Podarilo sa vám odhaliť niečí nick na MK?
Podarilo sa vám identifikovať niekoho nick na MK na základe informácií, ktoré poskytol o sebe v diskusii?
hej, chodili sme spolu. 🙂
@biba_18 😀 nic si z toho nerob, ja mavam bezne fakt dost cudne sny, jeden si pamatam uz 21 rokov a to, ze som porodila vzduchom chladene kurca, len ja, porodnik a moj muz v ambulancii, ja na koze, tlacim a zrazu sup, vyslo vzduchom chladene kurca ako z obchodu, porodnik sa mi sopravedlnoval, ze on nevie ako je to mozne a ja som flegmaticky skonstatovala, ze nevadi, aspon si ho upecieme. Musis uznat, ze tomuto sa asi nic nevyrovna 😀
@zuzana76 pomoc

Ano spoznala a skusala som jej anonymne poradit to, co som jej vzdy chcela povedat, nepomohlo...
@anonym_faa2b4 no ak nestoji o radu,tak preco si jej chcela poradit,hlavne anonymne.To treba osobne,ak o radu poziada.
ja melantu som na linkedine nasla
@anonym_fc91a0 a sedelo s jej profesionálnou kariérou ?
Minulý rok som stretla pri Seneckých jazerách jednu už zrušenú užívateľku. Teda ani nie že stretla, len videla.
@anonym_fc91a0 a sedelo s jej profesionálnou kariérou ?
@anonym_753e22 nemohlo to sedieť, pretože tam nemám zverejnenú svoju kariéru, čiže nemám tam ani jedného zamestnávateľa a ani jednu zo svojich pozícií z čias, keď som bola zamestnanec. Len aktuálnu rolu headhuntera.
Áno, spoznala som tu na MK svojho kamoša, ktorý veľmi rád komentuje vzťahové témy (nevery a podobne). 😆 No v realite je totálne ustráchaný zo žien a xxx rokov je sám. 🙂 Takže naozaj netreba veriť všetkému, čo je na internete, lebo ľudia radi prikrašľujú veci.
Minulý rok som stretla pri Seneckých jazerách jednu už zrušenú užívateľku. Teda ani nie že stretla, len videla.
@melanta Viem koho maslis, v realite vyzera uplne inac ako na fotkach, ktore sem pridavala. A podla mna je tu zase pod inaym nickom. A nebola zrusena, ona odisla, nejak sa tu riesil jej priatel, tak sa sama rozhodla. Vraj.
@melanta Viem koho maslis, v realite vyzera uplne inac ako na fotkach, ktore sem pridavala. A podla mna je tu zase pod inaym nickom. A nebola zrusena, ona odisla, nejak sa tu riesil jej priatel, tak sa sama rozhodla. Vraj.
@anonym_a04f20 no úplne v pohode napíšem, že ide o nyusika. A ona myslím bola zrušená, že ju zrušil MK.
@anonym_a04f20
Aj ja som mala tú česť ju stretnúť, ale teda realita a fotky na Mk sa absolútne nezhodovali.Fotky upravené cez 10 filtrov alebo cez FaceApp a realita na 55 rokov.Bola som riadne prekvapená, preto neverim nič na nete a tým poupravovaným fotkám už vôbec nie, je to na smiech a poukazuje to na to ako su ženy so sebou nespokojné.
@anonym_a04f20
Aj ja som mala tú česť ju stretnúť, ale teda realita a fotky na Mk sa absolútne nezhodovali.Fotky upravené cez 10 filtrov alebo cez FaceApp a realita na 55 rokov.Bola som riadne prekvapená, preto neverim nič na nete a tým poupravovaným fotkám už vôbec nie, je to na smiech a poukazuje to na to ako su ženy so sebou nespokojné.
@anonym_4aa0a5 Ano, presne. Tak ale ona posobila nespokojne aj cez svoje prispevky.
Ja som sa spoznala v jednej teme, ktoru pisal moj partner, chcel nazor na jeden nas konflikt a dostal vacsinou riadne nalozene od zien.
Ja som sa spoznala v jednej teme, ktoru pisal moj partner, chcel nazor na jeden nas konflikt a dostal vacsinou riadne nalozene od zien.
@anonym_727d12 Este si s nim?
@anonym_727d12 Este si s nim?
@anonym_a04f20 ano, sme spolu, neslo o nic vazne, co by sa nedalo prekonat. Zamyslela som sa nad tym a pozrela aj z jeho pohladu.
Ja sa cudujem ludom, ktori zdielaju svoj sukromny zivot na modrom koniku, facebooku ci instagrame, mne to hlava neberie, zverejnovanie z dovoleniek, vyznania lasky, zverejnovanie deti na socialnych sietach.. nikdy som nic take nezverejnila, polovica “priatelov” ani nevie, ze mam vobec dieta pretoze to nemam potrebu zdielat na sietach
Potom vidim tie “vianocne rodinne fotenia”- rodiny, kde sa usmievaju na fotografa a tie priania bla bla bla a na dalsi rok uz po tej dokonalej rodine 🤷🏻♀️ alebo vies, ze proste ten chlap mal frajerky , vedia to vsetci , manzelka tiez ale ta na soc.sieti musi proste vyzerat dokonalo, dokoncale deti dokonale partnerstvo, smutne
Ja sa cudujem ludom, ktori zdielaju svoj sukromny zivot na modrom koniku, facebooku ci instagrame, mne to hlava neberie, zverejnovanie z dovoleniek, vyznania lasky, zverejnovanie deti na socialnych sietach.. nikdy som nic take nezverejnila, polovica “priatelov” ani nevie, ze mam vobec dieta pretoze to nemam potrebu zdielat na sietach
Potom vidim tie “vianocne rodinne fotenia”- rodiny, kde sa usmievaju na fotografa a tie priania bla bla bla a na dalsi rok uz po tej dokonalej rodine 🤷🏻♀️ alebo vies, ze proste ten chlap mal frajerky , vedia to vsetci , manzelka tiez ale ta na soc.sieti musi proste vyzerat dokonalo, dokoncale deti dokonale partnerstvo, smutne
@taktotedanie Teba tiez lahko identifikovat. K takej lekarke ako sa prezentujes na MK veru nechcem ist
@taktotedanie Teba tiez lahko identifikovat. K takej lekarke ako sa prezentujes na MK veru nechcem ist
@anonym_4c9eff suhlasim s Tebou, vzala si mi slova z ust
@anonym_4c9eff uf dalsia anonymka ,👍🏻👍🏻Snad mi nebodaj pozdravis na ulici ci zazvonis na zvoncek pri dverach..mozno si aj bola a nevies o tom 💚
@anonym_4c9eff suhlasim s Tebou, vzala si mi slova z ust
@anonym_92effa uf dalsia anonymka 👍🏻👍🏻👍🏻
Snad mi pozdravis na ulici ci zazvonis na zvoncek pri dverach
A mozno si aj bola alebo tvoji pribuzni a ani o tom nevies 💚
Ja som tu spoznala švagrinú a suseda jedného. A teda nechápem čo tu on robí, keď je tak strašne šťastný so svojou druhou ženuškou 😀
@anonym_4c9eff uf dalsia anonymka ,👍🏻👍🏻Snad mi nebodaj pozdravis na ulici ci zazvonis na zvoncek pri dverach..mozno si aj bola a nevies o tom 💚
@taktotedanie Si lekárka? Ak áno, tak prečo by k tebe ľudia nemali chodiť? Nejako sa v tom strácam.
@taktotedanie Si lekárka? Ak áno, tak prečo by k tebe ľudia nemali chodiť? Nejako sa v tom strácam.
@anonym_autor jasne ze chodia, uplne normalne kazdy pracovny den od pondelka do piatku..a nestazujem sa na nedostatok pacientov ci malo prace, to uz vobec.. prave naopak
@anonym_autor jasne ze chodia, uplne normalne kazdy pracovny den od pondelka do piatku..a nestazujem sa na nedostatok pacientov ci malo prace, to uz vobec.. prave naopak
@taktotedanie A aká špecializácia, ak sa smiem spýtať?
@taktotedanie Ahoj, Moze sa alergia u dietata prejavovat len na ociach? Ma ich cervene, inak vobec nic. Vraj ho svrbia iba obcas. Nijak ich neriesi, zeby sa na to stazoval. To chce asi navstevu ocneho, ze?
@taktotedanie Ahoj, Moze sa alergia u dietata prejavovat len na ociach? Ma ich cervene, inak vobec nic. Vraj ho svrbia iba obcas. Nijak ich neriesi, zeby sa na to stazoval. To chce asi navstevu ocneho, ze?
@beata_k moze.. ak je sledovany na alergologii je mozne predpisat kvapky a celkovo antihistaminika
Take kvapky vie vypisat aj ocny lekar
Len treba vediet ci to je naozaj z alergie alebo z inych pricin
@beata_k moze.. ak je sledovany na alergologii je mozne predpisat kvapky a celkovo antihistaminika
@taktotedanie Vdaka. Praveze nema ziadnu alergiu. Ani nik v rodine. Tak je mi take cudne, ze len oci.
@taktotedanie A prosim ta nejake volno predajne kvapky do oci proti alergii mi nevies poradit? ( kym sa dostaneme na vystrenie)
Ja som tu spoznala bývalú spolužiačku partnera, najskor mala fotku, potom ju zmazala a písala také múdrosti v skupinách, čo vobec nesedelo s jej reálnym životom, hrala sa podnikateľku, ktorá má kaderníctvo s kaderníčkami čo robia na ňu, pritom mala prenajaté len kreslo od majiteľky kaderníctva a veľa ďalšieho..
Ľudia si tu plnia sny, sú tu tým čím by byť chceli..

Ano spoznala a skusala som jej anonymne poradit to, co som jej vzdy chcela povedat, nepomohlo...