Kto tu degraduje ženy po štyridsaťpäťke?
Ahojte, rozmohol sa nám tu jeden nešvár. Je tu nejaký muž, neviem, či sa nevie zoznámiť, alebo ho nechala nejaká žena, ale v každej téme o zoznamovaní píše, ako ženy po 45tke skončili. Ako budeme mať všetky ovisnuté prsia, 15 kg nadváhy, vrásky a v období perimenopauzy a menopauzy nás už nikto nebude chcieť. Píše, že muži práve sú v kurze a majú si z čoho vyberať a vyzerajú super a my ženy si už ani neškrtneme. Nehovorím, že to v niektorých prípadoch tak nie je, ale povedzme si pravdu, to nie je o veku, ale o prístupe sama k sebe. Ale takto až bodyshamovať ženu po 45tke nie je na mieste. Všimla som si ho v mnohých diskusiách. Máte prosím typ, kto tu šíri tieto názory? Lebo prísť na mamičkovské fórum a nadávať ženám, matkám po 45tke mi nepríde úplne v poriadku.
Pár jeho názorov, ale nenašla som všetky:
:Mizerny, mozno su len prehnane ocakavania. Netreba mat velke oci a mysliet na to, ze mlada ta zena nebude vyzerat vzdy. Stacia 1-2 porody, menopauza,.. a z krasky sa rychlo stane stara sediva mys s vytahanymi a spadnutymi prsiami po brucho, vytahanym bruchom, nadvahou 20kg, dvojitou bradou, vdovskym hrbom so skoliozou. To ze zena vyzera dobre medzi 20-45r, je on purpose (zamerne), aby nemala problem mat deti z vyberu 5-6 muzov. Ked uz deti ma, tak uz to skonci po kojeni s vytahanymi prsiami,...lebo uz dalsie deti s inymi mat nemusi, staci, ze je "pekna" pre otca svojich deti.
Preto sa moc neoplati prilis ohrnat nosom, ze "nikto" tam nie je zaujimavy. Staci slusny vzdelany lahko nadpriemer muz, co s tebou zostane, kym deti nebudu velke a nebude uz z teba ziadna kraska. Vtedy mozno zistis, ze on bude v 40-50tke naopak ten fesak (dozrie) a ty ta menej pekna."
"Ja s tým súhlasím, ale hovorím zo svojej skúsenosti, že rozvedene 50ky s vytahanymi prsiami by mali mať menšie nároky, lebo si myslia ze si ich bude baliť nejaký úspešný fesny 40tnik atď. Samozrejme česť výnimkám, ale väčšina je takých co sa o sebe ani poriadne nestarajú a majú očakávania ako keby boli princezne. Áno mam, zažil som ze po daní dole podprsenky padli až neviem kde, takisto som zažil, že boli také neforemne, ako baklažán. Nepíšem to ale preto ze chcem niekoho urážať, len aby každý vedel na čom je. Ja mam 38 a tiež po mne nejde 20. Ročná modelka."
@karolinakr Chodec určite nebol majkeel, ako si kdesi spomínala, tvoja kartotéka bola zavádzajúca
Jedno mi nie je jasne. Vedla otvorene bezi diskusia, ako sa zenu po 45 citia staro, pribrato,... ale ked to povie chlap, tak ho idete zozrat? 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/nezaradene/starnutie-zeny/#post-90261698
@anonym_0f65f6 demodun si pletie Chodca so Zorrom
@karolinakr nikoho si nepletiem, zorra som nepoznala. Vyhodili ho ešte predtým ako som prišla 😉
Jedno mi nie je jasne. Vedla otvorene bezi diskusia, ako sa zenu po 45 citia staro, pribrato,... ale ked to povie chlap, tak ho idete zozrat? 🙂
@anonym_0f65f6 prečítal si si tam tie reakcie? Je rozdiel, keď napíše 10 žien, že sa tak cíti a je rozdiel, keď chlap hodí všetky ženy nad 45+ do jedného koša. Ja som si tam napríklad prečítala toto: Zatiaľ nie, mám 49 rokov, pri výške 170 cm vážim 53 kg. Športujem aktívne 5x do týždňa, jem zdravo a striedmo, žiadne sladkosti, pijem veľa čistej vody, kolagén, používam dobrú skincare, doprajem si ošetrenie u kozmetičky. Prsia držia tam kde majú, ak by nedržali, išla by som si ich dať spraviť. Raz do roka chodím na peptidy pod oči, dva krát do roka na plazmaterapiu - očné okolie + vlasy, 2x ročne botox do čela. Starám sa o seba, vždy som upravená, decentne nalíčená - mám rada glowy/dewy look, minimum nánosu. A veľa robí to, že som obklopená 30tnikmi, čiže používam ich wording. Plus dám si záležať na obliekaní, žiadne usadlé veci, typu 70r teta. Často mi netipujú môj vek, v zásade tak okolo 40tky max a všetci sú prekvapení, že mám 50tku na krku. Vlasy mám dlhé, zlatohnedé, mierne vlnité. A cvičím tvárovú gymnastiku už od 39rokov.
@anonym_0f65f6 prečítal si si tam tie reakcie? Je rozdiel, keď napíše 10 žien, že sa tak cíti a je rozdiel, keď chlap hodí všetky ženy nad 45+ do jedného koša. Ja som si tam napríklad prečítala toto: Zatiaľ nie, mám 49 rokov, pri výške 170 cm vážim 53 kg. Športujem aktívne 5x do týždňa, jem zdravo a striedmo, žiadne sladkosti, pijem veľa čistej vody, kolagén, používam dobrú skincare, doprajem si ošetrenie u kozmetičky. Prsia držia tam kde majú, ak by nedržali, išla by som si ich dať spraviť. Raz do roka chodím na peptidy pod oči, dva krát do roka na plazmaterapiu - očné okolie + vlasy, 2x ročne botox do čela. Starám sa o seba, vždy som upravená, decentne nalíčená - mám rada glowy/dewy look, minimum nánosu. A veľa robí to, že som obklopená 30tnikmi, čiže používam ich wording. Plus dám si záležať na obliekaní, žiadne usadlé veci, typu 70r teta. Často mi netipujú môj vek, v zásade tak okolo 40tky max a všetci sú prekvapení, že mám 50tku na krku. Vlasy mám dlhé, zlatohnedé, mierne vlnité. A cvičím tvárovú gymnastiku už od 39rokov.
@anonym_autor je tam aj toto
"Ahojte, sú medzi Vami ženy 45+, ktoré vnimali na sebe, že sa zo ženy menili na "tetku" ? Ja mám jednoducho zo seba taký pocit. Pribrala som cca 7kg, strašne mi vlasy 2-3 roky vypadávali, potom sa strašne zmenila ich kvalita k horšiemu, vyzeraju jak rozpirena slama, niečo otrasne, v živote som take hrozne vlasy nemala, do toho som sa normalne o 1-2 cm výškovo znižila. Samozrejme aj tvár je už strhanješia, zostarnutá. Strašne si pripadám už staro, že už ani nie som pekná mladá žena ale presne taká tá tetka v rokoch. "
"Ahojte, sú medzi Vami ženy 45+, ktoré vnimali na sebe, že sa zo ženy menili na "tetku" ? Ja mám jednoducho zo seba taký pocit. Pribrala som cca 7kg, strašne mi vlasy 2-3 roky vypadávali, potom sa strašne zmenila ich kvalita k horšiemu, vyzeraju jak rozpirena slama, niečo otrasne, v živote som take hrozne vlasy nemala, do toho som sa normalne o 1-2 cm výškovo znižila. Samozrejme aj tvár je už strhanješia, zostarnutá. Strašne si pripadám už staro, že už ani nie som pekná mladá žena ale presne taká tá tetka v rokoch. "
@anonym_0f65f6 Ja mam 47, v tvari vyzeram mladsie, nemam este vrasky. Ale posledne roky som pribrala 25 kil skrz antidepresiva. Vlasy som mala vzdy zle, na tom sa nic nezmenilo, riedke a mastne. Po 40 som zacala horsie vidiet, ja, co som mala vzdy vyborny zrak potrebujem okuliare na citanie. Ale inak si starnutie moc nepripustam, citim sa stale mlada.
@anonym_0f65f6 Co ja viem? Mam 51 a zväčša mi tipujú vek do 40 rokov. Zatial priberanie nepocitujem, skor vidim na sebe, ze pokozka uz zacina inak reagovat. Nastastie nemam az tak vela vrasok.
Skor vlanajsia respiracna choroba, ktorej som sa nevedela zbavit, mi ubrala na fyzickom zdravi, plus okolnosti, ktore mi aktualne nedovolia rozvijat kondicku, ale verim, ze to sa zmeni a budem moct..
Ono vela robí aj nastavenie mysle. A mam dost kamosiek medzi mladsimi rocnikmi 😁.
@anonym_0f65f6 Ja mam 47, v tvari vyzeram mladsie, nemam este vrasky. Ale posledne roky som pribrala 25 kil skrz antidepresiva. Vlasy som mala vzdy zle, na tom sa nic nezmenilo, riedke a mastne. Po 40 som zacala horsie vidiet, ja, co som mala vzdy vyborny zrak potrebujem okuliare na citanie. Ale inak si starnutie moc nepripustam, citim sa stale mlada.
@anonym_autor ano, pribrati ludia nemavaju tak vela vrasok. Maju neurcity vek. Ako sa im tvar nafukne, tak sa trocha vyhladia.
@anonym_autor on mohol povedat čokolvek, aj že je Alan Delon a žil udajne so staršou a striktne dodržiaval, aby ani cent nevyplatil navyše
Už je uplne jasne, prečo ho žiadna nechcela 😀
@karolinakr "Už je uplne jasne, prečo ho žiadna nechcela 😀"
A co ty? Si vydata, mas nejake deti? Tiez uz budes mat okolo 50, tiez uz nie si najmladsia a nikdy nepises o manzelstve, ani partnerovi, ani detoch.

@anonym_0f65f6 ja si myslim, ze je to jeden a ten isty clovek.
@anonym_autor ale vieš, že ten Zorro mi pripadal ako 70 ročný? teraz už môže mať 77 rokov
ťahá na 80ku a pýcha mu zaslepila oči a pohŕda 40ničkami
....
😀 😀