Kde sa nachádza Pavlína Tkáč? Novinky a aktualizácie
Viete o nej niečo ? Mne ju už nechce vyhľadať na IG ani na TT tak som zvedavá ...viete o nej nejaké novinky ? Ja som ich videla teda asi 3 krát na živo a teda nechala ich všetkých 3 otcovi na krku a ona išla nakupovať niekde len tak na rožku som ich videla stáť malý ešte v kočíku a bliakal teda dosť po nich a kupoval im úplne také obyčajné veci aj topánky mali tuším z čínaka úplne obýčajni ľudia a ona ? Vidno že si dopriava a isto mala decko len preto aby nemusela ísť robiť ale to ju dobehne, 3 deti sú 3 deti .....
@anonym_autor mozno si vas zablokovala pre taketo stupidne vyjadrenie ak ste ich mali aj priamo na jej socialnych sietach.
Mne ju ide vyhladať na IG a dokonca mi ju ukazovalo aj na FB. Takže si jej asi vypisovala ptákoviny a blokla ťa. Čauky mňauky
Stalkovanie sa nevypláca😆
Pane boze ty si nejaka zatrpknuta so sebou nespokojna stara tetka ? Teba je co do toho ake topanky mali deti ,pripadne ze jedli rozok. Co to je otrava ? Sa spamätaj. Nazivo si suchala nohami.. vsak si mala byt hrdinka aj ked si ich stretla 😃. Na to uz nemas odvahu ze ?
@anonym_autor neviem kto to je, ale co myslis tym “nechala tri deti chlapovi na krku” ? To je nejaky nahodny cudzi chlap, alebo jej manzel, otec ich spolocnych deti?
Ak nahodny cudzi chlap tak je to veru velmi zvlastne, ale ak jej manzel, tak je snad normalne, ze sa o ne kedykolvek postara, nie??
Vobec neviem, o koho ide, ale ty si dobre tela, ked na zaklade toho, ze si ich 3x stretla, uz vies, ze si robili deti len kvoli tomu, aby nemusela robit. Wtf. Teda, tie socialne davky na Slovensku su naozaj terno, nikomu sa neoplati do roboty chodit 🙂
Vobec neviem, o koho ide, ale ty si dobre tela, ked na zaklade toho, ze si ich 3x stretla, uz vies, ze si robili deti len kvoli tomu, aby nemusela robit. Wtf. Teda, tie socialne davky na Slovensku su naozaj terno, nikomu sa neoplati do roboty chodit 🙂
@anonym_e72d74 tiez ma to napadlo, ze kvoli € si robit deti? 🤦🏽♀️ to by nemali ani na Cinana a rohlik v dnesnej dobe.
Ale nechapem toto hodnotenie dotycnej. Vobec netusim kto to je, ale aj keby to bola znama osobnost, tak je to jej vec. Nikto nema pravo niekoho takto hodnotit. Tak isto moze o tebe napisat co sa jej nepaci ako robis. Musis byt velmi frustrovana vlastnym zivotom ked mas potrebu toto riesit na soc sietach.
Vieš o tom, že kopec drahých značiek nemá na sebe nemá logo cez celé oblečenie/obuv? Nevidím nič zlé na tom, že sa otec stará o deti, kým ona ide nakupovať, čo je na tom? Či len samotná závisť?
A neni ti zo seba zle?
rožok jesť je bežná vec - aj suchý bez masla. Veci z čiňáka som bežne kupovala aj ja deťom, topánky už nie. Narobiť si 3 deti a dúfať že nepôjde do práce ? to by muselo byť jedno z tých detí ZŤP aby mohla zostať doma - a to veru horšie ako chodiť do práce.
Pani ťa len blokla.
ja som sa o nej dozvedela,keď ju vyhodili z roboty,aj som ju sledovala nejaký čas
https://www.startitup.sk/oblubenu-slovensku-tik...
Normálne mi ju vyhľadalo na IG. Takže si bloknuta. Ani sa nečudujem. Tak ti treba
@anonym_autor ty si pekne vytretá. Zakomplexovaná, životom ubitá a závistlivá, však? 😝
@anonym_autor ženy ti teda naložili, ale zaslúžila si si, nie je pekné takto verejne niekoho očierňovať, len preto, že ti je nesympatický.
@anonym_autor ženy ti teda naložili, ale zaslúžila si si, nie je pekné takto verejne niekoho očierňovať, len preto, že ti je nesympatický.
@anonym_8a03b1 veď oki napísala som to dosť arogantne...len by ma zaujímalo čo je s ňou ako sa jej darí, čo má nové čo robí asi nikto nevie ...

asi si ťa blokla, lebo mne ju normálne ukazuje.