Kritika vzhľadu Andrey Verešovej na sociálnych sieťach
Natrafila som na fotku, kde je Andrea Veresova. Vyzera na tej fotke brutalne dobre a videla som ju uz aj osobne na lyzovacke a je to proste nadherna zena. Ale tieto komentare pod jej fotkou....to vazne zeny? Preco maju vzdy tie najskaredsie zeny pocit, ze mozu prist vypustit svoju frustraciu z vlastneho vzhladu pod fotku inych zien? A najma este takych, co im fakt nesiahaju krasou ani po malicek?:D

@heidi4 uprimne poviem, a to som na ZS bola cista jednotkarka v tom case 😁, ze doteraz pisem napr. od Andrei, nie od Andrey. Takze dik, naucila som sa nieco nove 😁
@liv1 aj ja som sa tu naucila ten dativ - Andrei. Sranda, nikdy som to tak nepouzila. Ak tu nejake baby su s tym menom, tak sa ospravedlnujem :D
@eludka postavu rozhodne nemám taku ona a netrapi ma to , vyhovuje mi aku mam, keby som schudla vyzeram ako keby som bola važne chora, a ani mne sa tak na mne také tenučké ruky nepačia, tak taku vahu nemám, proste určita vaha mi k typu postavy nesedi , každa ma vahu ako chce aj moletka ked sa dobre oblečie upravi vie vyzerat fakt dobre proste...
nikde som nenapisala že je škareda ... neviem vôbec čo tu z toho robíte dramu
su baby 55 ktore ako fatk vyzeraju boha ta vyzera na vek dobre ... proste ona u mna k nim nepatri aj ked ma o 10 menej
a opakujem že na nej si viac ako teraz vyzera vážim že si spravila vš , a robí akcie charitativne ktore by vôbec nemusela ...
@sara07 nie je zle dobre vyzerat🙂
@sara07 stavim sa, ze nevyzerate lepsie 😉
@eludka apropo su modely šiat ktoré na nej budú vyzerat famozne a na mne nie ,proste takto je určité šaty su len pre určite konfekčné číslo, a tak sú strihy čo na nej budú vyzerat divne a na mne nie ... neviem čo riešieme v podstate .....
nejdem teraz vyvadzat že mavam 38/40 len 😂 ked som mala 34 ludia sa ma pytali či som chora že vyzeram strašne, ano bola som aj chora aj som vyzerala strašne a nerobila som z toho dramu ani neplakala do vankušika
@heidi4 sklonovanie bol 4. rocnik, to bol moj syn teraz. Ale vzory su 5. a vyssi rocnik ;)
@liv1 tak nas to ucili v 4. no, v "5." (v mojom pripade v prime) nas to ucka asi uz nedoucila, nenabalovala na ucivo tym piatackym :D 🙊 teraz to teda ucia neskor, ok, len pisem, ako to bolo v mojich detskych casoch :D
@sara07 nie je zle dobre vyzerat🙂
@eludka vyzerám dobre, aj mi to ludia povedia , ako monica bellucci nikdy nebudem ani po xy plastikach , no a čo ...
za mna niekto kto vyzera famozne je monica bellucci , to je pre mna krásna žena proste alebo Salma Hayek
týmto ukončujem fubalovy slovny zápas remizou 😂😂
@eludka vyzerám dobre, aj mi to ludia povedia , ako monica bellucci nikdy nebudem ani po xy plastikach , no a čo ...
za mna niekto kto vyzera famozne je monica bellucci , to je pre mna krásna žena proste alebo Salma Hayek
týmto ukončujem fubalovy slovny zápas remizou 😂😂
@sara07 vyhravas kontumacne, nezapasim, tema bola nepekne komenty na adresu peknej zeny, keby boli k sebe zeny prajnejsie, bolo by to lepsie
Ma neskutocne dobru postavu. Ale to je kombinacia jej vyhry stavby kostry od prirody a tvrde makanie na udrzani si tonovania svalstva.
Mat taku postavu, tak som stastna ako blcha v bernardinovom kozuchu.
Ma neskutocne dobru postavu. Ale to je kombinacia jej vyhry stavby kostry od prirody a tvrde makanie na udrzani si tonovania svalstva.
Mat taku postavu, tak som stastna ako blcha v bernardinovom kozuchu.
@moonlight1210 ja tiez, ale ze uuuplne mega
@sara07 Ja som ju videla osobne v decembri a neprisla mi absolutne skareda. Na svoj vek vyzera btutalne dobre. Suhlasim, ze nie kazdemu sa musi pacit, ale ona patri do skupiny atraktívnych zien a pride mi fakt vtupne, ze ju urazaju fakt seredy :D
@anonym_autor Esteze ty si ina a neurazas tie "seredy". Btw,ziadnu seredu tam nevidim. Neviem,k comu sa vyjadrovali,je to vytrhnute z kontextu. Ale ak je pre teba sereda kazda,co nepresla plastikami,tak aj to je nazor. Tak ako ho napisali ony na jej plastiky. Mozno nemuseli tak drsne,ale ze niekto napise "aka je uz stara", to je urazka?
@sara07 vyhravas kontumacne, nezapasim, tema bola nepekne komenty na adresu peknej zeny, keby boli k sebe zeny prajnejsie, bolo by to lepsie
@eludka píše profil ako ty 😂
lenže háčik je v tom že každy má svoj názor na to čo je pekné , čo bolo pekné a inde kriteria ,o tom je aj celé umenie , niekto picasa považuje že škarede niekto sa ide rozplynut a každého vec
neviem o čo tebe aj autorke ide, tak možno o to aby boli kliky a lepšie sa predavala reklama, až na to že najviac, je tu gramatických príspevkov, čo sa fakt bavím 😂😂
a anonymná autorka témy sa za mna správa horšie ako tie baby čo tam píšu jej
ked ste chceli vyvolat hádky to sa vyvoláva inak 😂
Ja to beriem tak, ze ano vyzera dobre…ale…ma upravy a nie malo a casto to aj nieco stoji financne…cize si moze dovolit takto vyzerat…kazda jedna by mohla tak vyzerat…
@anonym_autor zavist co ine, ona je velmi pekna zena je moj nazor
@anonym_autor ona nie je môj typ, takze som ju nejako špeciálne neobdivoval tak ako napríklad Adelu alebo Marcinkovú. Ale nikdy by som si nedovolil o nijakej žene takto rozprávať. A na svoj vek je kočka, stará sa o seba, možno za tým nie je len príroda ale to je jedno. Proste som rád, že aj Slovensko má svoje celebrity, svoju smotánku. To je tá koberec šikana.
@anonym_autor tak pre vytreté mladé baby sú starí aj štyridsiatnici. Akurát, že tieto mladé generácie vyzerajú staro skôr, než to bolo u tých starších. Veľmi rady kritizujú, asi preto, že sú zakomplexované a im to trochu zlepší náladu, chudiatkam. Každopádne, Andrea vyzerá výborne a máloktorá žena sa jej môže rovnať v tom, ako vyzerá. Samozrejme, aj peniaze môže do seba investovať, svet nie je spravodlivý, nie každá môže, ale i prirodzene je pekná žena. To je fakt, to ťažko niekto odkškriepi. Komentujem len výzor, nie to, aký je človek. To netuším.
Andrea je krásna žena a samozrejme ze uz nemoze vyzerať ako 20 ročná. Ale v mnohom im konkuruje. Fotky su veľakrát prejdene x filtrami, nedávno na mňa vyskočila Karín Haydu, tiež krásna žena ale fotky pre mňa uz tak prifiltrovane, ze človek len ťažko uverí, ze naozaj takto dokonalo vyzerá. A pritom je to kus peknej zeny, aj s vráskami a nejakým tým zahybom na tele. Ale svet si pýta dokonalosť, tak nám ju serviruju z každej strany.
Co som si vsimla je skôr to, ze novinári zvyknú naschvál pod fotku napísať nejaký úplne odveci nadpis, s čím ani samotná akterka nemá nič spoločné. A vtedy su komentáre od ľudí zväčša takéhoto typu. Ale tak nadpis predáva, co tam potom, ze fotka je úplne vytrhnuta mimo koncept.
Mne ani nepríde, že má veľa úprav, akurát tie pery má už moc a nepasuje jej to.. inak by bola TOP
Andrea je krásna žena a samozrejme ze uz nemoze vyzerať ako 20 ročná. Ale v mnohom im konkuruje. Fotky su veľakrát prejdene x filtrami, nedávno na mňa vyskočila Karín Haydu, tiež krásna žena ale fotky pre mňa uz tak prifiltrovane, ze človek len ťažko uverí, ze naozaj takto dokonalo vyzerá. A pritom je to kus peknej zeny, aj s vráskami a nejakým tým zahybom na tele. Ale svet si pýta dokonalosť, tak nám ju serviruju z každej strany.
Co som si vsimla je skôr to, ze novinári zvyknú naschvál pod fotku napísať nejaký úplne odveci nadpis, s čím ani samotná akterka nemá nič spoločné. A vtedy su komentáre od ľudí zväčša takéhoto typu. Ale tak nadpis predáva, co tam potom, ze fotka je úplne vytrhnuta mimo koncept.
@mischy00 Karin sa zasekla v roku 1998 - obliekaním, mejkapom. Pokiaľ by bola vkusne oblečená a viac prirodzene upravený, vyzerajú by stokrát lepšie.
Mejkap, myslím taký výrazný, proste pridáva roky každej žene.
@anonym_autor jej prácou je vyzerať dobre. Pokial by chodila do prace a vyzerala takto, tak vtedy si poviem, že je to brutálna zenska... mimo to, na ulici stretneš XY oveľa krajších žien ako ona. A samozrejme netreba zabúdať na plastiky a pod., ktoré ma. Ale samozrejme, všetko je dobra genetika a príroda 🤣🤣🤣 Takže len toľko k tomu 😉
Jej prácou je vyzrať pekne....tak ako prácou lekárky je vedieť liečiť,učiteľky,vedieť učiť,predavačky vedieť ponúknuť vec,kt.potrebujem
Je to pekná žena,ale aby som ju nejako špeciálne obdivovala....akože nemám veľmi prečo.
Keď mám kvôli výzoru,tak ju obdivujem,že sa o seba dobre stará a prezentuje sa.
Ale nejako potrebujem na obdiv trošku viac.
Lenže Naša spoločnosť je zameraná na vonkajšiu krásu a ostatné veci idú akosi pomimo.
Takto máme vzory pre mladých ľudí v podobe modeliek,Rytmusov,atď.
Ale toto by nám na obdiv stačiť nemalo😐🤷
No, mohla by som mat neviemkolko penazi, nikdy by som nevyzerala ako Andrea, je to proste kus peknej zeny, ktora ma navyse aj to stastie, ze ma financie na zveladovanie toho, co jej priroda nedelila. Musim sa s tym len dako vyrovnat🙄😃, no urcite nie tym, ze pod jej fotky budem vypisovat, aka je uz stara a dorobena, to je ubohe a svedci to akurat tak o ubohosti komentujucich. A co milujem uplne najviac, su pri takychto zenach komentare typu "keby stala pri pase, robila vo fabrike" a spol., to uz je ciste dno. A aby clovek vedel, ze to pise totalny mentalny atlet, na konci doda "moj nazor".
@mischy00 Karin sa zasekla v roku 1998 - obliekaním, mejkapom. Pokiaľ by bola vkusne oblečená a viac prirodzene upravený, vyzerajú by stokrát lepšie.
Mejkap, myslím taký výrazný, proste pridáva roky každej žene.
@nyusika a pritom by od dcéry mohla odkukať líčenie dnešných dievčat, clean girl makeup vyzerá dobre na každom. V rodine máme ženu čerstvú 40ničku, hrubé očné linky spodné aj horné viečko, bronzer vo vrstve, ktorá by sa dala nechtom zotrieť a polepené mihalnice. Jej dcéra tínedžerka perfektne jemne nalíčená, dotyčná to od nej tiež neodkukala..
Jaaa chcem byt onaaaa 🤗 ja ju mozem, je pekna, prijemna. A ze ma nieco dorobene? No a? Ved aj tu su napichane baby a este sa tym chvalia. Ju tvar a telo zivia, ak si moze pomoct, preco nie.

@heidi4 ani skor sa to neucilo skor.
Aj pred 40 rokmi sa to ucilo na 2hom stupni.
Jedine, zeby pred "dinosaurami" sa ucilo skor.
@liv1
@elanor
Aj ja som bola cista jednotkarka, slovencina ma bavila a dokonca este stale velmi dobre viem, ktora triedna na ktorej skole nas to ucila a to som musela byt jedine 3-tiacka alebo 4-tacka, lebo potom som sla na inu skolu do ineho mesta (gympel) a tam uz nas take veci neucili, uz to bolo od nas ocakavane, ze to vieme, ucili nas ine veci. Velmi rada by som nasla zosity z tej ZS, ale netusim, kde hladat. :D Ale dam ruku do ohna za to, ze nas to ucili na 1. stupni (1996-2000 - mozno v tych rokoch boli ucebne osnovy inak nastavene, neviem). Ja sa tu urcite nechcem hadat :D vas to neucili, nas ano. :D Tak aspon uz nebudem teda pisat vseobecne, ze je to ucivo 1. stupna ZS, ale iba ZS - to je urcite. A predpokladam, dochadzku ZS uzivatelky MK uz maju ukoncenu. :D