Kde v Košiciach kúpiť hovädzie vnútornosti bez objednávky?
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť, kde v Košiciach kúpiť hovädzie vnútornosti (pečeň, srdce, obličky)?
Raz som si nechal objednať hovädziu pečeň v Staromestskej mäsiarni, ale skôr hľadám predajňu, kde to majú bežne dostupné na pulte a dá sa to rovno kúpiť bez objednávky.
Nemám veľkú mrazničku, takže nechcem brať väčšie množstvá naraz. Budem rád za konkrétne tipy 🙏.
Ďakujem.
a ja, sprosta, sa ta este zastavam... Mala som si radsej ruky prisadnut... @laura19102
@viestta Obe, obe..😂
Skúšala som hodiť to do Ai, ani ten mi nevyhodil také nezmysly. Nerozumiem úplne doteraz pointe prečo niekto potrebuje si domyslat veci. Jedine ak to je nová posila mk, ktorá má odpovedať na otázky ale nevyšlo to nejako.😅
@viestta Obe, obe..😂
Skúšala som hodiť to do Ai, ani ten mi nevyhodil také nezmysly. Nerozumiem úplne doteraz pointe prečo niekto potrebuje si domyslat veci. Jedine ak to je nová posila mk, ktorá má odpovedať na otázky ale nevyšlo to nejako.😅
@mimka1402 si presne ta nechapava. ja chapem rozdiel medzi "pomylit sa" a "vymyslat si".
@mimka1402 si presne ta nechapava. ja chapem rozdiel medzi "pomylit sa" a "vymyslat si".
@laura19102 Ale už ma neser.😀 Vymýšľaš si, padáš nižšie a nižšie, neviem dôvod, ale nie je to zdravé takto si klamať. 😀 To nejde len o túto situáciu, proste nezmyselné súvislosti máš aj v iných diskusiách. Či to je len túžba byť obľúbený alebo neviem, jedno je jasné, že keď si v každej diskusii kde nevieš o danej téme, niečo nie je ok. To je celé.
@laura19102 aj s Koseckym dvorom si sa pomylila?
@laura19102 Ale už ma neser.😀 Vymýšľaš si, padáš nižšie a nižšie, neviem dôvod, ale nie je to zdravé takto si klamať. 😀 To nejde len o túto situáciu, proste nezmyselné súvislosti máš aj v iných diskusiách. Či to je len túžba byť obľúbený alebo neviem, jedno je jasné, že keď si v každej diskusii kde nevieš o danej téme, niečo nie je ok. To je celé.
@mimka1402 "uz ma neser" a potom mi napises 6 viet o mojom dusevnom zdravi 🙈 kto tu pada nizsie? ja som povedala "pomylila som sa". ty riesis moj zivot 5 hodin
@mimka1402 "uz ma neser" a potom mi napises 6 viet o mojom dusevnom zdravi 🙈 kto tu pada nizsie? ja som povedala "pomylila som sa". ty riesis moj zivot 5 hodin
@laura19102 ty si sa nepomýlila. Ty si si to vymyslela. Napísala si, že chodíš o 7 ráno do budovy, ktorá neexistuje. Ak toto nie je klamstvo, tak čo potom?
@laura19102 ty si sa nepomýlila. Ty si si to vymyslela. Napísala si, že chodíš o 7 ráno do budovy, ktorá neexistuje. Ak toto nie je klamstvo, tak čo potom?
@anonym_7bf20f ak je pre teba pomylit si nazov = klamstvo, tak fajn.
@laura19102 Ty netrpis notorickym klamarstvom? Bez srandy. Zamotala si sa od začiatku. Vravíš, že chodíš na miesto často, ktoré ani neexistuje! Vymyslene pojmy, vymyslene miesto. Načo potrebuješ sústavne klamať? Reagujes na ostatných arogantne. 😀
Dala si adresu kde teda chodíš? Kde na druhom poschodí to tam je? Lebo nevšimla som si. Nič také tam nie je, dievča zlaté, je mi ťa ľúto. Keď sa pýtali baby kde, začala si sa hrať na obeť.
Lebo nič z toho nie je pravdivé. Nič.
@laura19102 a kam chodíš v Košiciach teda ráno o 7.00 kupovať vnútornisti? Čo mala byť správna odpoveď? Ktorá hala to bola?
@laura19102 len nazov? Vsak si opakovane tvrdila nieco co je vysloveny blud. Trhovisko vs trznica moze byt omyl, ale pisat o nejakej poschodovej budove s masiarskou halou uz omyl nie je, to je cisty vymysel
@laura19102 len nazov? Vsak si opakovane tvrdila nieco co je vysloveny blud. Trhovisko vs trznica moze byt omyl, ale pisat o nejakej poschodovej budove s masiarskou halou uz omyl nie je, to je cisty vymysel
@viestta Možno cestuje časom, do toho 18st ako našla na Wikipedii a my všetky sme v Ke nič také nenašli, sme v zlom storočí!
@viestta Možno cestuje časom, do toho 18st ako našla na Wikipedii a my všetky sme v Ke nič také nenašli, sme v zlom storočí!
@mimka1402 nie, ona uz docestovala do tej trznice co uz roky slubuju, ze postavia na blsaku. Mala by sa spojit s Trnkom, a prezradit mu, v ktorom roku nam splni aj tento slub
trhovisko vs trznica je omyl. poschodova budova je omyl. vase 5-hodinove vysetrovanie je uz uchylka 🫣
trhovisko vs trznica je omyl. poschodova budova je omyl. vase 5-hodinove vysetrovanie je uz uchylka 🫣
@laura19102 nie, my nic nevysetrujeme, my sme ta nachytali na klamstve a to ta stve, vsak? Ty sama si tvrdila, ze tam chodis, chodis na neexistujuce miesto
@laura19102 aha tu tvrdis, ze tam chodis
@laura19102 My sa len pýtame prečo klameš, to je celé. Lebo omyl je povedať zlý názov a nie vymyslene miesto a aj po opráveni naďalej klamať.
baby, ja sa tu bavim 🍿 vy tu robite vysetrovanie CSI Kosice 🤣 @viestta videla si moje "je to omyl" 3x hore? alebo to schvalne preskakujes lebo keby si to precitala, nemas co riesit cely vecer? 😂
baby, ja sa tu bavim 🍿 vy tu robite vysetrovanie CSI Kosice 🤣 @viestta videla si moje "je to omyl" 3x hore? alebo to schvalne preskakujes lebo keby si to precitala, nemas co riesit cely vecer? 😂
@laura19102 kedy si rodila? Mozno je to poporodna depresia alebo nevyspatost.
Ja mám pomaly flashbacky debát s ex, ako keď som ho nachytala pri tom ako bol u inej, no do tváre mi tvrdil ze nič také sa nestalo a predo mnou sms dôkazy atď. 😁 Tiež rovnaký typ človeka, ktorý povie prepáč, ale nevysvetli ti nič len zaútočí. No nič, vzdávam to drahé ženy, toto jedine vyrieši odborník v bielom plášti a v ruke kazajka😁
@laura19102 kedy si rodila? Mozno je to poporodna depresia alebo nevyspatost.
@anonym_cb56a9 ked uz riesite moje hormony, tak je cas vypnut. ja som sa priznala k omylu, vy sa priznajte ze nemate co robit v nedelu vecer. dobru noc 🍿
@laura19102 to nebol omyl, to vymysel ak to nebolo rovno klamstvo. Pretoze pises, ze tam chodis.
Zmylit si mozem datum, ulicu ale nebudem trepat, ze niekde chodim ked tam nechodim lebo tam chodit nemozem, pretoze to miesto ani neexistuje. Ak napisem, ze tam chodim, tak si vymyslam
Ja mám pomaly flashbacky debát s ex, ako keď som ho nachytala pri tom ako bol u inej, no do tváre mi tvrdil ze nič také sa nestalo a predo mnou sms dôkazy atď. 😁 Tiež rovnaký typ človeka, ktorý povie prepáč, ale nevysvetli ti nič len zaútočí. No nič, vzdávam to drahé ženy, toto jedine vyrieši odborník v bielom plášti a v ruke kazajka😁
@mimka1402 len pre info. Ešte v júni min roku riešla, že sa jej nedarilo otehotnieť. Teraz už píše o svojom dieťati, o doslovne " mojom prvom porode".'a o jej dieťati aké tbl berie. Pritom od roku 2024 sa snažila otehotnieť s priateľom, jej prvé dieťa... no celé je to zvláštne a obávam sa, že patológia ide oveľa hlbšie.
@mimka1402 presne toto je komunikacia s ludmi, ktori maju svoju vlastnu "realitu".
Toto nie je omyl. To je čistý výmysel z tvojej strany. Chodíš nakupovať mäso niekde do starej tržnice na Dominikánskom námestí, ktorá v Košiciach nie je. Chces byť zaujímavá a za každú cenu radiť, aj ked nezmysly? A ešte mi povedz, kde v Košiciach je Košecky dvor?
@mimka1402 len pre info. Ešte v júni min roku riešla, že sa jej nedarilo otehotnieť. Teraz už píše o svojom dieťati, o doslovne " mojom prvom porode".'a o jej dieťati aké tbl berie. Pritom od roku 2024 sa snažila otehotnieť s priateľom, jej prvé dieťa... no celé je to zvláštne a obávam sa, že patológia ide oveľa hlbšie.
@anonym_cb56a9 niekde pisala ako takmer zomrela pri porode ak si dobre pamatam. Toto bude nejaka ina variacia malej Jozky
Toto nie je omyl. To je čistý výmysel z tvojej strany. Chodíš nakupovať mäso niekde do starej tržnice na Dominikánskom námestí, ktorá v Košiciach nie je. Chces byť zaujímavá a za každú cenu radiť, aj ked nezmysly? A ešte mi povedz, kde v Košiciach je Košecky dvor?
@226lenka Kosecky - Kosicky, vsak len jedno pismenko je ine, to musi byt to iste. Ci? 🙄
Niektoré len provokuju karmu, ak si vymýšľajú takéto šialene veci.
@anonym_3b8e52 tu som este nezaregistrovala
@viestta No už si sa zoznámila, ako to tu čítam😁
Ahojte, trošku som popátrala, tak si urobte obrázok o klamstve, vymýšľaní apd.
V jednom komentári píše: úplne súhlasím môj frajer robí na 12-hodinovky za 1300 € a všetci mu hovoria "buď rád". A za čo má byť rád? Že po 5 rokoch šetrenia nemá ani na základ pre hypotéku? Tá demotivácia nie je lenivosť, to je vyhorenie z toho systému...
V druhom o operatívnom leasingu na auto zrazu hovorí: https://www.modrykonik.sk/forum/kupa-a-vyber-vozidla/vyhody-a-nevyhody-operativneho-leasingu-auta/ my mame operak uz druhy krat, tak za mna: vyhody – platis mesacne a neriesis nic. v cene mas poistenie, servis, prezutie, dan, dialnicnu. ked sa nieco pokazi, volas a riesia to oni. nemusis riesit predaj po 4 rokoch, proste vratis a beres nove. pre firmu je to danovy naklad.
Tu radi zenam na vlasy po 30tke: https://www.modrykonik.sk/forum/kozmeticke-produkty-a-sluzby/ako-riesit-suche-vlasy-po-tridsiatke/
Tu odpovedala na tému lekár vo Vranove: https://www.modrykonik.sk/forum/vranov-nad-toplou/ake-mate-skusenosti-s-primarom-gynekologie-vo-vranove-nad-toplou/
Tu je kaderníctvo v Žiline: https://www.modrykonik.sk/forum/zilina/kde-najst-najlepsie-kadernictvo-na-melir-v-ziline/
Parkovanie v Malackach: https://www.modrykonik.sk/forum/malacky/kde-zaparkovat-pri-mudr-dobrovodskej-v-centre/
urolog v Kosiciach: https://www.modrykonik.sk/forum/kosice/kde-najst-pre-manzela-dobreho-urologa-v-kosiciach/
tu uz prerabali dom a brali uver cez SFRB: https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/uver-cez-sfrb/
Tu kupovala gauč do Košíc: https://www.modrykonik.sk/forum/skusenosti-s-kamennymi-predajnami-a-sluzbami/gauc-na-mieru-vychodne-slovensko/
tu rieši kočík na leto a píše, ako ho používala v lete, ale nesedí to s tým, že ešte v júni min. roku sa len snažili s priateľom o dieťa: a pritom píše, ako už leteli s kočíkom do Grécka: https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/skusenosti-s-chipolino-sportovym-kocikom/
Tu píše skúsenosť s liekom, ktorý im z veselého chlapca urobil nervózne klbko: https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/depakine-a-levetiracetam-skusenosti-s-liecbou-deti/
A tu ešte ani nie pred rokom, riesi citlivost prs pocas ovulacie, kde teda sa od roku 2024 snazia o dieta https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/jemne-krce-a-citlivost-prs-10-dni-po-ovulacii/
Tu píše zaujímavú vec, pri prvom pôrode /ako keby ich teda mala viac /: https://www.modrykonik.sk/forum/inspiracie-a-zamyslenia/zazili-ste-niekedy-zivot-ohrozujucu-situaciu/

@laura19102 aha, takze zas vyhybka, len aby sa tvoje bludy neriesili
@viestta povedala som jeden blud, priznala, hotovo. ze vas to bavi riesit dalej 5 hodin, to uz nie je moj problem 🤍