icon

Bezdôvodné blokovanie v diskusii: Výmena názorov alebo cenzúra?

11. sep 2026

Dnes som pridal prispevok. Mozno trosku kriticky ale uplne slusny a vecny. Prispevok je stale zobrazny. Dole mi vsak pise ze autorka ma v tejto diskusii zablokovala a nemozem uz do nej viac prispevat.

Musim povedat ze s takymto niecim som sa este nestretol nikdy v online priestore. Nikdy.Neviem ci je to nejaka nova funkcia na modrom koni, no ja osobne to vnimam ako nerelavantnu cenzuru. Len tak niekoho vypnut pre nesuhlas.

Po druhe myslim ze ludia ak uz ide do verejneho priestoru o niecom diskutovat alebo sa na cokolvek pytat tak by mali vediet diskutovat konstruktivne pripadne zniest konstruktivnu kritiku. Obzvlast ak ide o udajne manazersky podkovanu poziciu.

Dakujem pekne za nazor na taketo blokacie

Strana
z3
anonym_bc0dd1
12. sep 2026

Vies je zasadny rozdiel medzi konstruktivnou ale slusnou kritikou a medzi doslova ponizovanim, urazanim, vymyslanim suvislosti. Lebo to co tu ludia dokazu v diskusiach vyplodit pod ruskom anonymity je niekedy ozaj grc. Tvoj komentar sme nevideli, zaujimal by ma. Napises ho? Pretoze vela ludi za “pravdu” vymenia aroganciu, urazanie a ponizovanie. A je to jej diskusia, asi ma na to pravo. Nepovazujem to za cenzuru, i ked asi by ma to aj trocha vytocilo, ale nech. Ak nechce pocut moj nazor, nebudem sa vtierat.

anonym_eb9979
12. sep 2026
@anonym_eba884

@anonym_eb9979 Aj keby bol na tabletkách, je to dôvod aby si sa niekomu za to smiala? Myslíš, že je to v poriadku, že sa dospelá osoba, možno matka smeje niekomu, že má psychické problémy? Kopať anonymne do niekoho, kto má očividne psychické problémy, nie je vtipné. Je to len úbohé a vizitka tvojej vlastnej inteligencie.

@anonym_eba884 teba sa nikto na nic nepytal.Tak neviem co ma vobec oslovujes,Ryp si do niekoho ineho laskavo.Ja mam na tu osobu vlastny nazor a bodka a nehovorim ze mi ho nie je luto ako cloveka ale mal by viac rozmyslat co vypusti do eteru .Mne naozaj posobi ako z inej galaxie a nie som jedina.Ked nevie ukocirovat svoje divne nazory a pohlad na svet tak nech radsej ani neprispieva do diskusii.Aj ten cely jeho profil je divny.Vzdialeny od reality celkovo

anonym_eba884
12. sep 2026
@anonym_eb9979

@anonym_eba884 teba sa nikto na nic nepytal.Tak neviem co ma vobec oslovujes,Ryp si do niekoho ineho laskavo.Ja mam na tu osobu vlastny nazor a bodka a nehovorim ze mi ho nie je luto ako cloveka ale mal by viac rozmyslat co vypusti do eteru .Mne naozaj posobi ako z inej galaxie a nie som jedina.Ked nevie ukocirovat svoje divne nazory a pohlad na svet tak nech radsej ani neprispieva do diskusii.Aj ten cely jeho profil je divny.Vzdialeny od reality celkovo

@anonym_eb9979 Ty si verejne kopla do chorého človeka a zrazu sa urážaš, keď ti niekto nastaví zrkadlo? Tvoja empatia končí tam, kde začína tvoja obmedzenosť. To, že niekto nezapadá do tvojej reality, ti nedáva právo robiť z neho terč. Je mi ťa úprimne ľúto, že máš v sebe toľko zloby.

domkakvet
12. sep 2026

@anonym_autor deju sa aj horsie veci.

anonym_6c54ab
12. sep 2026
@anonym_eb9979

@anonym_e999d0 to je tusim chlap ten tripeta nie zenska.Ale on alebo ona sa mi zda totalne mimo normalneho rozumu ako postavicka z inej galaxie co zije na ruzovom oblaciku alebo veri na duhoveho jednorozca 😅.Ked tu zacne trepat to ako keby bola ta osoba na tabletkach.Ani zmysel to kolkokrat nedava.Uz som videla v diskusiach jeho skvosty viackrat

@anonym_eb9979
@tripetta Je muž.

sisaka
13. sep 2026

Konečne ma niekto blokol! 30 ročná slečna, čo má všetko a prehadzuje doma peniaze lopatou a prišla sa poradiť na MK či má viac šetriť 🤣

Strana
z3