icon

"Kauza" Gáborík

Včera o 14:52

Ja som dost udivena z tych komentarov k tejto "kauze". Mne je to aj jedno ze sa prevalilo aky je(lutujem len deti). O sportovcoch sa to vseobecne hovori. Co si ja z toho celeho odnasam je, ze sa zase raz potvrdilo, ze IG nie je realita a ze aj "dokonala" zena ako Ivana nemusi muzovi stacit.
Ale som prekvapena, ako sa ho ludia zastavaju. Opat sa potvrdzuje, ze muz podvadzat moze, ale zena ak podvadza tak je k***a. Najlepsie su komentare starych babiek 😁 A tie, ze niekto zverejnil nieco na co nemal pravo 😁 Ako pardon, ale ked idem s milenkou na verejne podujatie tak co cakam? Aspon trochu ucty keby prejavi manzelke, ze sa s milenkami skryva. Moze si s Ficom ruku podat. Vlastne teraz ako to pisem uz potom chapem tie obranne komentare od starsich zien 🤦‍♀️

anonym_34efc6
Včera o 16:03

Fridrichová sa chova ako čistý drevorúbač. Verim jej ze videla čo videla. Ale nemusela to takto verejne prepierat a robiť z toho kauzu. Mala to riešiť súkromne cez správu Ivane a hotovo, nech s tým vynaloží ona ako uzná za vhodne. Asi by nebolo nikomu prijemne že o ňom cela dedina a celé SK šušká za chrbtom jak ju chlap podvádza…
Ivane sa veľmi čudujem. Ja osobne by som toto nemohla. Peniaze nie sú všetko. Ona je krásna, vyzerá šikovná, zarobila by si, keď nie tak alimenty, ale mala by mat sebaúctu- už len kvôli tomu že dáva vzor správania dvom dcéram.
A henten “pan slávny” v mojich ociach úplne klesol. Čisté prasa podľa tých konverzácii.

anonym_43abea
Včera o 16:11

Pre mňa je to ďalší dôkaz toho, že si my, čo máme doma dobrých mužov máme vážiť čo máme a viac im zato ďakovať.
A podľa toho, čo som čítala, ale tak samozrejme to nemusí byť pravda Gáborík zasuva dávno aj inde a Ivana o tom vie. A toleruje zjavne .Tak potom si to / ho zaslúži.

marica61
Včera o 16:20

@anonym_autor A čo má s tým Fico? Už ste trápni

anonym_388de2
Včera o 16:26

@anonym_autor Táto kauza, ale aj iné prezrádzajú, že nie je všetko zlato, čo sa ligoce

autor
Včera o 16:27
@marica61

@anonym_autor A čo má s tým Fico? Už ste trápni

@marica61 ze aj Fico sa bez hanby ukazuje na verejnosti s milenkou(milenkami), hoci je oficialne stale zenaty. a ze pred tym rovnako stare tety zatvaraju oci, resp. este sa tvaria ze ved no a co. ved su to muzi...

anonym_b61554
Včera o 16:29

Nie je to nič nové. Ja to viem od brata už roky. Jednoducho je to verejné tajomstvo. Presne tak ako Šatan, Hossa, Pele a kopec iných. Bohužiaľ Gáborík, bol odfotený

anonym_eacd95
Včera o 16:33

@anonym_autor obycajni muzi zahybaju, tento ma viac prilezitosti. Kazda druha by ho brala lebo ma status. Manzelka aspon nezostane s holym zadkom navyse je to krasna zena....

minenkaa
Včera o 16:35

Ako to naozaj niekomu vadí ,že na Instagram dáva len to pekne so svojho života?
Vie niekto ,akú majú ti dvaja dohodu medzi sebou ,Gaborikova asi nie je na tom až tak finančne ,zle aby musela ,silou mocou ,žiť s niekym koho nechce
A ešte ,že klamu aká sú dokonala rodina,pre nich je asi ich rodina dokonala a ,že nie je pre iných a čo ,ako keby si o sebe každý nemyslím,že to jeho je to naj

autor
Včera o 16:43
@minenkaa

Vie niekto ,akú majú ti dvaja dohodu medzi sebou ,Gaborikova asi nie je na tom až tak finančne ,zle aby musela ,silou mocou ,žiť s niekym koho nechce
A ešte ,že klamu aká sú dokonala rodina,pre nich je asi ich rodina dokonala a ,že nie je pre iných a čo ,ako keby si o sebe každý nemyslím,že to jeho je to naj

@minenkaa kde sa pise ze niekomu vadi, ze ludia davaju na Ig len to pekne?

anonym_85feaa
Včera o 16:51

Ja totalne nepochopim spravanie ludi na instagrame. Ze Ivana tam ma jeden z tych poslednych prispevkov k jej 40tke....kde este pred par dnami boli srdecne gratulacie. A teraz tam ludia ako take pirane utocia a urazaju. Ju aj Gaborika. Ze co maju za vychovanie a co maju v hlave ked zrazu niekoho napadne ze idem si len tak napisat nejake urazky pod profil gaborika. Ale nazivo do oci by mu to nepovedali (bohvie kolko z nich by slo aj podpis pre deti pytat....).
Ano nevera by mala byt moralne odsudena...ale takyto verejny lync pripomina 18 storocie ked ludia vrieskali pod gilotinou.

hederamonstera
Včera o 17:19
@anonym_85feaa

Ja totalne nepochopim spravanie ludi na instagrame. Ze Ivana tam ma jeden z tych poslednych prispevkov k jej 40tke....kde este pred par dnami boli srdecne gratulacie. A teraz tam ludia ako take pirane utocia a urazaju. Ju aj Gaborika. Ze co maju za vychovanie a co maju v hlave ked zrazu niekoho napadne ze idem si len tak napisat nejake urazky pod profil gaborika. Ale nazivo do oci by mu to nepovedali (bohvie kolko z nich by slo aj podpis pre deti pytat....).
Ano nevera by mala byt moralne odsudena...ale takyto verejny lync pripomina 18 storocie ked ludia vrieskali pod gilotinou.

@anonym_85feaa ludia uz ale maju dost toho ako vidia, ze tieto celebrity sa tvaria ako dokonalost sama o sebe, a nakoniec zistis co tie hovada chlapske bohacske vystrajaju…je to hrozny svet, staci co sa ukazalo okolo Epsteina. Ludia maju plne zuby oebavacov, co prezentuju krasu a uspech a najma mladez ich ma za idoly. A potom toto…a aj zeny toho uz maju plne zuby, mozes byt najkrajsia zena na zemi, aj tak ta ten egoisticky chudak podvedie, preto chlapi zazivaju epidemiu osamelosti…asi preto taky lync…ale o par dni bude klud, neboj

anonym_ceca99
Včera o 17:28
@anonym_autor

@marica61 ze aj Fico sa bez hanby ukazuje na verejnosti s milenkou(milenkami), hoci je oficialne stale zenaty. a ze pred tym rovnako stare tety zatvaraju oci, resp. este sa tvaria ze ved no a co. ved su to muzi...

@anonym_autor tvoj život je zjavne dokonalý, však ?

autor
Včera o 17:29
@anonym_ceca99

@anonym_autor tvoj život je zjavne dokonalý, však ?

@anonym_ceca99 🤣 sorry, nie je, ale nejake moralne hodnoty mam. ty zjavne nie. vidim, ze aj ty patris k jeho fanynkam. alebo obhajovackam nevernikov.

citronove_koliesko
Včera o 17:30
@anonym_autor

@anonym_4eb09a nemozem za to, ze MK ma nafigu vyhladavanie. pred zalozenim som do lupy napisala gabor(ze ak je to vysklonovane, nech mi najde aj ine tvary ako gaborik) a naslo mi len diskusie o znacke Gabor, pripadne stare diskusie.

@anonym_autor toto ma zaujalo z celej diskusie najviac, ako by mohlo byt "gaborik" inac vysklonovane? 😃

anonym_77ec5c
Včera o 17:33

@anonym_autor Dlhé roky počúvam, že Gáborík má kurvy (od kaderníčky, od kozmetičky). Sama som z Trenčína a je mi to 5-8. Je to hanba na 100 rokov, že sa to takto prepiera už aj na verejnosti. Ivana úplne klesla v mojich očiach - navyše všetci píšete, aká je prenádherná, pritom je krpatá - má tak 160 cm,postavu má perfektnú, vlasy nepodarené - vždy rozlietané, mastný efekt pleti - furt je mastná. Všetko berem, že ju tak žeriete. Radšej budem obyčajná žena z Trenčína, ako byť prepieraná kvoli neverám chlapa o ktorého by som (výzorovo) ani bicykel neoprela. Je to hanba, že rozchod - rozvod a nie tolerovať. Ivanka bola, je aj bude zlatokopka.

anonym_ceca99
Včera o 17:37
@anonym_autor

@anonym_ceca99 🤣 sorry, nie je, ale nejake moralne hodnoty mam. ty zjavne nie. vidim, ze aj ty patris k jeho fanynkam. alebo obhajovackam nevernikov.

@anonym_autor no ty s tvojim prejavom a staraním sa do vecí , do ktorých ťa nič nie je máš akurát tak veľkú frustráciu ...ty musíš byť strašne nešťastný zjav

autor
Včera o 17:37
@citronove_koliesko

@anonym_autor toto ma zaujalo z celej diskusie najviac, ako by mohlo byt "gaborik" inac vysklonovane? 😃

@citronove_koliesko gaborik, gaborika, gaborikovi, gaborikom, gaborikova, gaborikovou, atd. ano, je tam slovo gaborik vzdy, ale v slove gaborik je aj gabor. takze som to nepisala cele, pisala som gabor.
ale som zvedava, kolke si tu pred zalozenim diskusie vyhladavaju, ci taka uz existuje 😉
kazdopadne tu rozoberam uplne nieco ine ako v tej diskusii, takze aj tak by som asi zalozila novu.

autor
Včera o 17:39
@anonym_ceca99

@anonym_autor no ty s tvojim prejavom a staraním sa do vecí , do ktorých ťa nič nie je máš akurát tak veľkú frustráciu ...ty musíš byť strašne nešťastný zjav

@anonym_ceca99 jezis ano, klasicky argument. smutny zivot, nudny zivot, nestastny zivot, ZAVIST, atd.

anonym_ceca99
Včera o 17:43
@anonym_autor

@anonym_ceca99 jezis ano, klasicky argument. smutny zivot, nudny zivot, nestastny zivot, ZAVIST, atd.

@anonym_autor no lebo presne zapadáš do vzorca ...ak by si bola normálna a mala aspoň tušenie, čo sú morálne hodnoty, nikdy by si takú diskusiu nezaložila ...čo sa staráš do iných ? kto ti dal na to právo ? a vieš čo, ani neodpovedaj, také, ako ty mi nestoja ani za odpoveď ..ty dokonalosť a morálna čistota

anonym_053965
Včera o 17:43

je toho prepchaty internet, ani Vemola nemal taky osial ako toto, kazdopadne s akou zeleznou clonou sa ona nikde nevyjadrila a pri tom urcite trpi je to hrozne a darmo bude niekto pisat, ved vie s kym zije

anonym_b61554
Včera o 17:44
@anonym_77ec5c

@anonym_autor Dlhé roky počúvam, že Gáborík má kurvy (od kaderníčky, od kozmetičky). Sama som z Trenčína a je mi to 5-8. Je to hanba na 100 rokov, že sa to takto prepiera už aj na verejnosti. Ivana úplne klesla v mojich očiach - navyše všetci píšete, aká je prenádherná, pritom je krpatá - má tak 160 cm,postavu má perfektnú, vlasy nepodarené - vždy rozlietané, mastný efekt pleti - furt je mastná. Všetko berem, že ju tak žeriete. Radšej budem obyčajná žena z Trenčína, ako byť prepieraná kvoli neverám chlapa o ktorého by som (výzorovo) ani bicykel neoprela. Je to hanba, že rozchod - rozvod a nie tolerovať. Ivanka bola, je aj bude zlatokopka.

@anonym_77ec5c ta tvár nie mastná. Je to teraz veľmi trendy, znamená to,že je v perfektnom stave. Je za tým dermaplaning, čiže "holenie"

autor
Včera o 17:49
@anonym_ceca99

@anonym_autor no lebo presne zapadáš do vzorca ...ak by si bola normálna a mala aspoň tušenie, čo sú morálne hodnoty, nikdy by si takú diskusiu nezaložila ...čo sa staráš do iných ? kto ti dal na to právo ? a vieš čo, ani neodpovedaj, také, ako ty mi nestoja ani za odpoveď ..ty dokonalosť a morálna čistota

@anonym_ceca99 dobre 😘

anonym_217fd8
Včera o 17:50
@anonym_autor

@anonym_autor Ficova žena je uznávaná právnicka a je na ňu písaných desiatky firiem to by ho ten rozvod vyšiel draho.IG a FB nie je realita snáď sme z tých detských rozprávok už vyrástli a nikto tomu neverí.Fridrichovu nepodporím, takze hero si nezaplatim, ale tie čo ste to videli je na tom videu niečo extra zakázané?alebo sa normálne baví ako tisícky iných na festivale.Ivana má u zadnice celého Gáboríka potrebovala jeho meno, dedičov a žit v luxuse aký by nikdy nemala snáď si nemyslite, že plače do vankusa

anonym_68ddf4
Včera o 17:51

Tiež nechápem tie komentáre starých tetiek. Že sa nemáme do nich starať, že sú krásny pár, aká je ona úžasná a blabla, a potom s kamoškami na lavičke pred panelákom ohovárajú celú bytovku.

anonym_77ec5c
Včera o 17:54
@anonym_b61554

@anonym_77ec5c ta tvár nie mastná. Je to teraz veľmi trendy, znamená to,že je v perfektnom stave. Je za tým dermaplaning, čiže "holenie"

@anonym_b61554 Aha, dakujem za usmernenie. Ja mam za mesiac 40 (ako Ivanka), ale toto som nepocula este 😃😃😃

anonym_85feaa
Včera o 17:54
@anonym_77ec5c

@anonym_77ec5c je to krasna zena.
A nikto z nas nevie aka je realita...mozno ju on bije, mozno psychicky tyra, manipuluje s nou, vydiera..ze jej vezme deti...staci keby sa rozviedli a on by napr deti na pol leta odpratal do chorvatska a ona by ich nevidela a mozno by sa o deti starala opatrovatelka a on si si uzival na jachte....mozno si ako mama povie ze no stoji mi to zato?
Bohvie kam by to az zaslo lebo tu skutocnu realitu medzi 4 stenami nevie nikto....
Mozno on sluboval a ona davala sance ako miliony zien pred nou...mozno tomu nikdy nechcela uverit...
Oznacit ju za zlatokopku je v podstate najjednoduchsie ze?

anonym_4f64c5
Včera o 17:56
@anonym_217fd8

@anonym_autor Ficova žena je uznávaná právnicka a je na ňu písaných desiatky firiem to by ho ten rozvod vyšiel draho.IG a FB nie je realita snáď sme z tých detských rozprávok už vyrástli a nikto tomu neverí.Fridrichovu nepodporím, takze hero si nezaplatim, ale tie čo ste to videli je na tom videu niečo extra zakázané?alebo sa normálne baví ako tisícky iných na festivale.Ivana má u zadnice celého Gáboríka potrebovala jeho meno, dedičov a žit v luxuse aký by nikdy nemala snáď si nemyslite, že plače do vankusa

@anonym_217fd8 Presne tak to vidím aj ja. To sú ženy s hodnotami ako Kollárove štetky. Vedia ,že je to výhodný obchod, ktorý má svoje riziká. Však sa s nimi nesobášia po mesiaci nevedomé a slepé . Myslím že ona a aj ďalšie ženy slávnych aj hokejistov vidia tú špinu v zákulisí veĺmi dobre. Život v prepychu nie je ako z románu. Za všetko treba platiť daň.

natalka13
Včera o 17:57
@minenkaa

@minenkaa odkial ma podla teba Ivana svoje peniaze? Ig a spoluprace?

anonym_b61554
Včera o 17:59
@anonym_77ec5c

@anonym_b61554 Aha, dakujem za usmernenie. Ja mam za mesiac 40 (ako Ivanka), ale toto som nepocula este 😃😃😃

@anonym_77ec5c podľa toho, koľko máš peňazí 😂 mne to príde drahé.cca 190€

anonym_b61554
Včera o 18:01
@natalka13

@minenkaa odkial ma podla teba Ivana svoje peniaze? Ig a spoluprace?

@natalka13 ale toľko peňazí z ig nenatoci,koľko má on. Určite jej to na udržanie štandardu stačí, ale nie na udržanie štandardu celej rodiny. Veď už len tá loď niečo stojí 😉