:30
@marsmykkok

@krasneleto Vieš čo napríklad ja mám vysokú tolerantnosť k výzoru iných, nevadia ni chlapi s dlhými vlasmi, naušnicami ani nalakovanými nechtami ani ženy výstredne oblečené alebo namaľované, ale tie potetované celé ruky alebo chrbty halabala to je hnus. Nechápem čo ľudí k tomu vedie takto sa zohaviť.

@marsmykkok mne sa zase neskutočne páčia svalnaté potetované mužské ruky..
Každý sme iný.. a tak je to dobré.

krasneleto
Dnes o 19:37
@marhulka13

@krasneleto a co ak ma oklame a neprizná sa? 😁

@marhulka13 potom sa musi vyzliect, inak ani nezacinaj

anonym_091acc
Dnes o 19:40

@anonym_autor Mám 2. stupeň VS vzdelania a nemám ani tetovanie, ani úpravu.

marylynn
Dnes o 19:50

Mám Mgr 2x, jednu prezencne, jednu externé a mám aj tetovanie aj piercing.

pr85
Dnes o 20:23

@anonym_autor som PhDr. a nenávidím tetovania.

anonym_374dff
Dnes o 20:30

@anonym_autor Tetovanie nemam, ale mám obriezku. Ráta sa to ako estetická úprava tela?

anonym_c5264d
Dnes o 21:05

Dokoncujem vzdelanie III. stupna, posobim ako vysokoskolsky pedagog a mam tetovanie 🤷‍♀️ farebne - cele plece. Davala som si ho az po 30ke. Dovod bol, ze sa mi to pacilo ako dielo, aj vyznamovo mi to davalo zmysel - paci
sa mi praca umelca, ktory to tetoval.. pohybujem sa ale v kreativnych kruhoch a tu to nie je nic vynimocne, ani u starsich ludi..

anonym_ce0638
Dnes o 21:42

Mam ukonceny 2. Stupen VS, 2 tetovania (na neviditelnych miestach). Mam znamu, ma neukoncene zakladne vzdelanie a keriek tolko, ze hladas volne miesto, takisto dalsi s neukoncenou zs, ktory nema ziadne tetovanie.

Strana
z5