icon

Blokovanie používateľov: Oslobodenie od politických diskusií na fóre

13. jan 2025

Keďže mám veľmi rada stránku MK a je tu veľa zaujímavých tém a inšpirácií, tak som v roku 2025 pristúpila k tomu, že som si zablokovala všetky užívateľky , ktoré majú za potreby vkuse rozoberať politiku ( obrázky, články, zosmiešňovanie a napádanie užívateliek s iným názorom) a veru ten blog je oveľa krajší.... pristúpil tiež niekto k takémuto kroku ???? Ak nie, vrelo odporúčam....☺️

lenkasarka
13. jan 2025

@bazarocka30 hádali ste sa tam či nadavali? Alebo len tak zmazali?

bazarocka30
13. jan 2025

@lenkasarka nehadali, jedna uzivatelka tam mala homofobne poznamky, ale neprislo ziadne upozornenie. Hlavne bol zmazany kvoli jednej cely status, riesila by som to jej zmazanim

stanulienkat
13. jan 2025

@modrykonik uznavam. Pouzila som nevhodne slovo. Mala by byt funkcia UPRAV stale funkcna, nielen chvilu. Opravila by som to. Avsak dezolat je regulerne slovo. Aj ked mozno hanlive.
Takisto moj teraz cerstvo zmazany prispevok zo steny-nebol v nom jediny vulgarizmus.

bazarocka30
13. jan 2025

@stanulienkat vsetky prispevky z dneska na ktore som reagovala o tom chlapcovi su zmazane toto nie je tvojim jednym slovom

nyusika
13. jan 2025

@bazarocka30 všetky príspevky o tom študentovi - treťom najlepšom matematikou v Európe zmazali ??
To koho urazilo?
Niekomu vadi tiež že máme byť na koho hrdí ?

bazarocka30
13. jan 2025

@nyusika ja som na blokovanie tu zvyknuta ale odtial potial, som odhodlana to tentokrat pohnat hodne daleko, lebo nikde nikoho neurazam, nie je dovod ma blokovat, mam printscreeny a aj ostatne baby

Modrý koník
13. jan 2025

@bazarocka30 Upozorňujeme na možnou blokaci profilu. Skutečně nikdo nepotlačuje tvoje práva, jen tě žádáme o respektování Kodexu stránky, respektování pravidel a směřování zpráv pro Modrého koníka do linku Opýtaj sa nás. Díky za pochopení, nepokračuj prosím v šíření negativní nálady - i to je porušování pravidel.

prvecominapadlo
13. jan 2025

Že sa tu vôbec zavzdusnujete. Veď podľa skúseností posledných mesiacov stačí masívne nahlasovať príspevok a admini by ho mali zmazať, lebo autorka zbytočne víri vášne. Tak šup šup, poďme otestovať, ako je modrý koník nestranný a používa pravidlá zaradom na všetkých rovnako. Iba ak by nie, ja neviem us

nyusika
13. jan 2025

@prvecominapadlo
Verím, že je to tu nestranné a pravidlá platia úplne pre všetkých.
Ako inak

natalka13
13. jan 2025

@nyusika 🙏 uz nepi😄

prvecominapadlo
13. jan 2025

@nyusika tak supsup nahlasuj. Ja už som nahlásila, lebo mne sa nepáči, že autorka príspevku založila politický ladený príspevok a to ja nerada. Ja zásadne len o kakani praženicky a že či bude zajtra na Hrebienku sneh na sankovacku

nyusika
13. jan 2025

@natalka13 ešte len začnem...ale už teraz sa teším na utorok svätej Marty 🤣🤣

bazarocka30
13. jan 2025

@nyusika 😆😆

nyusika
13. jan 2025

@prvecominapadlo a čo dať deťom na desiatu.
Keď som poradila krevety a kaviár, poslali ma do tramtararaaa

prvecominapadlo
13. jan 2025

@nyusika tak lebo to bolo v piatok a v piatok sa radi pôstne. Chlebík vo vajci to isti

nyusika
13. jan 2025
mondolina
13. jan 2025

@modrykonik
tento komentár Vám ušiel? aj keď bol nahlásený? toto je tá slušnosť o ktorej hovoríte?
a rešpekt? bukvičáci a špiny? to necháte, že?

nyusika
13. jan 2025

@mondolina ja pravidelne nahlasujem tie sektárske statusy s citátmi z biblie (nie utierky svätej Marty)....a nič.
Pravidelne nahlasujem statusy zdieľanie radosť z nových moslimských modlitebien - nič

adulkam
13. jan 2025

Juuj,ale ked ich zablokuje,nebudete môcť nahlasovat. To vadiť nebude? Lebo teraz ficite na 100 percent

lenkasarka
13. jan 2025

@mondolina no mna trafí šľak 🤦‍♀️

simka1454
13. jan 2025

@nyusika všetko zbytočne, ja som tiež také nahlasovala, dokonca dotyčná tam mala reklamu na obchod. A výsledok? Nič, žiadne upozornenie, žiadne zmazanie statusu. Ale mne zmažu aj video z útulku Tuláčik a dookola mi budu tvrdiť, že tam bol link na číslo účtu. No nie nebol, bolo to iba video, ako to tam vyzeralo po povodní. A tie urážky, nadavky, vieš záleží kto ich napíše, niekto môže.

lenkasarka
13. jan 2025

@simka1454 áno to máš pravdu a ďalšia vec sú blog handmade hlavne že ženy sa pýtajú na cenu a všetko do súkromnej správy sa píše. To sú take tie pravidla Mk. Niekto áno niekto nie

nyusika
13. jan 2025

@simka1454 viem
Napísať mi, že som stará bezdetná chudera s kačacou papulou a niekto by ma už konečne mal xxx...je uuuplne v poriadku 🙈

nekonecna_katastrofa
13. jan 2025

@mondolina Hlavne, že mama, čo dá dieťaťu na takú knihu peniaze, špina nie je 🙈 ani toľko rozumu nemala, aby si prečítala vekovú hranicu a recenzie. Ja mojim nekúpim bez posúdenia žiadnu knižku , ani tú odporúčanú pre ich vek. A tam dotyčná "sestry koňa brata kamarátka" aj podpísala objednanie, aj zaplatila a potom bola zhrozená. No snáď len zo svojej hlúposti.

adulkam
13. jan 2025

@nyusika niečo sa mi marí,bola to L.b.? Aj číslo ma v nicku sa mi zda

nyusika
13. jan 2025

@adulkam neviem už konkrétne...to bolo také veselé zoskupenie, jednu z nich som vraj kedysi veľmi dávno urazila, lebo som jej neposlala nurofen...ane ho vraj netreba, lebo nemám deti 🤣🤣
V čase korony, keď bol nedostatok liekov....

Poslala mi do IP prepis komunikácie medzi ňou a inou užívateľkou, ani nick nevynechala, hotová akademička

sulejmanka
13. jan 2025

Skoda že sa nedajú zablokovať anonymné trasorítky

lenkasarka
13. jan 2025

@nyusika nepomýlila si nurofen s nejakým Benzodiazepinom?

nyusika
13. jan 2025

@lenkasarka možno je nurofen krycie meno pre pálenku 🤣

prvecominapadlo
13. jan 2025

@mondolina Inak tie screenshoty vrelo odporúčam, ak chce človek urýchliť zmazanie diskusie alebo dostať banán. Chcela som si to odložiť na neskôr, ale teda keď už sme sa rozbehli, mám otázku, či sa admini nehanbia nechávať tu profily, ktoré tancuju na hroboch niecich deti. Schválne kuk pod lupu, či tuna pani helenka označujúca vraždu pred teplárňou za milenecký trojuholník a vraždu z vašni, má ešte fungujúci profil. A ak ešte náhodou má, schválne sa stavme, kto poletí skor- či pani Helenka alebo niekto iný.