icon

Zomiera čoraz viac mladých ľudí?

Včera o 16:42

Zda sa to aj vam, ze v poslednej dobe zomieraju coraz viac mladsi ludia? V mojom okoli to pozorujem, len neviem ci to je nejaka lokalna situacia alebo vseobecny trend?

Strana
z3
anonym_e91e98
Dnes o 14:43
@anonym_eb277e

Poďakujte sa covid očkovaniu 🫶

@anonym_eb277e zatial nemam za co dakovat! Ste mi slubovali ze umrem do 1-3- 5 rokov a uz 6 preslo!!!!!

anonym_9227a8
Dnes o 16:06
@anonym_8f8fad

@anonym_9227a8 si robíš srandu, že?

@anonym_8f8fad prečo myslíš? Pozri sa okolo seba . Keď otvoríš oči tak tak zistiš že mám pravdu

anonym_d9d365
Dnes o 16:33

@anonym_autor nie mam rozum ...o umretych bez soc.sieti ste vedeli tak z regionalnej tlace alebo parte pri cintorinoch ...teraz ma kazda pohrebna sluzba fb a " visia " tam vsetky oznamy o umrti...aj moja svokra fuuuurt vela umiera mladych a po ockovani na covid a bludy ...pozrela som preto ofiko statistiky ....kedysi umieralo ovela viac mladych ludi , dokonca deti na dnes uz bezne ochorenia ...mame tendenciu stupajuceho veku dozitia ...mate tam presne cisla v zavislosti od roku, poctu obyvatelov a veku ...o nieco vyraznejsia krivka v grafe je pocas pandemie ...staci poguuglit a nie ochkat a lamentovat 🙄

anonym_d9d365
Dnes o 16:43
@anonym_9227a8

@anonym_8f8fad prečo myslíš? Pozri sa okolo seba . Keď otvoríš oči tak tak zistiš že mám pravdu

@anonym_9227a8 jemine hlupak 😂 ja neviem ci na slovensku hromadne nepada iq😒 rada by som vedela tvoje rodinne zazemie , co si vystudoval/a a , kde pracujes...si robim vyskum 😙ale nemusis odp , lebo sa dozviem ze si min . jadrovy fyzik 😀 ja neviem aj ockovanie aj praskovanie a furt nic 😄ale pekny den prajem

jankadr
Dnes o 16:49

Moja suseda ešte straší očkovaním všetkych susedov naokolo.Vzdy len konštatujem,že všetci očkovaní zomrú a ona tu zostane sama žiť naveky vekov,lebo ona neockovana jednoducho nezomrie.Ale čo svet svetom stojí,každý máme svoju sviečku a kedy pôjdeme na druhý svet danú....A áno zomierajú aj mladší a v minulosti tiež.Len všetky pohrebné služby dávajú parte na FB,ľudia lamentujú v komentárom nad vekom a pritom to bol človek,ktorý sa zabil na motorke,ale konšpirátori píšu o očkovaní.Ved nikto okrem rodiny nevie ako ten človek žil-stres,drogy,alkohol,zlá strava a iné...

anonym_8f8fad
Dnes o 17:57
@anonym_9227a8

@anonym_9227a8 nemáš. A toto celé, čo píšeš znie ako vtip, nevydarený vtip. Toto nemoze nikto myslieť vážne.

Strana
z3