Čo vám pomohlo na viditeľné vrásky?
Ahojte. Mám po 30ke a dosť vrások (hlavne okolie očí, pod očami, medzi obočím). Čo ideálne z lekárne na citlivú suchu napnutu pleť vám skutočne pomohlo zlepšiť vzhľad pleti? Mám objednaný aj Retinol z Medik8 (3ku), lenže môže sa retinol použiť na celú pleť , aj pod očami? Plánujem na ráno ( po vyčistení vodou bioderma hydrabio) používať krém od Bioderma Hydrabio so SPF alebo Cerave so SPF, lenže tie niesu vyslovene proti vráskam , ale na hydratáciu, či to nevadí? A večer ten Retinol plus hladam niečo účinné čo ešte na večer, či to nema zmysel po retinole?. A aký očný krém bez alkoholu vám fakt zabral? Užívate aj kolagén, ak áno, aký? Ďakujem z rady, ja som v tomto začiatočník 🙂
@lapersefona dakujem ano je to nocne serum Olay retinol 24 u nas v potravinach ho mali nechcela som zacat s nejakou drahou znackou co ked by nesadol, spokojna som stym prave Preto ze mi to nejde do oci neslzia ako ine ocne kremy co som pouzila len raz., zda sa mi ze to zosvetluje tmave kruhy pod ocami vyrovnava farebnost koze. Viac nez tie vrasky..
Ahoj,mne na vrásky po 40-tke pomohol slabší zrak do blízka 😊 Moja babička mala tú najkrajšiu tvár na svete a bola plná hlbokých vrások. Takže áno, som z tých,čo sa veľmi neberú "vážne" a neprežívajú každú zmenu na sebe. Starnutie je prirodzené.
Ahojte dievčatá a viete mi odporučiť kliniku na Botox - baby botox v Bratislave ?
@lapersefona nie neboli to sú to špeciálne tejpy na tvar a učila má to baba čo robí face jogu a miofascialnu masáž tvare
@fiffinkaa je to skor neprijemny pocit, ako bolest za mna. Proste sa to vsuva do podkozia, tak ze samozrejme to budes citit, ale vyslovene ma to zabolelo len sem tam cez niektoré miesta. Objema to moc nedoda, ale ked ze nite tvaria v podkozi postupne kolagén, tak ten doda postupne aj jemny objem. Prve dni to dost taka, tie miesta mozu byt take hrbolate, neviem to lepsie nazvat a nesmu sa masirovat, ani tahat. Je dobre si par dni dat trocha pozor aj na prilisnu mimiku. Do tyzdna to povoli a bude dobre. Za mna ideal dat si to pred vikendom, aby to malo trocha casu povolit.
@elizita videa niiikdy nepozeram, lebo tak by som si asi nic nedala robit 😅🫣. Ano, je to neprijemne pri zavadzani, ale vyslovene ako bolestive by som to neopisala. Samozrejme zalezi aj od toho, ako hrube nite sa zavadzaju. Cim hrubsia nit, tym sa tazsie zavadza a hrube teda mozu byt aj bolestive, ale fakt hrube by som si ani nedavala, lebo tam uz sa to rata skoro za chirurgicky zakrok, je dlhsia a horsia rekonvalescencia a hrozia aj nejake problemy. Cize vyberat zlatu strednu cestu za mna.
@fiffinkaa inak ak su moc prepadnute licka, tak treba vyskusat nite a po case, ak nebude dostatocny vysledok, tak aj jemne vyplnit kyselinkou. Ja davam aj vyplnat licka, ale naozaj az ked je to uplne nutne a aj to co najmenej, lebo kyselinka zvykne aj po rokoch ostat v pleti a natahuje vodu a to moze sposobit pocit spuchnutej tvare, tak ze s vyplnami do tvare som naozaj opatrna, aj ked raz za cas davam aj to, lebo lica by som mala inak uplne prepadnute a lepsi sposob na vypln som zatial neobjavila. No velmi dufam, že sa raz objevi aj take nieco a ze licka budem moct vyplnat inou metodou ako kyselinkou.
@nice122 napíšeš konkrétne co používaš?
@stanulienkat a aky retinol pouzivas, ja mam 0.5 percentny a po 2 mesiacoch sa mi zda ze sa mi vrasky pod ocami mierne prehlbili a veru nenapadlo ma zeby som si mala kupit na ocne okolie specialny retinol a veru asi je to tak
A ku teme vela som nacitala pozerala a skutocne pomoze prosto denne SPF 50 inak je kazdy anti-age krem na nic. Overeny je jedine retinol a skutocne vrasky pomoze uz len botox. Mam za par dni 33 .. vraska hnevu neskutocna ved mam doma 2 synov co vystrajaju od rana do večera 😄🤦 a o mesiac idem na svoj prvy botox, aby som sa aj naucila tolko nemracit.
@luizina a pomáha to?
@lapersefona neviem sice co konkretne myslis, ale ak nite a botox, tak ano, urcite to ma vyznam, inak by som na to pravidelne nechodila 😃
@mia2906 ja mám retinol v skvaláne, mastné jak.... ale vydrží celú noc. nemusím krémovať. Občas si dám Evit. v tobolkách na plet, na večer, tiež dobré
@galioska ja používam aj na pleť aj vnútorné na ženské veci. Super vec
@stanislavicenka podla IVety som začala cvičiť. tvárová joga super vec,
@zobaka podľa čoho aplikuješ tejpy?
@kvetinka75 ano aj omegu 3 treba doplnat🙂 ja som si teraz nahodila 3 mesacne uzivanie omegy 🙂
@lapersefona a ti tepovanie si sa naučila na osobnom kurze ci len z yt videii? Od akej značky si ho kúpila?
@luizina tie nite som myslela acz botoxu nemáš vedlajsie ucinky dobre to znasa tvoja plet?

@mia2906 Respirátor. 😉 Keď už neboli povinné a ľudia si ich dali dole, každý vyzeral tak divne. Môj syn povedal o učiteľke, že sa jej bez rúška nepáči, lebo teraz vidí jej vrásky. 🙂