icon

Bezdôvodné blokovanie v diskusii: Výmena názorov alebo cenzúra?

Včera o 15:09

Dnes som pridal prispevok. Mozno trosku kriticky ale uplne slusny a vecny. Prispevok je stale zobrazny. Dole mi vsak pise ze autorka ma v tejto diskusii zablokovala a nemozem uz do nej viac prispevat.

Musim povedat ze s takymto niecim som sa este nestretol nikdy v online priestore. Nikdy.Neviem ci je to nejaka nova funkcia na modrom koni, no ja osobne to vnimam ako nerelavantnu cenzuru. Len tak niekoho vypnut pre nesuhlas.

Po druhe myslim ze ludia ak uz ide do verejneho priestoru o niecom diskutovat alebo sa na cokolvek pytat tak by mali vediet diskutovat konstruktivne pripadne zniest konstruktivnu kritiku. Obzvlast ak ide o udajne manazersky podkovanu poziciu.

Dakujem pekne za nazor na taketo blokacie

Strana
z2
anonym_55db05
Včera o 16:40
@anonym_0f116c

Blokovaci su ako malé deti, nezrelé.Normalny človek koment preskočí, ignoruje.Nikoho som neblokla, načo?Niektorí žijú virtuálnym svetom, lebo v realite po nich ani pes neštekne, tak si aspoň na nete dokazujú svoju moc

@anonym_0f116c no ja som uz par ludi blokla a nie som ani ako male dieta, ani nezrela. Len som uz vyuzila moznost nevidiet prispevky od fanaticky nabozenskych ludi; alebo tie umelo vytvorene of bjnr

orisker
Včera o 17:05

V minulom režime existoval len jeden oficiálny a správny názor, všetky ostatné náhľady boli označované za defektné a závadné.
Jednou z prvých vecí, ktorú sa diskutujúci v televízii, na námestiach apod. museli naučiť, bolo to, že "názorový oponent nie je Tvoj nepriateľ, ktorého treba eliminovať, ale Tvoj spoločník, ktorého názor prispeje k nájdeniu pravdy."

Škoda, že si to v tejto firme tiež nedokážu uvedomiť a
v e r e j n é diskusie pokladajú za nejaké hmotné statky alebo "majetok" autora témy, ktorý s ním môže nakladať a bačovať ako chce on sám. Predstavte si, že by toto robili moderátori politických diskusií alebo hoci moderátor relácie o chalupárstve.
A potom si tu človek vo verejných d i s k u s i á ch môže čítať aj také perly ako: "Teba, biba18, zablokujem, lebo nemusíš byť strčená v každej diskusii a Teba, viestta, zablokujem, lebo neviem, kto sedí za klávesnicou (akoby dobrá rada bola iba vtedy dobrá, keď ju dá len ten "správny" človek).
Aj preto to tu ide do 💩

anonym_480bed
Včera o 17:13

Bola jedna diskusia,v ktorej som bola zablokovaná.Písala som ako anonym.Odvtedy ak otvorím nejakú diskusiu,tak je tam minimálne jeden komentár,ktorý nevidím,lebo dotyčná/ý ma blokol.Ale neviem kto to je,lebo keď sa odhlásim,vždy to je anonym.
Keď zaviedli toto blokovanie,ja som to pochopila tak,že keď anonym blokne anonyma,tak tá blokácia funguje len v tej konkrétnej debate.Celková blokácia funguje len vtedy,ak ma zablokujú pod mojím nickom.Jedine že by nie.

biba_18
Včera o 17:43
@orisker

V minulom režime existoval len jeden oficiálny a správny názor, všetky ostatné náhľady boli označované za defektné a závadné.
Jednou z prvých vecí, ktorú sa diskutujúci v televízii, na námestiach apod. museli naučiť, bolo to, že "názorový oponent nie je Tvoj nepriateľ, ktorého treba eliminovať, ale Tvoj spoločník, ktorého názor prispeje k nájdeniu pravdy."

Škoda, že si to v tejto firme tiež nedokážu uvedomiť a
v e r e j n é diskusie pokladajú za nejaké hmotné statky alebo "majetok" autora témy, ktorý s ním môže nakladať a bačovať ako chce on sám. Predstavte si, že by toto robili moderátori politických diskusií alebo hoci moderátor relácie o chalupárstve.
A potom si tu človek vo verejných d i s k u s i á ch môže čítať aj také perly ako: "Teba, biba18, zablokujem, lebo nemusíš byť strčená v každej diskusii a Teba, viestta, zablokujem, lebo neviem, kto sedí za klávesnicou (akoby dobrá rada bola iba vtedy dobrá, keď ju dá len ten "správny" človek).
Aj preto to tu ide do 💩

@orisker jeeej ☺️ ale aj pre mňa to má pozitívum - ma v diskusiách neobťažujú všelijakí anonymovia svojimi haluzami 😂

oceanahory
Včera o 18:01

Ked uz pises o tej manazerskej pozicii, nebola to nahodou tato diskusia?
https://www.modrykonik.sk/forum/dolezite-zivotne-rozhodnutia/super-praca-ale-bez-kompetencie-ako-sa-rozhodnut/#post-90591314

Lebo tu blokla pani velmi dolezita manazerka aj mna 😅 a podla prispevkov uszudzujem, ze blokla 50% diskutujucich.

svetlonos
Včera o 19:23

@anonym_autor
Netuším, čo si popísal. Ja nepíšem vzdy krásne odpovede, skôr také nemilo priame a buď som si to nevšimla ale zatiaľ ma nik ešte neblokol.
Kto vie. Možno ťa má v zuboch celkovo a ešte si ju nájsť al komentárom.

autor
Včera o 20:29
@oceanahory

Lebo tu blokla pani velmi dolezita manazerka aj mna 😅 a podla prispevkov uszudzujem, ze blokla 50% diskutujucich.

@oceanahory thumb up 🙂

anonym_f1efbd
Včera o 20:37
@anonym_dc01e6

Aj mne to urobila,autorka tej diskusie o tom ako chce opustit vlastne dieta

@anonym_dc01e6 aj mne, ked som jej napisala, ze je nezrela a o sebe hovori len vsetko pozitivne a ze vsetci ostatni su proti nej. Nuz, to su ludia, ktori iny nazor nechcu pocut. Len neviem, naco potom zakladaju diskusie

anonym_0c7b3d
Včera o 20:49
@oceanahory

@oceanahory ako viete, že vás blokla? že sa nedá viac písať? tak potom blokla aj mňa 🤣 a ani som si to nevšimla, až teraz ako som si to pozrela ešte raz, he he. Trúba 😛 a že menežérka 🤦🏻‍♀️

oceanahory
Včera o 20:53
@anonym_0c7b3d

@oceanahory ako viete, že vás blokla? že sa nedá viac písať? tak potom blokla aj mňa 🤣 a ani som si to nevšimla, až teraz ako som si to pozrela ešte raz, he he. Trúba 😛 a že menežérka 🤦🏻‍♀️

@anonym_0c7b3d Ano presne, uz sa neda pridat prispevok do diskusie a na spodku sa zobrazuje tato hlaska nizsie.
Za mna je to komicke riesenie, ale tak asi sme mnohi "trafili klinec po hlavičke" a autorka nevedela predychat pravdu 🤷. A to ja som jej naozaj nic strasne nenapisala...

autor
Včera o 20:56
@svetlonos

@anonym_autor
Netuším, čo si popísal. Ja nepíšem vzdy krásne odpovede, skôr také nemilo priame a buď som si to nevšimla ale zatiaľ ma nik ešte neblokol.
Kto vie. Možno ťa má v zuboch celkovo a ešte si ju nájsť al komentárom.

@svetlonos nie. Este mozno nevedia kde sa to blokuje 😉 vydrz a mozno sa dockas.

anonym_eb9979
Včera o 21:30
@anonym_e999d0

Podla mna su to vacsinou ludia s chorou psychikou. A este velmi malo znesu požierači hoaxov a konspiracii. Kedze nemaju zdravy rozum/racio, tak najlepsi argument je blok. Raz tripetta pisala do neba volajucu hlupost, tak som si dovolila ju opravit a to som nemala robit.😁 Hned ma blokla. Takisto nepokoj v dusi.😉 Ta co zdiela kazdu vymyslenu, zmanipulovanu chujovinu z FB uplne bez kritiky. Mne chybat nebudu a zomru hlupe.😁
Normalny clovek argumentuje (ak ma cim).

@anonym_e999d0 to je tusim chlap ten tripeta nie zenska.Ale on alebo ona sa mi zda totalne mimo normalneho rozumu ako postavicka z inej galaxie co zije na ruzovom oblaciku alebo veri na duhoveho jednorozca 😅.Ked tu zacne trepat to ako keby bola ta osoba na tabletkach.Ani zmysel to kolkokrat nedava.Uz som videla v diskusiach jeho skvosty viackrat

anonym_0c7b3d
Včera o 21:38
@oceanahory

@anonym_0c7b3d Ano presne, uz sa neda pridat prispevok do diskusie a na spodku sa zobrazuje tato hlaska nizsie.
Za mna je to komicke riesenie, ale tak asi sme mnohi "trafili klinec po hlavičke" a autorka nevedela predychat pravdu 🤷. A to ja som jej naozaj nic strasne nenapisala...

@oceanahory ja to tam práveže nemám 🤷‍♀️ ale nemám ani okienko na písanie 😛

anonym_a15936
Včera o 22:25

Mne sa to stalo v diskusii, kde autorka sa stazovala, ze jej zamestnankyna zatajila tehotenstvo v skusobnej dobe 🤷‍♀️.

biba_18
Včera o 23:09
@anonym_a15936

Mne sa to stalo v diskusii, kde autorka sa stazovala, ze jej zamestnankyna zatajila tehotenstvo v skusobnej dobe 🤷‍♀️.

@anonym_a15936 tam nás vyklikala všetky…

anonym_eba884
Včera o 23:42
@anonym_eb9979

@anonym_e999d0 to je tusim chlap ten tripeta nie zenska.Ale on alebo ona sa mi zda totalne mimo normalneho rozumu ako postavicka z inej galaxie co zije na ruzovom oblaciku alebo veri na duhoveho jednorozca 😅.Ked tu zacne trepat to ako keby bola ta osoba na tabletkach.Ani zmysel to kolkokrat nedava.Uz som videla v diskusiach jeho skvosty viackrat

@anonym_eb9979 Aj keby bol na tabletkách, je to dôvod aby si sa niekomu za to smiala? Myslíš, že je to v poriadku, že sa dospelá osoba, možno matka smeje niekomu, že má psychické problémy? Kopať anonymne do niekoho, kto má očividne psychické problémy, nie je vtipné. Je to len úbohé a vizitka tvojej vlastnej inteligencie.

anonym_dc01e6
Dnes o 02:05
@anonym_f1efbd

@anonym_dc01e6 aj mne, ked som jej napisala, ze je nezrela a o sebe hovori len vsetko pozitivne a ze vsetci ostatni su proti nej. Nuz, to su ludia, ktori iny nazor nechcu pocut. Len neviem, naco potom zakladaju diskusie

@anonym_f1efbd aj som si myslela,ze nebudem jedina.Dost zien jej tam pisalo,ze takto sa zena-matka nechova.Asi isla rad radom.

Strana
z2