Zažili ste reťazovú kolíziu ľudí počas chôdze?
Ahojte, robím takú prácu o chodení ľudí v dave za sebou. Stalo sa vám niekedy že keď viac ľudí kráčalo v rade za sebou tak niekto vpredu nečakane zastavil a ostatní do seba narazili a vytvorili niečo ako harmonikový efekt?
Na čo je toto dobré? To fakt nemáš nič iné na práci? Je to sprostosť, stať sa to môže asi len najmenším škôlkarom, ktorí sa držia za ruky a pozerajú kade-tade po svete, len nie pred seba.
Mne sa to ešte nestalo, poctivo dodržujem maximálnu povolenú rýchlosť chôdze a vždy stihnem bezpečne dobrzdiť.
Ak Ti môžem poradiť, skús nejakú užitočnejšiu prácu - napr. ako dosiahnuť aby sa ľudia neudupali v panike (pri evakuácii).
Toto je už nejaká obsesia. Raz po česky napíšeš, potom po slovensky, len ťa to zaujíma, teraz už píšeš prácu o tom 🙂
ttps://https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/stala-sa-vam-kolizia-na-uzkom-chodniku/
https://www.modrykonik.sk/forum/sport-a-volny-cas-dospelych/nordic-walking-nehody-v-skupinach/
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/narazili-ste-niekedy-do-niekoho-pocas-chodze/
@sima225 toto je uplne debilna otazka, naco ti to je? Mas nejaku fobiu? Psychiatricku diagnozu?
Môžeš objasniť prečo ťa, preboha, zaujíma takáto vec natoľko, že o nej stále tvoríš témy?
Kedysi tu bola taka mixerova pani. Co sa furt pytala na mixer, ako mixujeme a pod. Vzdy sa objavovala v pravidelnych intervaloch, ako keby pisala vtedy, ked ju na nejaku chvilu pustili z psychiatrie. Tato je uplne rovnaka. Bud je to ona sama, ale z mixera sa preorientovala na toto alebo je to jej kamoska z psychiatrie.
Kedysi tu bola taka mixerova pani. Co sa furt pytala na mixer, ako mixujeme a pod. Vzdy sa objavovala v pravidelnych intervaloch, ako keby pisala vtedy, ked ju na nejaku chvilu pustili z psychiatrie. Tato je uplne rovnaka. Bud je to ona sama, ale z mixera sa preorientovala na toto alebo je to jej kamoska z psychiatrie.
@anonym_6368f0 mna len zaujima, preco stale polozi otazku a neodpoveda. A preco v jednom prispevku prepla do cestiny. To je creepy celkom.
Diagnoza OCD sa lieci u psychiatra - je to posadnutost nejakou myslienkou. Obrat sa na neho,pomoze ti viac,ako opakovane zakladanie tem.
@anonym_6368f0 aj tu bola mixérka?😂 Tak aj na porade to asi bola ona
@anonym_6368f0 aj tu bola mixérka?😂 Tak aj na porade to asi bola ona
@anonym_56f95d ktorá bola tá mixérka? Kde na porade? Hľadám to tam a neviem nájsť.
@anonym_56f95d ktorá bola tá mixérka? Kde na porade? Hľadám to tam a neviem nájsť.
@anonym_ec7b9e to bolo ešte pred tým,ako som tam ja prišla,ona sa občas prebrala z kómy a riešila mixér a detskú výživu.Ja už tam pár rokov nie som.
Ta mixerka bola vtedy napriec celym slovenskym internetom. Tusim som ju zaznamenala aj niekde v diskusii na dive alebo topkach. Vzdy mala ine dieta, ine meno, iny vek, ine pohlavie. A pytala sa, ako mixujeme prikrmy, na kolko otacok a pod. Davala totalne divne otazky, to bolo hned jasne, ze ten clovek je psychicky naruseny.

Ty nerobíš takú prácu, ty sa to už rok pýtaš opakovane.