Aké témy na Modrom koníkovi vás rozčuľujú?
Aké témy vám tu na MK najviac lezú na nervy? Ak vás téma obťažuje, preskočíte ju, alebo do nej prispejete?
Tie, v ktorych niekto opise svoju situaciu a poziada o radu a frustrovane zeny odignoruju celu otazku a prekrutenim autorkinych slov na nu zacnu utocit.
Čo obliecť dieťaťu, to je pre mňa nepochopiteľné
@glorikarebeka že? Ako môžu také ženy vôbec mať deti 🤪 A čo je vo vzduchu
@anonym_autor keď sa pýtajú na uplne banálne veci. Neviem, co by robili pred XY rokmi, keď nebol internet. Asi by nežili.
Ked sa dospele zeny vypytuju Co si maju obliecť na svadbu, na maturitu, na oslavu a podobne. Toto ja nedavam😃
@zojazoja alebo na pohovor. A ked im napíšeš, ze sa nemajú obliecť ako do bordelu, tak im este aj zavidis 🤦♀️
témy mi nevadia. vadia mi stalkerky 😏
@biba_18 preto pisem anonymne,asi jedina dobra vec a to by uplne stacilo.Ved ked chcem,citam,reagujem,ked nechcem necitam,nereagujem a to iste plati k temam.
Takze ani mne ziadne nevadia.
Ocikane testy su des🙈 vidite tam nieco?
Som tehotna?
Davate uz pancusky do skoly?
Prisiel vam uz rodicak?
Kedy staviate vianocny stromcek?
Aky darcek kupit 8rocnej?
Paci sa vam meno Ezechiel?
Fotka prazenice a pod nou - receptik by nebol?
@natalka13 ano, tie trápne fotky s receptami. Najmä keď to vyzerá ako psi grc, ale fanklub tlieska a tapka a potom ešte pýta aj recept. A potom este chvalenie sa výhľadom odkiaľkoľvek.
Donemoty opakujuce sa motlitby 9 utorkov sv. Marte
Temy o tom kde je taka praca ze mat len home office, idealne nic nerobit a zarobit 3000 EUR, alebo zarabam 3000 EUR a neviem usetrit
Mna vzdy fascinuje, ako zeny na rodicaku precitnu a uz hladaju brigadu/pracu/privyrobenie. Najlepsie z domu a na 2 h denne
Temy o tom kde je taka praca ze mat len home office, idealne nic nerobit a zarobit 3000 EUR, alebo zarabam 3000 EUR a neviem usetrit
@anonym_5b83bb Jaj ano. Setrenie. S muzom mame spolu 1500 e, mame hypoteku 700 e a 3 deti. Kde mame usetrit? 😬
Ocikane testy su des🙈 vidite tam nieco?
Som tehotna?
Davate uz pancusky do skoly?
Prisiel vam uz rodicak?
Kedy staviate vianocny stromcek?
Aky darcek kupit 8rocnej?
Paci sa vam meno Ezechiel?
Fotka prazenice a pod nou - receptik by nebol?
@natalka13 100 bodov 😄 presne toto vsetko by som napisala aj ja.
Najviac komentáre úplne od veci
Napr minule rozvádzajúcej sa panej s depresiou vekom po 60ke niekto radil nájsť si lepšie platenú prácu a vziať si hypotéku.
Potom staré klasiky ako tehotenské testy, kedy prídu dávky, všetky insta celebritky ich vzťahy a ich zázračné výrobky.
Najnovšie hokejový neverník a jeho žena.
Napr minule rozvádzajúcej sa panej s depresiou vekom po 60ke niekto radil nájsť si lepšie platenú prácu a vziať si hypotéku.
Potom staré klasiky ako tehotenské testy, kedy prídu dávky, všetky insta celebritky ich vzťahy a ich zázračné výrobky.
@anonym_82b732 ktorá téma to bola? čo jej písali?
@anonym_autor Mna nevytaca vobec ziadna tema, neviem, preco by mala. Je to forum, kazdy sa moze opytat, co chce. Ked ma to nezaujima, preskocim.
Mna ako muza najviac stvu testy. Robene div nie minutu po vytiahnuti penisu. Zjavne negativne su fotene, najlepsie 3 rozne znacky a hladaju sa "duchovia".
@patrike a este nasvecovanie a davanie do negativu, odliepavanie a pomaly volanie Horácia nech to potvrdi
@anonym_82b732 ano tie rady su uplne odveci casto, 2- 3 roboty treba mat🤣 a nestazovat sa
@anonym_7316ba O tomto téma nie je, nechcem, aby sa v téme urážali konkrétni užívatelia.
@anonym_autor ja ju neurazam. len si myslim ze vela diskusii do ktorych prispieva konci zbytocnou hadkou ktoru ona sama sposobuje. preto ma ta diskusia potom rozculuje a prestanem ju citat.
Nie som tu tak často aby mi niečo prekážalo. Jediné čo ma tu šokuje je miera agresivity niektorých žien. Inak mi nevadí nič
Otázky, či je dotyčná tehotná, ak ju chlapec v utorok 22.6. o 18:04 hod. chytil za stehno a postavil sa mu pri tom pipík ale mal na sebe dva kondómy, ona berie antikoncepciu a je panna, no preistotu si o 18:10 hod. išla opláchnuť genitálie savom a na druhý deň si o 13:40 hod. dala tabletku PO. No večer ju 2x pichlo napravo v podbrušku, svrbela ju päta a raz si kýchla. Či to nemôže byť znak tehotenstva.
Je tu veľa tém zbytočných a o ničom. Ako je možné že to niekto sem napíše. Napríklad nedávno tu bola téma. Opita suseda mi doniesla zakusky nezobrala som od nej zakusky povedala som jej zakusky nejem. Autorka chcela vedieť či dobre urobila, ak nezobrala od susedy zakusky.
@anonym_autor Mňa rozčuľuje jeden grafoman, ktorý tu postuje svoje dlhocizne AI elaboraty o tom, ako Ježiš nebol Boh, ako sme preludneni na planéte alebo ako by dôchodcovia mali pracovať.
A potom samozrejme privrzenkyne progesivizmu a interrupcii.
Otázky, či je dotyčná tehotná, ak ju chlapec v utorok 22.6. o 18:04 hod. chytil za stehno a postavil sa mu pri tom pipík ale mal na sebe dva kondómy, ona berie antikoncepciu a je panna, no preistotu si o 18:10 hod. išla opláchnuť genitálie savom a na druhý deň si o 13:40 hod. dala tabletku PO. No večer ju 2x pichlo napravo v podbrušku, svrbela ju päta a raz si kýchla. Či to nemôže byť znak tehotenstva.
@anonym_216f48 toto nemyslíš vážne 😆
Témy o tehotenských testoch ani neotváram. Rozčuľujú má témy poraďte prácu z domu popri deťoch, ale to už mám pocit že je na ústupe.
Najradšej mám témy z reálneho nefalšovaného života! O nejakých rodinných/majetkových krízach, typu dedenie, sestra nechcela aby sme sa im počas dovolenky nasťahovali do ich domu, odkiaľ má švagriná na drahé auto a pod. A ešte mám úprimne rada témy kde ľudia riešia svoju prácu a nejaké problémy v nej. Či už so zvýšením platu, kolektívom, uvažujú nad zmenou ..Proste mám rada svoju prácu a rada si čítam keď iní hovoria o tej svojej.
A priznám sa že keď vidím že je k nejakej téme 40+ komentárov, určite ju otvorím či sa tam náhodou nedeje niečo zaujímavé aj keď názov témy na prvý pohľad nezaujal 🤣🤣
@anonym_autor nerozčuľujú. Skôr žasnem nad hojným počtom jednoduchosti a hlúposti odpovedí.
Ja neznasam temy, kde sa rozobera, preco su bezdetne odsudzovane, ze sa rozhodli deti nemat...vzdy sa tam stretnu dva (pre ma nepochopitelne) extremy:
1. Totalna averzia z deti a uz len z pohladu na ne sa zenam chce grcat
2. Matky, pre ktore je dieta jedinou existenciou na svete a im sa chce grcat z tych, ktore maju averziu
😅🥴
@oceanahory a niekto grcá z toho, že matky presviečajú nematky, aký majú smutný a úbohý život bez detí 😀
@anonym_7316ba Sú aj horší :D Napríklad ja.
@thirstymonk sú aj horší od teba 😘hlavne ten, čo všade rieši cudzie maternice a vazektómiu.
@anonym_5b83bb Jaj ano. Setrenie. S muzom mame spolu 1500 e, mame hypoteku 700 e a 3 deti. Kde mame usetrit? 😬
@anonym_ce9a63 ešte lepšia téma je, kde sa predbiehajú v tom, z ako mála vyžijú a ešte sa tým pýšia. Lebo chudoba a bieda je hrdinstvo. Tie čo sa majú finančne lepšie sú náročné, nenažraté a neskromné 🙈
@anonym_autor a predsa mi napadlo. Tie citové výlevy, akože citáty a múdra, internetové výgrcky, ktoré hlásajú nekonečnú lásku, pokoj, filozofiu a múdrosť. Hlavne o skromnosti, ako sa všetci za niečím ženú a pritom nič netreba. Hahaha, a účty platí kto? Zubára, hypotéku, nákup do školy??? Neskutočne jednoduché a akože múdre. No a ešte ten sumár dôležitých info, ktoré chcú pôsobiť múdro na ploche vypľutého z AI s chybami a mylnými informáciami 😁 A keď tak rozmýšľam, fotky detí, kedy si ženy myslia, že ich deti sú krásne. No nie sú.

Fnukanie nad počasím, témy o tom, kam sa sťahovať z tohto zhniteho štátu a pritom nikdy neodist. Ďalej témy, kde každá zarába 5 k v čistom a bez nej by firma krachla a pod.