icon

Reakcie na Modrom koníku: Nová funkcia pre živšie diskusie

modrykonik
Dnes o 08:33

Ahojte,
s potešením vám oznamujeme čerstvú novinku, ktorú sme pre vás pripravili v diskusiách na Modrom koníku.

Možno ide o malú zmenu, ale veríme, že vám urobí radosť. V našom prieskume, ktorý sme pred časom robili medzi používateľkami, si totiž práve túto funkciu želalo veľa z vás. A tak sme sa rozhodli ju pridať.

Diskusie na Modrom koníku sú plné emócií. Niekedy vás niečo rozosmeje, inokedy prekvapí, dojme alebo nahnevá. Doteraz sa to dalo vyjadriť len jedným spôsobom - palcom hore.

Odteraz je to iné.

Pod komentármi v diskusiách pribudli nové reakcie, vďaka ktorým môžete presnejšie vyjadriť, čo si o príspevku myslíte alebo čo pri ňom cítite.

Okrem klasického palca hore teraz môžete reagovať aj ďalšími emóciami:

👍 Páči sa mi
💙 Podpora alebo súhlas
🤗 Objatie a pochopenie
😆 Smiech
😮 Prekvapenie
😢 Smútok alebo súcit
😡 Nesúhlas alebo hnev

Diskusie sú vďaka tomu ešte živšie a prirodzenejšie. Niekedy netreba písať dlhú odpoveď - stačí reakcia a autorka komentára hneď vie, že jej niekto rozumie, drží palce alebo sa spolu s ňou smeje.

Kto pridal ktorú reakciu, si môžete jednoducho pozrieť v náhľade „Zobraziť používateľky, ktorým sa to páči“.

Nové reakcie vám umožnia napríklad:

* rýchlo podporiť niekoho, kto sa zdôveril s ťažkou situáciou

* vyjadriť súhlas bez potreby písať ďalší komentár

* reagovať na vtipné alebo prekvapivé príspevky

* ukázať, že ste diskusiu čítali a zareagovali

Veríme, že aj takáto drobnosť spraví diskusie ešte príjemnejšie a živšie.

A zároveň vás chceme uistiť, že sa budeme aj naďalej snažiť Modrého koníka postupne vylepšovať a prinášať nové funkcie, ktoré vám spríjemnia čas strávený v komunite.

Tešíme sa na vaše reakcie. Doslova. 🙂

Reakcie na Modrom koníku: Nová funkcia pre živšie diskusie
adri266
Dnes o 08:51

@modrykonik Nemohli by ste premenovat Diskusie a skupiny na Skupiny a diskusie? Monk vo mne sa búri, keďže vľavo sú skupiny a vpravo sú diskusie 😇

demografka
Dnes o 09:00

a zrušiť možnosť anonymných odpovedí v klasických témach, lebo sa množia urážky a osočovanie

adri266
Dnes o 09:01
@demografka

a zrušiť možnosť anonymných odpovedí v klasických témach, lebo sa množia urážky a osočovanie

@demografka Ale preto to tu potom zije, nie? 😖

To bolo ironicky myslene, samozrejme, tiez s tym nesuhlasim a neviem sa s tym stotoznit, ze sa MK ubera tymto smerom.

demografka
Dnes o 09:06
@adri266

To bolo ironicky myslene, samozrejme, tiez s tym nesuhlasim a neviem sa s tym stotoznit, ze sa MK ubera tymto smerom.

@adri266 ano, zije modernym sposobom, kde ta za jednu otazku zhejtuje kopa anonymov 😝

anonym_942808
Dnes o 09:09

Preco tam nie je palec dole. Chcem len nesuhlasit a bez hnevu. Nie nesuhlas a hnev?
Jednoducho palec dole.
Zrusenie anonymnych odpovedi nepokladam za dolezite. Nechala by som moznost pre uzivatelky rozhodnut sa ako chcu prispievat.

viestta
Dnes o 09:37
@demografka

@adri266 ano, zije modernym sposobom, kde ta za jednu otazku zhejtuje kopa anonymov 😝

@demografka anonymita dala poniektorym kriiiiidla

zmrzlinka8
Dnes o 09:37
@adri266

@adri266 ja nemam nic proti anonymom

zmrzlinka8
Dnes o 09:38
@anonym_942808

Preco tam nie je palec dole. Chcem len nesuhlasit a bez hnevu. Nie nesuhlas a hnev?
Jednoducho palec dole.
Zrusenie anonymnych odpovedi nepokladam za dolezite. Nechala by som moznost pre uzivatelky rozhodnut sa ako chcu prispievat.

@anonym_942808 súhlasím

anonym_fa3df4
Dnes o 10:04

anonymne diskusie ponechat, lebo bola tu skupina zien, co stalkovali nicky v inych diskusiach normalne si skladali profil a hladali po fb a vytahovali o uzivateloch osobne veci, dokonca aj o chranenych ztp ludoch

procrastique
Dnes o 10:10

Teškáme sa, môžeme zvýšiť hejty a fejmy!

katkazatka
Dnes o 10:11

Vsetky lajky su zlte a ja neviem, ci som ja lajkovala. Predtym bol moj lajk zretelny pre mna a videla som, ci som reakciu uz dala. Teraz to nemam prehladne, kedze vsetky lajky svietia.

katkazatka
Dnes o 10:13
@anonym_fa3df4

anonymne diskusie ponechat, lebo bola tu skupina zien, co stalkovali nicky v inych diskusiach normalne si skladali profil a hladali po fb a vytahovali o uzivateloch osobne veci, dokonca aj o chranenych ztp ludoch

@anonym_fa3df4 tiez som za anonym. Niektore akoby cakali na reakciu konkretneho nicku, ktory apriori zhejtovali. Nech bol akykolvek.

adri266
Dnes o 10:16
@katkazatka

@anonym_fa3df4 tiez som za anonym. Niektore akoby cakali na reakciu konkretneho nicku, ktory apriori zhejtovali. Nech bol akykolvek.

@katkazatka Ano, a prave tie su teraz anonymne a hejtuju pod anonymnym nickom.

katkazatka
Dnes o 10:20
@adri266

@katkazatka Ano, a prave tie su teraz anonymne a hejtuju pod anonymnym nickom.

@adri266 aj ja casto pisem a nehejtujem. Len nechcem byt poznatelna. Alebo ked pisem zo sukromia veci. Res niektore akoby cakali, kym napisem ja pod svojim nickom, tak apriori nesuhlas.

timea301196
Dnes o 10:23

Zrušiť anonym a bude to ok 🙂

adri266
Dnes o 10:26
@katkazatka

@adri266 aj ja casto pisem a nehejtujem. Len nechcem byt poznatelna. Alebo ked pisem zo sukromia veci. Res niektore akoby cakali, kym napisem ja pod svojim nickom, tak apriori nesuhlas.

@katkazatka Ja by som to vedela vyriesit dvomi sposobmi.

1. Cast v diskusiach zamerana na citlive temy, vtedy autor aj vsetci prispievatelia su anonym

2, ja ako autor diskusie si zvolim, ci dovolim nickom pouzivat anonymny mod. T.j. vtedy viem, ze mi tam nebudu pisat hejteri a hlavne trollovia, ktorych je tu neurekom a iba burcuju k emociam.

zmrzlinka8
Dnes o 10:26
@katkazatka

Vsetky lajky su zlte a ja neviem, ci som ja lajkovala. Predtym bol moj lajk zretelny pre mna a videla som, ci som reakciu uz dala. Teraz to nemam prehladne, kedze vsetky lajky svietia.

@katkazatka tvoj svieti na modro, lajky inych sú sivé resp. číslo vedľa lajku je modré, ak si ty dala lajk

katkazatka
Dnes o 10:28
@zmrzlinka8

@katkazatka tvoj svieti na modro, lajky inych sú sivé resp. číslo vedľa lajku je modré, ak si ty dala lajk

@zmrzlinka8 naozaj😃

anonym_942808
Dnes o 10:28
@adri266

@katkazatka Ja by som to vedela vyriesit dvomi sposobmi.

1. Cast v diskusiach zamerana na citlive temy, vtedy autor aj vsetci prispievatelia su anonym

2, ja ako autor diskusie si zvolim, ci dovolim nickom pouzivat anonymny mod. T.j. vtedy viem, ze mi tam nebudu pisat hejteri a hlavne trollovia, ktorych je tu neurekom a iba burcuju k emociam.

@adri266 Tak to ti v diskusii nikto neprispeje. Ak si to takto nastavis.

zuzpar
Dnes o 10:30
@viestta

@demografka anonymita dala poniektorym kriiiiidla

@viestta Presne, ved aj nicky maju istu anonimitu. Naco este anonymi robit. Tak ked nechcem, aby ma niekto poznal, tak si nepridam fotku. Ci uz aj to, ze vystupujem pod nejakym vymyslenym menom je chulostive?

anonym_942808
Dnes o 10:33

Ja absolutne nechapem tuto antipatiu voci anonymnym prispevkom. Ak sa mi nepacia reakcia anonymov nejdem ja na internet ako anonym (pod nickom anca111) s nejakou otazkou, foteckou, nazorom.
Tak skratka sedim doma, zvolam stretnutie v obyvacke s realnymi kamoskami a tam prebieriem neanonymne moje otazky, nazory, fotecky s realnymi osobami.
Treba trochu chapat virtualny svet.
A ako tu uz odznelo. Aj prispievatelky pod nickom (chrumkave) mozu nasledne v tej istej diskusii anonymne zhejtovat kohokolvek v tej istej diskusii, kde prispeli chrumkavo pod svojim nickom.

abbey1
Dnes o 10:50

@modrykonik Jeej. Už tu máme nový Fb. Anonymné diskusie, sem Like, tam Dislike. 🙂
Ideme prudko z kopca. Držme sa!

liv1
Dnes o 10:57

Na to aby som nieco lajkla, musim kliknut dvakrat. Nechce sa mi 🤣

pumi21
Dnes o 12:41

A mne sa to nahodou paci 😀 Mozem niekoho takto vysmiat bez toho, aby som musela na komentar odpovedat 😂

anonym_07519a
Dnes o 12:52

budeme menej vypisovať. aj to je riešenie.

anonym_265079
Dnes o 14:53
@demografka

@demografka ja s tebou nesúhlasím. Vďaka anonymite je výrazne viac reakcií na diskusie a úprimných odpovedí. A keď je niečo v rozpore s pravidlami koňa, tak admini ten koment vymažú, aké jednoduché 😉.

viestta
Dnes o 14:57
@anonym_265079

@demografka ja s tebou nesúhlasím. Vďaka anonymite je výrazne viac reakcií na diskusie a úprimných odpovedí. A keď je niečo v rozpore s pravidlami koňa, tak admini ten koment vymažú, aké jednoduché 😉.

@anonym_265079 lenze kym ta urazka bude vymazana, tak tam svieti a autor ju precita. To, ze to potom zmazu je mu uzitocne ako mrtvemu perina.

yellowunicorn
Dnes o 16:30

Mňa by skôr zaujímalo, prečo sa zrušilo to, že človek si vedel prečítať komentáre na stene aj po zmazaní príspevku...
@modrykonik

demografka
Dnes o 17:33
@anonym_265079

@anonym_265079 a co je tazke odpovedat neuprimne v beznych temach o jedle, vlasoch a pod? Ok ak ide o intimne temy, ale nie vsade, nech si kazdy stoji za svojim nazorom aj svojim nickom, ak ma s tym problem tak nereaguje... kon by mal riesit viac tie nicky co urazaju, riesenim nie je skryvanie sa