icon

"Kauza" Gáborík

Včera o 14:52

Ja som dost udivena z tych komentarov k tejto "kauze". Mne je to aj jedno ze sa prevalilo aky je(lutujem len deti). O sportovcoch sa to vseobecne hovori. Co si ja z toho celeho odnasam je, ze sa zase raz potvrdilo, ze IG nie je realita a ze aj "dokonala" zena ako Ivana nemusi muzovi stacit.
Ale som prekvapena, ako sa ho ludia zastavaju. Opat sa potvrdzuje, ze muz podvadzat moze, ale zena ak podvadza tak je k***a. Najlepsie su komentare starych babiek 😁 A tie, ze niekto zverejnil nieco na co nemal pravo 😁 Ako pardon, ale ked idem s milenkou na verejne podujatie tak co cakam? Aspon trochu ucty keby prejavi manzelke, ze sa s milenkami skryva. Moze si s Ficom ruku podat. Vlastne teraz ako to pisem uz potom chapem tie obranne komentare od starsich zien 🤦‍♀️

anonym_9918c5
Včera o 19:23
@anonym_85feaa

@anonym_77ec5c to su muzi o ktorych pisali media lebo su tiez znami...
A teda dala som si namahu a s chrenekom bola ked mali obaja 18 az do 22...vtedy Chrenek asi nemal miliony na ucte 😂😂
S Tumom sa dala dokopy pocas lets dance co teda tazko odsudzovat niekoho ze pri tancovani telo na telo proste preleti iskra...
A tym vlastne konci tento "siahodlhy" zoznam...student/syn miliardara..a herec....a potom teda gaborik...
A teda ked berieme ako fakty len to co napisu media tak sam gaborik sa vyjadril ze si zhanal kontakt na ivanu a on bol iniciativny...

@anonym_85feaa prachy mal chrenekov foter aj keď mal mladý 15. Oni boli tuším spolužiaci.
A inak Gaborik už raz zasnúbeny bol, s tou frajerkou co mal pred Ivanou. Zaujímavé by bolo vedieť, prečo sa rozišli. Žeby ta mala viac hrdosti?

anonym_40004b
Včera o 19:24

Čo táto kauza prezrádza o vzťahoch?
Že peniaze hýbu svetom. Niektorí, ktorí nemajú dostatok peňazí (Ivana) na taký životný štandard aký chcú a na aký sú zvyknutý, tak tolerujú hocičo tomu druhému, bohatému (Mariánovi), ktorý ten štandard vie zabezpečiť. Aj keby trtkal druhú v živom vysielaní, tak mu to toleruje a bude sa hrať, že je všetko tak, jak má byť. Ver, že keby to bol obyčajný muž, tak ho dávno kopne do prdele.
A inak čudujem sa, že je niekto prekvapený, čudujem sa, že niekto ešte verí instagramovému pozlátku.

autor
Včera o 19:24
@anonym_09b394

@anonym_autor
Nikto s nimi nežijeme, nikto nevieme ako to celé je. Úplne nechápem, prečo Ivanu všetci označujú za zlatokopku. Keď sa spoznali, bola tanečníčka, modelka, VŠ vzdelaná žena. Jasné, že nemala toľko peňazí ako Gáborík, ale ktorá slovenská žena by mala? Tak ako si on nenašiel priemernú predavačku z potravín s miernou nadváhou, si ona nenašla priemerného murára v montérkach. Podľa mňa úplne normálne.

@anonym_09b394 a toto ako suvisi s tym, ze zeny obhajuju jeho neveru? lebo o tom bol povodne prispevok(nemozem za to, ze sa tu uz riesi vsetko mozne) a oznacila si mna.

lienka.7
Včera o 19:26
@aurora33

@anonym_b69f1b ty si ale namosúrená 😀😀😀

@aurora33 asi jej nejaká kamoska 😁

anonym_b61554
Včera o 19:26
@anonym_9918c5

@anonym_b61554 na vyber ma. Môže odísť alebo ostat.

@anonym_9918c5 radšej bude znášať tu potupu,akoby mala odísť. Tak sa žije v zlatej klietke.

anonym_77ec5c
Včera o 19:27
@anonym_40004b

Čo táto kauza prezrádza o vzťahoch?
Že peniaze hýbu svetom. Niektorí, ktorí nemajú dostatok peňazí (Ivana) na taký životný štandard aký chcú a na aký sú zvyknutý, tak tolerujú hocičo tomu druhému, bohatému (Mariánovi), ktorý ten štandard vie zabezpečiť. Aj keby trtkal druhú v živom vysielaní, tak mu to toleruje a bude sa hrať, že je všetko tak, jak má byť. Ver, že keby to bol obyčajný muž, tak ho dávno kopne do prdele.
A inak čudujem sa, že je niekto prekvapený, čudujem sa, že niekto ešte verí instagramovému pozlátku.

@anonym_40004b Suhlasim, perfektne si to vystihla.

ivicatolic
Včera o 19:31

Žiadna kauza....bublina, nejaká lúza z farmy sa chce zviditeľniť a hľadá zvučné meno

anonym_792500
Autor odpoveď zmazal
autor
Včera o 19:33
@ivicatolic

Žiadna kauza....bublina, nejaká lúza z farmy sa chce zviditeľniť a hľadá zvučné meno

@ivicatolic takze je ok ist s milenkou na verejne podujatie a urazat sa, ze niekto zverejni moju fotku s milenkou? a keby ich odfoti novy cas?

brtkulka
Autor odpoveď zmazal
anonym_77ec5c
Včera o 19:37
@ivicatolic

@ivicatolic To je jedno ci ich odfotila Farmarka alebo nejaky novinar, vysledok by bol ten isty. Uplne mimo to komentujes. Vyborne, ze ta baba to pustila von. Preco by ho mala kryt. Je pravda, ze na to clovek musi mat chut aj naladu. Bola pripita, mala chut, cas to uverejnit, celit verejnym hejtom, co je na tom.

anonym_67449e
Včera o 19:39
@anonym_autor

@ivicatolic takze je ok ist s milenkou na verejne podujatie a urazat sa, ze niekto zverejni moju fotku s milenkou? a keby ich odfoti novy cas?

@anonym_autor to mas odkiaľ ze isiel s milenkou na verejné podujatie? Ved tam bolo kopec ludi okolo neho. Zas vymyslena sprostosť. Ta baba tam vedla nej mala frajera. Videla si video nejake ze co tam robili? Alebo len tu jednu fotku z ktorej nic nie je vidno?

anonym_45214f
Včera o 19:41

Ešte keď spolu chodili, mohli si ruky podať, jeden druhého podvádzali. Pani Gáborík nebola tiež svätá. Už vtedy to bol vzťah na oko. Ako je to teraz, keď ma deti, ktovie.

anonym_67449e
Včera o 19:41
@ivicatolic

@ivicatolic presne. A najlepsie su tie "dôkazy" typu: v Trenčíne sa hovori, kaderníčka povedala,kozmeticka povedala a vraj toto a vraj tamto. Jaj nechápem ako niekto moze tomuto verit.

anonym_67449e
Včera o 19:42
@anonym_45214f

Ešte keď spolu chodili, mohli si ruky podať, jeden druhého podvádzali. Pani Gáborík nebola tiež svätá. Už vtedy to bol vzťah na oko. Ako je to teraz, keď ma deti, ktovie.

@anonym_45214f mas dôkaz? S kym ho podvádzala?

anonym_bf542e
Včera o 19:48

A mozno ma Ivana nejakeho fesi mladeho milenca co sa o nu stara a je spokojna. Doma manzel, zabezpecena domacnost, deti a sem tam si kazdy odbehne zabavit sa inde. A obaja o tom vedia a su s tym ok. Vobec si nemyslim, ze by nevedela, ze ju muz podvadza a zaroven si nemyslim, ze by doma plakala do vankusa. A ked to vyhovuje obom, vsetkych ostatnych do toho nic.

anonym_09b394
Včera o 20:00
@anonym_autor

@anonym_09b394 a toto ako suvisi s tym, ze zeny obhajuju jeho neveru? lebo o tom bol povodne prispevok(nemozem za to, ze sa tu uz riesi vsetko mozne) a oznacila si mna.

@anonym_autor
Prepáč, máš pravdu.
Nerozumiem tomu, že to niekto obhajuje, ženy či muži. Asi každý z nás túži po skvelom vzťahu, kde druhej polovičke môžeš veriť a neexistuje nikto tretí, kto túto (hlavne) vzťahovú intimitu naruší. Nevera sa deje v akejkoľvek spoločenskej vrstve a je mi ľúto, že tým celým Ivana (a každá iná žena) musí prechádzať. Ešte horšie je to, že bežná žena si dá kýbel zmrzliny a fľašu vína a vykeca sa kamoške, kým na Ivane sa odbavuje celá republika. Podľa komentárov v tehot diskusii súdim, že to mnoho žien teší v zmysle no vidíš, si síce krásna, máš dokonalú postavu, krásne deti, luxusné dovolenky, ale môj Fero aspoň sedí pri mne na gauči, pije štvrté pivo a pozerá futbal.

nevelyn
Včera o 20:24

Kazdy vztah je iny a to, ze sa tam deje nieco, co inde nie je tolerovane, neznamena, ze su nestastni. Moj salok caju to nie je uz len kvoli zdravotnym rizikam, ale uz aj v mojom okoli neinstagramovych parov sa objavili dve zdanlivo tradicne rodiny, kde sa vzajomne toleruju ulety ci dlhodobe obojstranne bokovky, ani sa tym netaja a ani nemaju v umysle rozbijat rodinu, pretoze ten hlavny partner/ka je proste zivotna laska a samozrejme rodic deti. Ale je smutne, ze aj ked nie je nic potvrdene, v obrovskej miere sa ventiluje zavist inych zien voci zenskej, co na sebe maka a robi vsetko pre rodinu a sucasne sa snazi byt financne nezavisla aspon prijmom cez socialne siete.

anonym_3715f5
Včera o 20:26
@anonym_b0b4bc

@anonym_217fd8 pockat ale to ze ich vidavas takychto obycajnych nic neznamena. Ja ked vidim ich ig ako vsetko nasilu kazda dokonalost. Jasmina taka celkom jemna zienka a ma pri sebe chlapa s obrovskym egom. No neviem ci dobré kombo. Dara nechala rytmusa. Rytmus bol dlho kvoli tomu urazeny hned.nasiel mladsiu aby ublizil

@anonym_b0b4bc ty to mas nejako pomýlené. To rytmus nechal Daru a tá to nevedela zniesť, až jej musel verejne vysvetliť nech mu už dá pokoj

anonym_9918c5
Včera o 20:36
@anonym_67449e

@ivicatolic presne. A najlepsie su tie "dôkazy" typu: v Trenčíne sa hovori, kaderníčka povedala,kozmeticka povedala a vraj toto a vraj tamto. Jaj nechápem ako niekto moze tomuto verit.

@anonym_67449e také ako ty to nepochopia nikdy. Ty by si ani keby sa ti nejaka jeho milenka osobne domov došla predstaviť neverila, lebo aj to si predsa musí vymýšľať. Tak tu len mudruj o nicom ďalej.

anonym_ad2ed4
Včera o 20:36

To su nebetycne hovadiny. Kto vidi do ich sukromia? Kto vidi co maju/nemaju doma? Kto ma pravo ich sudit? Aj keby mu napr. odpustila je to jej vec, kto je ten kto sudi ze odpusti pre peniaze? Poslednym chudakom zeny odpustili x nevier lebo ich miluju, ale za to ze oni maju peniaze tak odpusti lebo nechce opustit zlatu klietku? Ludia su tak sprosti a vykonstruuju take hovadiny a najviac ma prekvapilo, ked som citala “konecne praskla ta bublina o dokonalej rodinke”. Ako keby niekomu oci klalo, ze sa lubia, ze sa maju dobre, ze maju krasne zdrave deti, ze ziju iny zivot ako bezni ludia. Normalne ich potesilo, ze aj ta krasna sikovna Ivana ktora si zije naozaj pekny zivot ho mozno az taky pekny nema. Zavist je fakt svina a ludia su tak ubohi, ako aj ty autorka za tuto diskusiu a tvoje komentare niektore.
Opustit muza kvoli nevere alebo naopak opustit zenu kvoli nevere nemusi byt zrovna vzdy to najlepsie riesenie. Pretoze mnoho vztahov to ustalo a su mozno stastnejsi ako tu verni, to nikto nevie. A ci to bola naozaj nevera vie len Gaborik, nikto iny, ziadna trapna exfarmarka ktora si namiesto svojho riesi cudzich pre svoju sledovanost.

anonym_9918c5
Včera o 20:50
@anonym_ad2ed4

To su nebetycne hovadiny. Kto vidi do ich sukromia? Kto vidi co maju/nemaju doma? Kto ma pravo ich sudit? Aj keby mu napr. odpustila je to jej vec, kto je ten kto sudi ze odpusti pre peniaze? Poslednym chudakom zeny odpustili x nevier lebo ich miluju, ale za to ze oni maju peniaze tak odpusti lebo nechce opustit zlatu klietku? Ludia su tak sprosti a vykonstruuju take hovadiny a najviac ma prekvapilo, ked som citala “konecne praskla ta bublina o dokonalej rodinke”. Ako keby niekomu oci klalo, ze sa lubia, ze sa maju dobre, ze maju krasne zdrave deti, ze ziju iny zivot ako bezni ludia. Normalne ich potesilo, ze aj ta krasna sikovna Ivana ktora si zije naozaj pekny zivot ho mozno az taky pekny nema. Zavist je fakt svina a ludia su tak ubohi, ako aj ty autorka za tuto diskusiu a tvoje komentare niektore.
Opustit muza kvoli nevere alebo naopak opustit zenu kvoli nevere nemusi byt zrovna vzdy to najlepsie riesenie. Pretoze mnoho vztahov to ustalo a su mozno stastnejsi ako tu verni, to nikto nevie. A ci to bola naozaj nevera vie len Gaborik, nikto iny, ziadna trapna exfarmarka ktora si namiesto svojho riesi cudzich pre svoju sledovanost.

@anonym_ad2ed4 moja zlata, keby mala prachy ona, mohla by si diktovať podmienky ona. Keďže ich ma však on, diktuje si podmienky on. A Ivanka poslúcha. Lebo.

anonym_34d020
Včera o 20:57

Napadlo niekoho,ze ak by to aj bola pravda tak to vie a neriesi?Napadlo niekoho,ze proste maju dohodu, ze on jej domov nenosi pohlavne prenosne ochorenia,stara sa o nich a ona neriesi
?Proste ludia mozu zit vseliak,je to iba na nich dvoch ako to maju a zrejme im to vyhovuje obom takze je to uplne v pohode.A oni vyzeraju, ze su s tym obojstranne spokojni a to je hlavne.Cele.Slovensko sa tu bude zavzdusnovat na nicom,lebo ja som nevidela ziaden priamy dokaz ako nevhodne objimanie,bozky ci cokolvek a oni si uzivaju svoj luxus na dovolenke.Myslim,ze sa akurat tak dobre na vsetkom bavia.Nemyslim,ze maju za potreby cokolvek vysvetlovat alebo dokazovat.

anonym_ad2ed4
Včera o 20:58
@anonym_9918c5

@anonym_ad2ed4 moja zlata, keby mala prachy ona, mohla by si diktovať podmienky ona. Keďže ich ma však on, diktuje si podmienky on. A Ivanka poslúcha. Lebo.

@anonym_9918c5 akoze sorry, ale ty vies holy prd ako je to u nich financne 😂. Len tak mimochodom, jedna propagacia, jedno reelsko s tolkymi sledovatelmi ako ma Ivana, moze byt aj za 1000 a viac eur. To by si ale trocha musela vidiet do influencer marketing, ine spoluprace, reklamy, modne prehliadky atd. Nemyslim si, ze si diktuje on kvoli peniazom, ale neviem samozrejme, ale netrufla by som si cokolvek tvrdit s takou istotou ako ty, ako keby si s nimi byvala v jednej domacnosti. Tak velmi ti kole oci ze maju tie peniaze? Az tak velmi ta to trapi? Tak si tie prniaze zarob, snaz sa, rob nieco so sebou a potom nebudes musiet zavidiet druhym

anonym_67449e
Včera o 21:07
@anonym_9918c5

@anonym_67449e také ako ty to nepochopia nikdy. Ty by si ani keby sa ti nejaka jeho milenka osobne domov došla predstaviť neverila, lebo aj to si predsa musí vymýšľať. Tak tu len mudruj o nicom ďalej.

@anonym_9918c5
@anonym_9918c5 no teraz som prvý krát videla to video. A co tam akoze robi? Ved on jej je otočený chrbtom a s niekým sa rozprava. To je akoze tá nevera?😆😆

anonym_e8e1d5
Včera o 21:18

aké nudné životy musíte mať,keď potrebujete riešiť cudzích ľudí😂

anonym_9918c5
Dnes o 04:08
@anonym_ad2ed4

@anonym_9918c5 akoze sorry, ale ty vies holy prd ako je to u nich financne 😂. Len tak mimochodom, jedna propagacia, jedno reelsko s tolkymi sledovatelmi ako ma Ivana, moze byt aj za 1000 a viac eur. To by si ale trocha musela vidiet do influencer marketing, ine spoluprace, reklamy, modne prehliadky atd. Nemyslim si, ze si diktuje on kvoli peniazom, ale neviem samozrejme, ale netrufla by som si cokolvek tvrdit s takou istotou ako ty, ako keby si s nimi byvala v jednej domacnosti. Tak velmi ti kole oci ze maju tie peniaze? Az tak velmi ta to trapi? Tak si tie prniaze zarob, snaz sa, rob nieco so sebou a potom nebudes musiet zavidiet druhym

@anonym_ad2ed4 AŽ 1000€? A to ma Ivanka na koľko? Na tu dovolenku v Chorvátsku, kde sú teraz? Prosim ta netrep už aspoň. Kúpi malej jedny šaticky a je po 1000€.

anonym_1f1b89
Dnes o 04:10

@anonym_autor mne je to osobne jedno kazdy mame nejake svoje 'sracky' na IG nikto nebude davat realitu a cim skor si to uvedomime tym lepsie .
Aj ta kauza moze byt pravda a moze to byt uplne inak mozno sa len fotil mozno to bolo baby nejakych jeho kamosov a co popisali ostatne to je tiez tazko overit ved sami anonym .. ale jedno je fakt odveci ze si ťa dnes akoze môže hocikto hocikde natocit a postnut bez tvojho vedomia a zo dna na den sa stanes viralny.. predstavte si to na sebe.. nemyslim len neveru ale hocijaku situaciu to sukromie by mali byt predca chranene
A co sa tyka ich vztahu to vedia len oni ako to maju..

moonlight1210
Dnes o 04:10
@anonym_9918c5

@anonym_9918c5 Tak to je potom zaujimave, ze on s tolkymi peniazmi je k nej prikovany. Ked chce mat kazdu chvilu inu.

Toto nie je o poslusnosti manzelky. 🙂

natalka13
Dnes o 04:19
@anonym_ad2ed4

@anonym_ad2ed4 za 1000 to nerobi.
Prebehla som jej ig nejak extra vela reklamy nerobi.
Placka brala uz 5r dozadu 5000.
jej by to na zivot ako ma teraz nestacilo.