Čo robia prispievateľky vo fórach celý deň?
Čo robia celé dni prispievateľky a prispievatelia vo fórach. Niekedy rozkliknem a rovnaké nicky, veľmi premúdrelé, snažia sa prispievateľov niekedy až zhodiť. To je jediný ich koníček? Vysedávať na koňovi a sledovať diskusie? To celé dni nič iné nerobia?
Evidentne... ja som tu raz za čas. Niekedy 2x za den inokedy raz za mesiac. A áno sú také co majú apku a chodia im upozornenia tak tie sú tu povacsinou stale
Anonym aj ty máš asi veľa voľna keď preklikavas fóra a este si si aj zapamätala opakujúce sa nicky
@valikasikulova ked rozkliknes par tem, su tam opakujuce nicky. Tolko casu to nezaberie😅
Toto je inak častý argument čo už skúšalo pár žien aj namna - potom mi vždy napadne - je tá žena stále na mk že má pocit že ja som všade?
Neviem či som medzi tými premudrelimi, je možné že tak ma majú ľudia zaradenu.. vždy sa snažim diskutovať slušne, avšak to neznamená že nebudem hovoriť to, čo si myslím.. ak niekto nechce čítať rôzne názory, nemal.by asi chodiť na sociálne siete.. jediné čo mi naozaj prekáža je ak sa tu ľudia urážajú, príde mi to totálne absurdné sa tu castovat urazkami často ako 12r šikanovacie deti v skole.. 😏 od dospelých žien by som čakala viac..
Autorka mne by ani nenapadlo sa nad tým zamýšľať, veď nech si každý robí ako uzná za vhodne. Ja napr. mám pár mamiciek ktoré často reagujú a reagujú správne, pomozu, poradia. Ale áno, sú tu aj take, ktoré robia okolo seba zlo lebo v toxicite samé žijú, take je potrebné prehliadať 🙂
Možno čakajú a skracujú si dlhú chvíľu čakania ako ja 😃 pár dní pred pôrodom.
Neviem, čo robia celé dni, ale keď to mňa nijako neovplyvňuje, tak ma to ani nezaujíma. Nech si robia, čo chcú… 🤷♀️
To si musis okrem nickov zapisovat do dennicka aj casy.
Kludne niekto moze zapnut MK na hodinu a prispeit do desiatich-dvadsiatich tem, chvilu s niekym diskutovat. Potom par hodin nic a zase na hodinu nieco popise, poodpisuje.
Tak dany nick najdes vo vela diskusiach, ale v skutocnosti tu bola kratsie ako ty, co vsetky temy zdlhavo luskas jednu po druhej.
Každý má nejaký koníček, niekto prispieva do fóra, niekto špehuje a ďalší chodí do fitka. Prečo ti práve prispievanie vadí? Ubližuje ti to nejak?
Momentalne ležím na gauci a čakala som viac ako hodinu , aký dym bude stúpat 🤣 . Inokedy sedím v práci a nemám do čoho pichnúť 🤭. Čo ja viem , to ta naozaj trápi , čo robia ženy keď sem píšu ? Tak logicky , nemáme čo iné robiť v danú chvíľu
A ty si kto? Taka hlboka uvaha a ani ju nezalozis pod nickom... Vsak by si na to mala byt hrda.
premúdrelý anonym, tak niekto má viac času a niekto menej, NO A ČO?
A ty si gdo?
To si musis okrem nickov zapisovat do dennicka aj casy.
Kludne niekto moze zapnut MK na hodinu a prispeit do desiatich-dvadsiatich tem, chvilu s niekym diskutovat. Potom par hodin nic a zase na hodinu nieco popise, poodpisuje.
Tak dany nick najdes vo vela diskusiach, ale v skutocnosti tu bola kratsie ako ty, co vsetky temy zdlhavo luskas jednu po druhej.
@moonlight1210 to už by musela zapnúť aj inú gramotnosť…
A už sa ti ozvali tie, o ktorých je reč 🤣
Poviem ti prečo som tu ja. Lebo nechodím absolútne na iné stranky( žiadny youtube, žiadny Instagram, FB tak na 3 minúty denne, nepocuvam ziadne podcasty..proste nic). Takže chodím len sem a preto mam viac času sledovať fóra.
Som tu casto a neraz aj mudrujem. Pomedzi to pracujem, cvicim, upratujem, periem, zehlim, venujem sa muzovi, dietatu aj psovi. Proste som sikovna a zvladam to vsetko lavou zadnou.
A co robis ty, sledovatelka prispievateliek, hm?
Jeej tu ste 😅
A sme rady, ze sme ta potesili.
Hned mas krajsi den, vsak?
Az ked prispejem do 345 tem ako ty @viestta ❤️
Možno čakajú a skracujú si dlhú chvíľu čakania ako ja 😃 pár dní pred pôrodom.
@lenkakravcova Jejoo, nech vsetko dobre dopadne 🙏🏻 ja som tiez v 9.mesiaci zintenzivnila ucast na soc.sietach, lebo som uz nevladala robit zial nic ine 🙏🏻
Ja neviem autorka,kde je problém? Veď tým,že prispievame vo fórach,máš aj ty o deň postarané. Taký prehľad má naozaj len niekto,kto tu trávi veľmi veľa času 😁.
Fiha, tak ty si tu viac ako ja, ked mas cas to aj spocitat.
Ja neviem autorka,kde je problém? Veď tým,že prispievame vo fórach,máš aj ty o deň postarané. Taký prehľad má naozaj len niekto,kto tu trávi veľmi veľa času 😁.
@zuzanita1609 ved nikde, len ma zaujimalo, co robia prispievatelky cele dni. Ci len sleduju novu temu aby sa mohli hned vyjadrit. Alebo sa nudia, nemaju pracu, alebo su velmi sikovne a stihaju aj pracu, aj domacnost aj konika. Je v tom len a len moja zvedavost
Ved to staci par minut denne 🙂 na odreagovanie
Ja mam den velmi casovo narocny, vstavam rano a bud varim alebo cvicim, doobedu s dietatom, ked zaspi bud cvicim, pracujem, vzdelavam sa, poobede znova dieta , vecer ked zaspi nieco prescrolujem a nemam pocit, ze som tu vela
Vieš,keď sa varí,nemusím stať automaticky pri hrncoch a sledovať ako rýchlo zovrie voda,keď sa perie,neperiem v rukách,práčka perie,aj keď behám,na páse,tiež čítam koníka a von je zle počasie,jediné keď vypínam koníka je sex,veľká potreba a bike. Spokojná? 🤭😆
Predstav si, ze medzi mojimi dvoma prispevkami v tejto diskusii som vydrhla a upratala sufliky v kuchynskej linke. Teraz mam pauzicku a idem pokracovat. Vies, kto vie, ten vie... Da sa to natrenovat, len treba chciet

Anonym aj ty máš asi veľa voľna keď preklikavas fóra a este si si aj zapamätala opakujúce sa nicky