Blokovanie používateľov: Oslobodenie od politických diskusií na fóre
Keďže mám veľmi rada stránku MK a je tu veľa zaujímavých tém a inšpirácií, tak som v roku 2025 pristúpila k tomu, že som si zablokovala všetky užívateľky , ktoré majú za potreby vkuse rozoberať politiku ( obrázky, články, zosmiešňovanie a napádanie užívateliek s iným názorom) a veru ten blog je oveľa krajší.... pristúpil tiež niekto k takémuto kroku ???? Ak nie, vrelo odporúčam....☺️
@lenkasarka nehadali, jedna uzivatelka tam mala homofobne poznamky, ale neprislo ziadne upozornenie. Hlavne bol zmazany kvoli jednej cely status, riesila by som to jej zmazanim
@modrykonik uznavam. Pouzila som nevhodne slovo. Mala by byt funkcia UPRAV stale funkcna, nielen chvilu. Opravila by som to. Avsak dezolat je regulerne slovo. Aj ked mozno hanlive.
Takisto moj teraz cerstvo zmazany prispevok zo steny-nebol v nom jediny vulgarizmus.
@stanulienkat vsetky prispevky z dneska na ktore som reagovala o tom chlapcovi su zmazane toto nie je tvojim jednym slovom
@bazarocka30 všetky príspevky o tom študentovi - treťom najlepšom matematikou v Európe zmazali ??
To koho urazilo?
Niekomu vadi tiež že máme byť na koho hrdí ?
@nyusika ja som na blokovanie tu zvyknuta ale odtial potial, som odhodlana to tentokrat pohnat hodne daleko, lebo nikde nikoho neurazam, nie je dovod ma blokovat, mam printscreeny a aj ostatne baby
@bazarocka30 Upozorňujeme na možnou blokaci profilu. Skutečně nikdo nepotlačuje tvoje práva, jen tě žádáme o respektování Kodexu stránky, respektování pravidel a směřování zpráv pro Modrého koníka do linku Opýtaj sa nás. Díky za pochopení, nepokračuj prosím v šíření negativní nálady - i to je porušování pravidel.
Že sa tu vôbec zavzdusnujete. Veď podľa skúseností posledných mesiacov stačí masívne nahlasovať príspevok a admini by ho mali zmazať, lebo autorka zbytočne víri vášne. Tak šup šup, poďme otestovať, ako je modrý koník nestranný a používa pravidlá zaradom na všetkých rovnako. Iba ak by nie, ja neviem us
@prvecominapadlo
Verím, že je to tu nestranné a pravidlá platia úplne pre všetkých.
Ako inak
@nyusika tak supsup nahlasuj. Ja už som nahlásila, lebo mne sa nepáči, že autorka príspevku založila politický ladený príspevok a to ja nerada. Ja zásadne len o kakani praženicky a že či bude zajtra na Hrebienku sneh na sankovacku
@nyusika 😆😆
@prvecominapadlo a čo dať deťom na desiatu.
Keď som poradila krevety a kaviár, poslali ma do tramtararaaa
@nyusika tak lebo to bolo v piatok a v piatok sa radi pôstne. Chlebík vo vajci to isti
@prvecominapadlo achzooo
@modrykonik
tento komentár Vám ušiel? aj keď bol nahlásený? toto je tá slušnosť o ktorej hovoríte?
a rešpekt? bukvičáci a špiny? to necháte, že?
Juuj,ale ked ich zablokuje,nebudete môcť nahlasovat. To vadiť nebude? Lebo teraz ficite na 100 percent
@mondolina no mna trafí šľak 🤦♀️
@nyusika všetko zbytočne, ja som tiež také nahlasovala, dokonca dotyčná tam mala reklamu na obchod. A výsledok? Nič, žiadne upozornenie, žiadne zmazanie statusu. Ale mne zmažu aj video z útulku Tuláčik a dookola mi budu tvrdiť, že tam bol link na číslo účtu. No nie nebol, bolo to iba video, ako to tam vyzeralo po povodní. A tie urážky, nadavky, vieš záleží kto ich napíše, niekto môže.
@simka1454 áno to máš pravdu a ďalšia vec sú blog handmade hlavne že ženy sa pýtajú na cenu a všetko do súkromnej správy sa píše. To sú take tie pravidla Mk. Niekto áno niekto nie
@mondolina Hlavne, že mama, čo dá dieťaťu na takú knihu peniaze, špina nie je 🙈 ani toľko rozumu nemala, aby si prečítala vekovú hranicu a recenzie. Ja mojim nekúpim bez posúdenia žiadnu knižku , ani tú odporúčanú pre ich vek. A tam dotyčná "sestry koňa brata kamarátka" aj podpísala objednanie, aj zaplatila a potom bola zhrozená. No snáď len zo svojej hlúposti.
@adulkam neviem už konkrétne...to bolo také veselé zoskupenie, jednu z nich som vraj kedysi veľmi dávno urazila, lebo som jej neposlala nurofen...ane ho vraj netreba, lebo nemám deti 🤣🤣
V čase korony, keď bol nedostatok liekov....
Poslala mi do IP prepis komunikácie medzi ňou a inou užívateľkou, ani nick nevynechala, hotová akademička
Skoda že sa nedajú zablokovať anonymné trasorítky
@nyusika nepomýlila si nurofen s nejakým Benzodiazepinom?
@lenkasarka možno je nurofen krycie meno pre pálenku 🤣
@mondolina Inak tie screenshoty vrelo odporúčam, ak chce človek urýchliť zmazanie diskusie alebo dostať banán. Chcela som si to odložiť na neskôr, ale teda keď už sme sa rozbehli, mám otázku, či sa admini nehanbia nechávať tu profily, ktoré tancuju na hroboch niecich deti. Schválne kuk pod lupu, či tuna pani helenka označujúca vraždu pred teplárňou za milenecký trojuholník a vraždu z vašni, má ešte fungujúci profil. A ak ešte náhodou má, schválne sa stavme, kto poletí skor- či pani Helenka alebo niekto iný.

@bazarocka30 hádali ste sa tam či nadavali? Alebo len tak zmazali?