icon

Silné bolesti pri ovulácii po pôrode? Vaše skúsenosti!

10. feb 2025

Od pôrodu mám nenormálne bolestivú ovuláciu. Trvá to možno necelý deň, ale mám pocit ako keby som išla znova rodiť. Stretli ste sa s tým niektorá?

ina2405
10. feb 2025

Áno, strašné kŕče mám vtedy a mávala som to aj pred pôrodom. Ale teraz sa mi to zintenzívnilo, lekár ma vyšetril a všetko mám ok.

falbala132
10. feb 2025

tiez, prave dnes. a to ked mam menzes, ani o nom pomaly neviem.

taktotedanie
10. feb 2025

Ano
Pomoze nospa alebo novalgin alebo algifen

1mata
10. feb 2025

Presne toto iste mám ja, ale trvá to 3 dni 🥴 bola mi na gynde doporučená antikoncepcia, tu som ale odmietla. Takže len trpím

tenerifka
10. feb 2025

Ano, trva to asi 2-3 hodiny.....

janickacrazy
10. feb 2025

Áno, poznám to, je to masaker.

basska_b
10. feb 2025

Kolko si od porodu? Ja som to mala 4 cykly po kyrete (strata babatka v 11tt). Tiez som jojkala, pichalo, aj som špinila. Ale piaty cyklus uz bol okej. Nasadila som si vitamin E a B

autor
10. feb 2025

@basska_b to ma mrzí 😔
10 mesiacov, ms som mala prvýkrát po pôrode ešte pred ukončením šestonedelia

majkaaa318
10. feb 2025

ja som rodila pred 3,5rokmi a tiež to mávam, niekedy slabšie, ale často je to dosť silné, také 2-3 hodiny. Niekedy už preventívne predtým si dám tabletku od bolesti a môžem normálne fungovať. A keď mi to vyjde v noci, tak vtedy to prespím a večer/ráno cítim iba tlaky v podbrušku. Pred pôrodmi som mala ovulačné bolesti minimálne.

basska_b
10. feb 2025

Uff, tak to je neprijemne uz 10.mesiac takto fungovat. Ja som tiez patrala po pricinach, ze mozno hormony, stitna zlaza alebo nejake cysty na vajecnikoch 🤷‍♀️

nikolani
15. feb 2025

Pridávam sa do klubu, tiež mávam cez ovulaciu bolesti (niekedy kratšie, niekedy dlhšie). U doktora všetko ok

janickacrazy
15. feb 2025

@basska_b ja to mám od prvého pôrodu stále, už 25 rokov, príčina sa nikdy nenašla