Môžem niekomu zabrániť ďalej prispievať do mojej diskusie?
Odteraz už áno!
Ak si diskusiu založila ty, môžeš konkrétnemu používateľovi zastaviť ďalšie prispievanie v tejto jednej diskusii.
Túto možnosť môžeš využiť napríklad vtedy, keď niekto opakovane narúša tvoju tému, provokuje, vysmieva sa alebo odbieha od témy a ty chceš, aby diskusia ostala príjemná a k veci.
Nejde o nahlásenie adminom ani o celkové zablokovanie používateľa na Modrom koníku. Vylúčenie platí iba v tvojej konkrétnej diskusii.
Čo sa stane po vylúčení používateľa?
* Do tvojej diskusie už nebude môcť pridať nový príspevok.
* Jeho staršie príspevky zostanú v diskusii zachované.
* Diskusiu bude môcť naďalej čítať.
* V ostatných diskusiách a častiach Modrého koníka sa pre neho nič nemení.
* Funkcia funguje aj pri anonymnej diskusii alebo anonymných príspevkoch.
Ako používateľa vylúčim?
1. Pri jeho komentári klikni na malú šípku „Viac“ v pravom hornom rohu.
2. Vyber možnosť „Vylúč z tejto diskusie“.
3. Používateľ už nebude môcť do diskusie ďalej prispievať.
Čo uvidí vylúčený používateľ?
Namiesto políčka na napísanie odpovede sa mu zobrazí upozornenie:
„Do tejto diskusie už nemôžeš prispievať. Autor diskusie môže vo svojej téme zastaviť ďalšie prispievanie ktoréhokoľvek používateľa. Diskusiu môžeš ďalej čítať.“
Používateľ teda diskusiu naďalej uvidí a môže si ju prečítať, ale už do nej nebude môcť napísať.
Ako vylúčenie zruším?
Ak si to rozmyslíš:
1. Pri príspevku používateľa znova klikni na šípku „Viac“.
2. Vyber možnosť „Zruš vylúčenie z diskusie“.
Používateľ potom bude môcť do diskusie opäť prispievať.
Dobré vedieť:
Možnosť vylúčiť používateľa vidíš iba ty ako zakladateľka diskusie. Ostatným používateľom sa v menu nezobrazuje.
Ak niekto porušuje pravidlá Modrého koníka, napríklad uráža, šikanuje alebo zverejňuje nevhodný obsah, jeho príspevok môžeš zároveň nahlásiť cez modrý trojuholník s výkričníkom a možnosť „Nahlás nevhodný príspevok“. Na príspevok sa následne pozrie aj náš tím.
Ďakujeme, že pomáhaš udržiavať diskusie príjemné a užitočné pre všetkých 💙
Viac informácií: https://www.modrykonik.sk/faq/mozem-niekomu-zabranit-dalej-prispievat-do-mojej-diskusie/
Modrý koník team
Ukážka diskusie: an...: Áno, máš pravdu...an...: Lepšie by som to nenapísala...XY: Súhlasím...
@anonym_f7e8c3 Vôbec nie. Ale vidím, že táto novinka poburuje len tie, ktoré nevedia komunikovať slušne. Názor sa dá povedať aj bez urážania a vysmievania.
A skoncili niektore p1ce 🤣
@anonym_e042e4 ak vyvinies novu taktiku boja tak musis davat sakra bacha aby ju tvoj nepriatel nepouzil proti tebe.....
Mozno zaziju renesanciu a nebyvaly rozkvet
@anonym_f7e8c3 Vôbec nie. Ale vidím, že táto novinka poburuje len tie, ktoré nevedia komunikovať slušne. Názor sa dá povedať aj bez urážania a vysmievania.
@anonym_baa249 to ale narazi na neschopnost uznat ze moj nazor nieje spravny. taku vysadu dokaze prevadzkovvat iba spicka ladovca spolocnosti. Nase mozgy nas chrania pred priznanim ze sme blbci taktikou "double down" - a JUST mam pravdu lebo ty si teda dobry pako ...je to tak vo vlastnej hlave jednoduchsie a pridavny bonus je (sice falosny ale je) pocit vlastnej nadradenosti
@anonym_baa249 Prosím, prestaň s narážkami.Faktom je, že túto novinku budú najviac využívať ľudia, ktorí nechcú diskutovať s ľuďmi s odlišnými názorom,ale potrebujú pritakavacov.Ano,da sa aj slušne diskutovať, lenže je medzi nami dosť takých, ktorí, keď im dojdu fakty, začnú urážať.Podla nových pravidiel budú môcť ľudí s iným názorom aj "zahriaknut,,-zabranit im diskutovať.Pravda,netreba to prežívať, každý si nájde seberovnych diskutujúcich...
Tak Vazeny , mam prvy blok takyto
To musi byt rekord
Kuknite sa mi na to ze ci sikanujem alebo nie alebo co. Nech sa polepsim
@martinmmartin pre mna je to presne jeden z tych zbytocnych, hlupych a za kazdu cenu “vtipnych” komentarov. Tiez by som ta zablokovala, autorke si nijako nepomohol ani neporadil, evidentne si iba potreboval napisat komentar. Je to uchylka/potreba?
@martinmmartin pre mna je to presne jeden z tych zbytocnych, hlupych a za kazdu cenu “vtipnych” komentarov. Tiez by som ta zablokovala, autorke si nijako nepomohol ani neporadil, evidentne si iba potreboval napisat komentar. Je to uchylka/potreba?
@anonym_00247b pre drvivu vacsinu chlapov je darcekovanie povinna jazda a nutne zlo .Partnerkam radost robit chceme ale darceky dostavat je uplny bizar. Preco by to autorka nemala adpon tusit? Co ked ten jej darcekuje iba preto ze musi ? Nie zbytocnost ale prilezitost na otvoreny rozhovor ktory moze mat pozitivne nasledky do celeho zivota. Stratit nemaju co mozu iba ziskat alebo zostat tam kde su teraz
@anonym_00247b prečo zbytočné… ak to bude čítať iná žena - ktorej chlap nedáva darčeky lebo chce, ale preto že je partnerka premotivovaná - tak sa dozvie, akí sú muži… že áno, sú aj takí ktorých dávanie a dostávanie nezmyselných darčekov obťažuje…
@anonym_00247b prečo zbytočné… ak to bude čítať iná žena - ktorej chlap nedáva darčeky lebo chce, ale preto že je partnerka premotivovaná - tak sa dozvie, akí sú muži… že áno, sú aj takí ktorých dávanie a dostávanie nezmyselných darčekov obťažuje…
@biba_18 davanie obtazuje ale takym tym sposobom ze to das lebo chces (pozitivny stres sa to vola) ale dostat nejaku hovadinu je uplne ze dratom do oka.
@biba_18 ok a to nejde napisat tak ako to vysvetlil aj tu, ze mozno neocakava/nechce ziaden darcek (aj ked to naozaj nebolo predmetom otazky, beriem to tak, ze zena svojho muza pozna a vie, ze ho darcek potesi, len hlada inspiraciu). Naozaj je nutne napisat: daj mu s tym svaty pokoj?
Verim, ze chapes, co som chcela povedat tym, ze taketo komentare su zbytocne a pre mna stale hlupe a nasilu vtipne.
Mne sa táto možnosť páči. A to hlavne prispievam, nezakladávam diskusie. Je pravda, že v skoro každej téme sa nájdu osoby, ktoré si potrebujú kopnúť. Nenapíšu nič k veci, iba prídu prúdiť, ironizovať a prevracať očami. Čo pridá nulovú hodnotu k diskusií a často neni ani k téme. A všetci vieme, že je to tu problém. Veď všade na nete má koník zlú povesť slepičinca práve kvôli odpovediam na fórach tejto "kvality". 😅
Ak ma niekto blokne v téme čisto z dôvodu, že so mnou nesúhlasí, vôbec mi to nevadí. Nepotrebujem svoj názor pretláčať a na dvíhanie tlaku preferujem osoby, ktoré reálne poznám. Nie anonyma z internetu. U mňa to proste nemá ten efekt, ako keď ťa napr naserie suseda. 😆
@anonym_baa249 Prosím, prestaň s narážkami.Faktom je, že túto novinku budú najviac využívať ľudia, ktorí nechcú diskutovať s ľuďmi s odlišnými názorom,ale potrebujú pritakavacov.Ano,da sa aj slušne diskutovať, lenže je medzi nami dosť takých, ktorí, keď im dojdu fakty, začnú urážať.Podla nových pravidiel budú môcť ľudí s iným názorom aj "zahriaknut,,-zabranit im diskutovať.Pravda,netreba to prežívať, každý si nájde seberovnych diskutujúcich...
@anonym_f7e8c3 a veľakrát sú to aj sami zakladatelia diskusii, ktorí keď nedostanú pritakane tak začnú urážať
@biba_18 ok a to nejde napisat tak ako to vysvetlil aj tu, ze mozno neocakava/nechce ziaden darcek (aj ked to naozaj nebolo predmetom otazky, beriem to tak, ze zena svojho muza pozna a vie, ze ho darcek potesi, len hlada inspiraciu). Naozaj je nutne napisat: daj mu s tym svaty pokoj?
Verim, ze chapes, co som chcela povedat tym, ze taketo komentare su zbytocne a pre mna stale hlupe a nasilu vtipne.
@anonym_00247b su celodenne meetingy co sa daju vybavit jednym emailom. a su veci co sa daju vyjadrit troma slovami
Ale viem co chces povedat,
Mne sa táto možnosť páči. A to hlavne prispievam, nezakladávam diskusie. Je pravda, že v skoro každej téme sa nájdu osoby, ktoré si potrebujú kopnúť. Nenapíšu nič k veci, iba prídu prúdiť, ironizovať a prevracať očami. Čo pridá nulovú hodnotu k diskusií a často neni ani k téme. A všetci vieme, že je to tu problém. Veď všade na nete má koník zlú povesť slepičinca práve kvôli odpovediam na fórach tejto "kvality". 😅
Ak ma niekto blokne v téme čisto z dôvodu, že so mnou nesúhlasí, vôbec mi to nevadí. Nepotrebujem svoj názor pretláčať a na dvíhanie tlaku preferujem osoby, ktoré reálne poznám. Nie anonyma z internetu. U mňa to proste nemá ten efekt, ako keď ťa napr naserie suseda. 😆
@tomiholjubavi tym prevracanim oci si to presne vystihla.
@tomiholjubavi tym prevracanim oci si to presne vystihla.
@anonym_00247b A nieje to niekedy na mieste?
@anonym_00247b takže predsa len nejde o názor, ale o to, že to podal formou ktorá sa ti nepáči? takže sme pri tom - bude sa blokovať lebo nemá modré oči 😏
@anonym_00247b A nieje to niekedy na mieste?
@martinmmartin nie je. Prevracať očami je na mieste na strednej škole. 😅 Keď si ideš po radu, bez ohľadu akú pre niekoho nepodstatnú, očakávaš odpoveď dospelej osoby. Nie puberťácke povzdychovanie a posmievanie sa. A videla som to za tých 14 rokov v stovkách tém. 😅
@anonym_f7e8c3 a veľakrát sú to aj sami zakladatelia diskusii, ktorí keď nedostanú pritakane tak začnú urážať
@sense Aj to sa stáva.
@martinmmartin https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-slavnosti-a-darceky/napady-na-darcek-k-vyrociu-pre-partnera/#post-90508414 - To, že tebe by takáto odpoveď vyhovovala, neznamená, že toto je pre autora diskusie nápomocná odpoveď. Prečo máš pocit, že tvoje odpovede nie sú sarkastické? Máš pocit patentu na rozum a jednoznačne správne odpovede, Martinko? Skúsim...absurdne...povedzme, že niekto netuší, koľko je 2+2, ale vie, že to nie je 5 a vie, že odpoveď 5 je zbytočná. Ty ale odpovieš: 5. Tak akože čo čakáš? Je to podľa teba nápomocná odpoveď? Ona nerieši, to, či mu má dať pokoj, pýta sa na niečo iné. To, že ty by si chcel v takomto prípade svatý pokoj sa dá podľa teba paušalizovať? poznáš pomery autorky, ktorá sa pýta? Alebo len potrebuješ zaujať? A toto ťa bude len živiť, viem. 😉
a ešte ma zaujalo - keď zakladateľka témy niekoho blokne ako užívateľa - bude môcť prispievať ako anonym?
proste eee, celé zle…

A skoncili niektore p1ce 🤣