icon

Prečo pridávate anonymné príspevky v diskusiách?

fineta
22. júl 2025

Čím ďalej viac vidieť anonymné príspevky v diskusiách...
Len sa zamýšľam, prečo využívate túto možnosť. Buď si stojím za svojím alebo nie. Potom je to také.... (krivé?)

Strana
z4
anonym_4c56ab
22. júl 2025

@fineta Využívame len možnosť, ktorá nám tu bola ponúknutá.

balerina2025
22. júl 2025

niekoho to asi zjavne bavi. ...mozno na haklive temy ked chcu ostat este vo vacsej a nonymite

anonym_04379e
22. júl 2025

@fineta Viacere tu pisali, ze i pod anonymom podla stylu pisania vedia rozlisit kto to je.

viestta
22. júl 2025

Nie, nehanbim. Tuto moznost som vyuzila UZ 3x, zvazila som, ze tak je to pre mna prijatelnejsie

ivik4
22. júl 2025

Podla mna sa boja , neviem preco ine . Tym myslim tie skarede komentare kde utocia na ine zeny. V reale by šuchali nohami a boli ticho.
Anonymne komentare v diskusii o sexe napriklad, mi pridu normalne samozrejme

barka1
22. júl 2025

@fineta nehanbim. Aj tak som tu anonymne. Další anonym naviac nepotrebujem.

jana_eyre_2
22. júl 2025

Ja som to zatiaľ využila len keď som skúšala či sa môžem v jednej diskusii pohádať sama so sebou a ide to.. 🤪 zatiaľ sa za svoje príspevky nehanbím, keď som sa doteraz nehanbila, tak asi ani nebudem.. vždy som písala to čo si myslím, nemám dôvod si vymýšľať.. mám rada možnosť vyjadriť sa písomne, lebo v reále nerada veľa rozprávam preto som aj vždy rada diskutovala.. aj keď už aj na základe toho mi tu niekto robil psychologický profil, nehanbím sa za to 😅

doriiis
22. júl 2025

Využila som to raz.Pri diskusii o platoch

zuzanita1609
22. júl 2025

Nevyužila som ani raz. Nepíšem preto,aby som sa názorovo "zapáčila",ale tak,ako to cítim. A urážať nezvyknem,poviem to skôr sarkasticky.

heidi4
22. júl 2025
@doriiis

@doriiis presne aj ja som to tam zvazovala, ale nakoniec som neprispela vobec. Cize este stale som na 0 pouzitiach 🫢 a presne v temach o financiach by som to pouzila, co je dost citliva tema. Ale inak si stojim za svojim, co napisem. I tak som tu +- "anonym". :D

lucka_ke
22. júl 2025

pri intímnych témach alebo ak niekto píše o rodine/príbuzných, vtedy to plne chápem...

alica110
Autor odpoveď zmazal
ivanakal
22. júl 2025

Nevyuzila som to ani raz, ani neplanujem. Bud nieco skomentujem tak ako som, alebo komentovat nebudem. Nechapem tejto moznosti.

oli18
22. júl 2025

Ja to vyuzivat nebudem
Za svojim zastaralymi nazormi si stojim. Aj tak by ste ma poznali, kedze som jedina, ktora tu tlmoci nazory vasich mam, babiciek, ci svokier. Okrem toho, na mojom priklade vidite, co su to generacne rozdiely. Aj vas to caka. 😆

lucia13022023
22. júl 2025

Ja som písala v minulej diskusii a napíšem to aj tu. Pre mňa je anonym človek bez fotky, bez fotkiek deti, bez nejakých znakov podľa ktorých sa dá do hľadať. Čiže aj ja som anonym. Ci napíšem svoj názor pod mojim nickom alebo nickom "anonym4748r9" je jedno, len mi príde, že to tu je neprehľadné a je tu bordel ktorý neznášam 🤣 inak to neriešim, neprispievam anonymne, stojim si za svojim názorom.
A ze to druhe využívajú ich vec, mne sa nepáči ten bordel co tu nastáva. Toť vše.

mimacaci
22. júl 2025

nikdy som sa nehnabila za svoje nazory a ani sa hanbit nebudem. co si myslim, to poviem.

iwesska
22. júl 2025

To nie je o tom,zeby som sa hanbila,ale o tom,ze su urcite sukromne veci,ktore nechcem prezentovat verejne.

lucia13022023
22. júl 2025

A hlavne, dá sa veľmi ľahko zistiť kto ten "anonym4748r9" je. Podľa štýlu písania, podľa vyjadrovania, emoji atd.. V jednej téme sa hádali dvaja anonymi a nakoniec jedna zabudla zapnúť anonymné komentovanie, tak sa už radšej neozvala😆 nechápem prečo..
A rovnako sa dá zistiť aj to, ktoré temy píšu admini. Všetko na jedno kopyto, rovnaký štýl, podobne temy.

mircalla
22. júl 2025

Vyuzila som to kedysi jediny raz, ked mi ochorela mama na leukemiu, zalozila som diskusiu ako anonym, mala som nejake otazky. Inak si za svojimi nazormi stojim a nemam na to dovod.

anonym_e36b14
22. júl 2025

Vyuzila som tuto moznost teraz 🙂 Ani som si doteraz nevsimla ze sa daju odpovede odosielat anonymne.

klarissa25
22. júl 2025

Nevyuzila som to veru, myslim ze som anonym aj bez toho…ako aj ostatne co sme tu…

lindous
22. júl 2025

Využila som to zatiaľ raz v téme intímnejšieho charakteru, ale bol to taký komentár, ktorý by som napísala aj pod svojim nickom kludne, keby tu tá možnosť nebola… ale vo všeobecnosti mi to nejak neprekáža, odpovede beriem s rezervou či sú odoslané anonymne alebo pod nickom, ktorý je pre mňa tiež anonymný, proste treba myslieť na to, že internet znesie veľa a takto z poza klávesnice môže hocikto napísať hocičo

anonym_764100
22. júl 2025

@fineta pretože keď som odpovedala pod svojím nickom, dostala som vynadané, ako si môžem dovoliť takto reagovať, keď som nič také nezažila a ja na hlúpe slová nie som zvedavá

anonym_81ed96
22. júl 2025
@doriiis

@doriiis netrep 😅😅😅😅ty si tu známa, že v každej diskusii o plate si nanominovaná ako prvá a sa chvasceš že odrobiš pár hodín za mesiac a majland zarobíš

alica110
Autor odpoveď zmazal
sisa_s
22. júl 2025

Dnes som uz par diskusii zavrela po cca 5-6 komentaroch..ked sa hada anonym_j49gk5 s anonym_93rtjh je to o nicom diskusia, stracam sa v tom, kto s kym komunikuje, na co reaguje...a kolko odvaznych sa naslo, ktore su anonymne velmi uprimne (napr. pri jednej zene, ktora "dramaticky" odisla, ze aka bola vlastne otrasna)

fineta
autor
22. júl 2025
@viestta

Nie, nehanbim. Tuto moznost som vyuzila UZ 3x, zvazila som, ze tak je to pre mna prijatelnejsie

@viestta prijateľnejšie? V čom?

anonym_e60560
22. júl 2025

Prečo Vám to tak vadí? Mne sa to páči. Ďakujem za túto možnosť.

fineta
autor
22. júl 2025
@anonym_e60560

Prečo Vám to tak vadí? Mne sa to páči. Ďakujem za túto možnosť.

@anonym_e60560 tvoja ip adresa je dohľadatelna

teki1
22. júl 2025

@fineta Samozrejme,veď koník vie,kto je pod tým anonymom,len takto ponúka chrániť identitu svojich užívateliek.😉

Strana
z4