icon

Ako často si farbíte šedivé vlasy?

27. máj 2026

Táto otázka je určená pre ženy, ktoré majú šedivé vlasy a farbia si vlasy resp. odrasty.

Ahojte, som žena, 44r. Šedivieť som začala asi v 30tke. Ale v tom čase to bolo ešte pozvoľna a stačilo mi zafarbiť si vlasy raz za pár mesiacov. Aktuálne však šediviem statočne. Ku kaderníčke chodím raz za 4-5m, doma si farbím vlasy každý druhý mesiac. Ale vidím, že je to málo. Ako často si farbíte šedivé odrasty vy?

anonym_20f5bf
•
27. máj 2026

Ahoj, mne by bolo potrebné už po 2 týždňoch, ale naťahujem to na 3-3 a pol, lebo mám už vlasy ako seno. Závidím tým, ktorí farbia raz za 2 mesiace.

oceanahory
•
27. máj 2026

@anonym_autor Ja kazde 2 tyzdne od cca. mojich 25 rokov, mne odrasty velmi vadia. Teraz budem mat 33 a teda som uz skoro uplne sediva...zla genetika, moja mama a sestra to mala rovnako. Raz za pol roka chodim ku kadernicke.

mimaapeto
•
27. máj 2026

chodím každých 5 max 6 týždňov...mám 36 rokov a dosť šedivé vlasy... už mi aj dáva silnejšiu farbu lebo jedna mi už nechytala .. zafarbila mi a malé šedivé vlasy sme hned videli... tak silnejšiu mi dáva ...

anonym_e3c9b1
•
27. máj 2026

Preto mam melir, kde tie šediny pekne splývajú 😃😃

malalienka85
•
27. máj 2026

kazde 3 tyzdne odrasty s tym ze te treti týžden uz musim pouzivat taky ten farebny sprej

ivicatolic
•
27. máj 2026

@anonym_autor každé 3 týždne

anjelicek26
•
27. máj 2026

Ked mas sede, tak si hod sedy melir s blond a mas to pekne... vobec nie je vidiet odrasty, sestra to tak ma...

anjelicek26
•
27. máj 2026

Alebo aj s tmavsou, to si uz vyber co sa ti hodi k typu... velmi pekne sa to da urobit uz dnes

jaond19
•
27. máj 2026

@anonym_autor budem mať 40r, sediviem dost cca od 25r, mam to po mame. Farbim skoro kazdy mesiac.

0silvia0
•
27. máj 2026

@anonym_autor ja každé 3 týždne, som veľmi šedivá. Ale vybavím si to doma, dofarbujem odrasty hennou

anonym_77c2b8
•
27. máj 2026
@anonym_e3c9b1

@anonym_e3c9b1 prosím, pridaj foto ako to máš spravené. Dakujem. Aj ja s tým bojujem

merrysa
•
27. máj 2026

@anonym_autor cca každý mesiac a pol

anonym_e3c9b1
•
27. máj 2026
@anonym_77c2b8

@anonym_e3c9b1 prosím, pridaj foto ako to máš spravené. Dakujem. Aj ja s tým bojujem

@anonym_77c2b8 prepáč, ale ja tu žiadne foto nedávam, nájdem na nete podobne urobene vlasy

biba_18
•
27. máj 2026

ja šediny nefarbím, ale moja farba je pekná tak to neriešim. ak by mi moja prirodzená farba nevyhovovala, dala by som melír ...

luizina
•
27. máj 2026

@anonym_autor kazde 3-4 tyzdne, ale 4 uz su tak, ze mi to vadí, ked vidno šedivaky.

anonym_e27abb
•
27. máj 2026

Ja si sice zatial nemusim farbit, ale kamoska chodi na farbenie a ma to urobene tak, ze jej sedive odrasty plynulo prechadzaju do svetlej farby a potom do tmavsej, takze tie sediny tak nesvietia. Chodi na farbenie raz za polrok.. aj ja tak v buducnosti planujem, farbit kazdy mesiac by ma si porazilo

zuzubb007
•
27. máj 2026

3-4 týždne, neviem si predstaviť raz za dva mesiace farbiť, keďže rada nosím vrkoč vtedy to vidno riadne

zuzubb007
•
27. máj 2026
@anonym_e3c9b1

@anonym_e3c9b1 dosť o tom pochybujem, ja vidím šediny vždy som v tomto perfekcionista a všímam si ľudí zo šedinami

anonym_c68dc8
•
27. máj 2026
@oceanahory

@anonym_autor Ja kazde 2 tyzdne od cca. mojich 25 rokov, mne odrasty velmi vadia. Teraz budem mat 33 a teda som uz skoro uplne sediva...zla genetika, moja mama a sestra to mala rovnako. Raz za pol roka chodim ku kadernicke.

Ahoj. Ja kazde 3- 4 tyzdne od 35. Kadernicka mi poradila pridavat do farby masku na vlasy. Pouzivam kvalitnu farbu a masku znacky HEMP.

mmooly
•
27. máj 2026

som blond a tak chodím každých 5 týždňov a sem tam použijem sprej na odrasty - iba na cestičku..

krasneleto
•
27. máj 2026

@anonym_autor nakolko odrast mi extremne vadil, farbim sa tak, aby boli sediny priznane a splyvali... cize aj ked je odrast, nebije tak do oci ... inak by som sa musela farbit kazde 2 tyzdne a to je trochu moc aj do penazi aj do ochoty ... sprej na cesticku nepouzivam vlasy su matne a mdle, celkovo mi to vadi...

anonym_83d095
•
27. máj 2026

@anonym_autor raz za 5 - 6 tyzdnov. Kym sa da pouzivam kryci sprej na odrasty hlavne na cesticku a pri spankoch a az ked to uz viac vidno zafarbim

lanka999
•
28. máj 2026

preto chodim na melir 😃😃

anonym_168e71
•
28. máj 2026

Musím každý mesiac.