icon

Pustiť tínedžerov na koncert v Prahe?

8. apr 2026

Zdravím, pustili by ste 13 ročné dieťa s 15 ročnou kamarátkou a 16 ročným kamarátom na velký koncert do Prahy?

Strana
z2
marsmykkok
9. apr 2026

@anonym_autor Pre mňa ak je dieťa zodpovedné je na toto vek od 15 vyššie, lebo vtedy deti aj často odídu na internát a fungujú tam bez rodičov vrátane cestovania, času v meste a tak... 13 ročná to je fakt ešte dieťa, neviem ako sú zodpovedný tí jej kamaráti. Ak sa dá aby nebola odutá možno urobiť tak že pôjdete aj vy rodičia do Prahy aby ste boli nablízku, s tým že napríklad ona môže byť na izbe s kamarátmi, vy sami a sama s kamarátmi pôjde aj na koncert, len aby ste boli poblízku...

jeennyv
9. apr 2026

Samych nie, ale znama bola takto v tomto veku deti este s jednou mamickou a povedala, ze ona z tej masovky mala dost…a kde este takto pustit deti…cosi ….sami nie

anonym_c6fe42
10. apr 2026

Len taka otazka, a ako chcu prejst cez hranice? Komu das splnomocnenie?

barborienka2001
10. apr 2026
@anonym_c6fe42

Len taka otazka, a ako chcu prejst cez hranice? Komu das splnomocnenie?

@anonym_c6fe42 veď my sme prešli v pohode išli sme nočným vlakom prvou triedou sme ľahli večer a ráno sme sa zobudili v Prahe a ja som mala 15 a kamoška 16 rokov

benoite
11. apr 2026
@barborienka2001

@anonym_c6fe42 veď my sme prešli v pohode išli sme nočným vlakom prvou triedou sme ľahli večer a ráno sme sa zobudili v Prahe a ja som mala 15 a kamoška 16 rokov

@barborienka2001 ze vy ste presli to je v poriadku. Lenze o skupinku 3 deti pod 16 rokov sa moze niekto zaujimat. Staci vsimava sprievodkina vo vlaku. Revizor v elektricke. Co ak budu potrebovat lekarske osetrenie. Ano mozu ich zastavit aj nemusia, ale ak sa to stane, tak mozu mat riadny problem.

abbey1
11. apr 2026
@benoite

@barborienka2001 ze vy ste presli to je v poriadku. Lenze o skupinku 3 deti pod 16 rokov sa moze niekto zaujimat. Staci vsimava sprievodkina vo vlaku. Revizor v elektricke. Co ak budu potrebovat lekarske osetrenie. Ano mozu ich zastavit aj nemusia, ale ak sa to stane, tak mozu mat riadny problem.

@benoite Dokonca ich nemusia ani na ten koncert pustiť. Bežne majú uvedené v podmienkach, od akého veku môžu byť prítomné osoby bez sprievodu dospelej osoby. Samy sme práve v Prahe v O2 aréne zažili, že to kontrolovali a 2 české dievčatá nás poprosili, či sa môžu pridať k nám. Inak by ich dnu nepustili.

Strana
z2