icon

Aké vychytávky z Temu sa osvedčili do domácnosti?

6. feb 2025

Ahojte baby. Máte nejaké vychytávky do domácnosti z temu? Do všetkých miestnosti

Strana
z2
veraaq
6. feb 2025

Zubná električka kefka asi za 5e😅,taký elektricky čistič je tl aj na riady to jw top

doriiis
7. feb 2025

Mop,fóliu na auto,voňavé gély do zachoda

adeladulova
7. feb 2025

Tieto organizery na sezonne oblečenie

cyberk
7. feb 2025

Stikac na nechty, ktory nerobi bordel :D a haluskovac (pekne drzi na hrnci) 🙂)

4stanka4
7. feb 2025

Lampa na citanie. Zacvakne sa o knihu a super svieti priamo na knihu tak nerusim veľkým svetlom napr keď sa chce manžel dívať na TV.

sun_shine_2020
7. feb 2025

Nie je to zrovna do domacnosti 😁 ale predlzenie striesky na kocik, taka ochrana do auta, aby deti neznicili sedacky,magneticka stavebnica pre deti a rozne drobne hracky 😁

ivka21
7. feb 2025

Za mňa náhrada za odlomenu vrchnú časť zipsu, alebo bežec na zips co otvoríš a zacvaknes nemusíš parat len problém bol že to bolo krehké keby je to silnejšie tak super.

tramtada31
7. feb 2025

@cyberk viem, že si sa nepýtala na iný haluskovac, ale mne tento zmenil zivot 😀 https://www.oriondomacepotreby.sk/struhadlo-na-... nenarobíš sa pri tom, nemas od toho spinave ruky, supnes do umývačky, drzi na hrnci 🙂 mamina mala tento, čo ty, kupila som jej ho tiež a nevie si ho vynachvalit

dominikamacakova
7. feb 2025

@cyberk ja nepoviem, že ešte nejaký otvárak na konzervy z temu, ale vážne tento haluškovač kde si doslova strúhaš toxíny do hrnca 🫣

biba_18
7. feb 2025

ja mám takú odkvapkávaciu podložku pod batériu z mikrovlákna ... super vec ...

mk1111111111
7. feb 2025

@dominikamacakova a veci, co sa tu predavaju, si myslis, ze odkial su?

cyberk
7. feb 2025

@tramtada31 jeej dakujem to by mi este viac ulahcilo zivot keby to moze aj do umyvacky :D vyskusam 🙂
@dominikamacakova to je vporiadku, na zaciatku jedenia sa modlime, takze vsetky toxicke veci sa vytratia 😇

radkaradix
7. feb 2025

My sa chystame cestovat len s malou prirucnou batozinou, takze som tam zohnala za lacno vsetko, co nam bude treba: schvalene batohy s maximalnymi povolenymi rozmermi, take tenke skladacie zabky do sprchy, ktore zaberaju malo miesta, lebo moje slapky som uz nedokazala narvat, turisticke protismykove navleky, prsiplaste, termopradlo, termonozky, cele plavky (som velmi prekvapena kvalitou!), ciapky, nakrcniky, stitky na batozinu, kable na nabijanie, konektor na nabijanie do auta, kryt na mobil, vodotesny kryt na mobil, mikrovlaknove uteraky (zaberaju najmenej miesta), nepremokavy turisticky batoh, ktory sa da zlozit do vrecuska, zabera minimum miesta a čelovka. So všetkým som veľmi spokojná a tá kvalita je vážne porovnateľná s Decathlonom napríklad.

V kosiku mam potom este nejake veci pre syna, po ktorych tuzi a u nas v obchodoch som to ani nevidela. Cakam, kym mi poslu zlavicku 🙂

tiezjedna
7. feb 2025

@4stanka4 prosím ťa, nemáš odkaz? Ja si prisvecujem mobilom a ide ma trafiť šľak😂

milanemila
7. feb 2025

@mk1111111111 no odkial su podla teba z temu? 🤦🏼‍♀️ to ze ma niekto fabriku v azii neznamena ze je to to iste ako tovar z Temu, Shein a podobne. Tovar kt je dovazany a predavany vramci EU podliaha kontrolam na rozne skodlive latky, tazke kovy vo farbach atd. Takze nie nie je to to iste.

Ja som z temu objednala dekoracie na detsku oslavu (ale nie tanieriky ani pohare, nic s cim realne deti pridu do styku), sietkove nalepky na mikrovetranie na oknach, take “navleky” na nohy stoliciek, lebo tie filcove nalepky sa stale odlepuju. Rozne organizeri tam naozaj maju za dobre ceny, alebo ja som este kupila nazehlovacky na roztrhnuti bundu malemu 🤷🏼‍♀️ a trblietave zvyraznivacky :D
Nikdy ale nepochopim, ked tam niekto kupi detske hracky a oblecenie alebo pre seba spodne pradlo a podobne 🙈

4stanka4
7. feb 2025

@tiezjedna https://share.temu.com/hvMM1N0SrCA
Za mňa fakt super-idu do nej 3 malé AA baterky

stanulienkat
7. feb 2025

Kupujem tam hlúpostičky, ale nikdy nie kozmetiku, potraviny a elektroniku. A už vôbec nie voňavé gély, aby som inhalovala karcinogény.

tramtada31
7. feb 2025

@cyberk prezije aj intenzívny program na 65 stupnov🤣🤣

radkaradix
7. feb 2025

@stanulienkat preco nie elektroniku? prave ta drobna elektronika sa tam podla mna najviac oplati

stanulienkat
7. feb 2025

@radkaradix Ja sa bojím kvôli tomu, či je to dostatočne bezpečné. Napríklad bála by som sa nechať vianočný stromček dlhú dobu zapnutý, bála by som sa, že vyhorím.

radkaradix
7. feb 2025

@stanulienkat aha, chapem, tak asi zalezi od konkretneho produktu

tamtamka26
7. feb 2025

my máme odtiaľ kopec led pásov do domácnosti, aj senzorové svetlo, ktoré máme nad zárubňou a reaguje v noci na pohyb (nabíja sa s USB), taktiež scrap daddyho som skúsila a super, kopec vecí do akvárka, drobnosti na tvorenie z macramé, super úchytky na kuch. linku, rôzne špeci vešiačiky do skrine, fotoplátno a veľa vecí na svadbu som objednávala, vrecká na exkrementy pre psa....

stankadu
7. feb 2025

Obal a ochranné sklo na mobil, na opravu sieťok na okná, samolepiaca lišta do kúpelne (okolo umývadla, vane), elastické šnúrky do topánok, náhradný náramok na hodinky, guličky na zachytenie vlasov do pračky a paličku HP 😊⚡

alenkatt
7. feb 2025

pripnem sa

selest
7. feb 2025

@tamtamka26 prosim ta nemas link na to senzorove svetlo. Dakujem

derdia
8. feb 2025

A ja som si myslela, ze ludia uz maju rozum a maju vsetko...a tu plne nakupne kosiky z temu. Nepodporila by som nikdy ten obchod. Pretoze to nici ostatnych podnikatelov. A hlavne ide o kopy vyrobeneho tovaru, ktori nici nasu planetu. Aj vy kupite, a hodite do kosa. Objednate zas.... Same nekvalitne veci. A este sa tesite za aky lacny peniac nicite zem a ostanych ludi, ktori koli tomu pridu o pracu. Nesmierne ste sikovne!!!!

autor
8. feb 2025

@derdia škoda že ne toto sa ti nikto nepýtal. Tvoj komentár je s prepáčením úplne k hovnu v tejto téme.

milanemila
8. feb 2025

Tvoj postoj je k uplne hovnu nie ten komentar

autor
8. feb 2025

@milanemila aký môj postoj ? 🙂

milanemila
8. feb 2025

Nakupovat haldy lacnych a nekvalitnych zbytocnosti, len preto ze je to lacne a ved vyhodim ked sa pokazi 🤷🏼‍♀️

Strana
z2