icon

Čo vám pomohlo na viditeľné vrásky?

mia2906
2. jan 2023

Ahojte. Mám po 30ke a dosť vrások (hlavne okolie očí, pod očami, medzi obočím). Čo ideálne z lekárne na citlivú suchu napnutu pleť vám skutočne pomohlo zlepšiť vzhľad pleti? Mám objednaný aj Retinol z Medik8 (3ku), lenže môže sa retinol použiť na celú pleť , aj pod očami? Plánujem na ráno ( po vyčistení vodou bioderma hydrabio) používať krém od Bioderma Hydrabio so SPF alebo Cerave so SPF, lenže tie niesu vyslovene proti vráskam , ale na hydratáciu, či to nevadí? A večer ten Retinol plus hladam niečo účinné čo ešte na večer, či to nema zmysel po retinole?. A aký očný krém bez alkoholu vám fakt zabral? Užívate aj kolagén, ak áno, aký? Ďakujem z rady, ja som v tomto začiatočník 🙂

Strana
z7
venuska11750
27. jan 2024

@nice122 prosim as a ako robite sérum? dakujem

nice122
27. jan 2024

@venuska11750 no to co tam pisem z tych olejov plzs art steum, miesam to.

sbear
1. okt 2024

Ja som si kupila vankus proti vraskam. Najpr sa mi zdal super, ale po par mesiacoch som zistila, ze mi nici sankove kosti. Je dost tvrdy na moj vkus a asi na nom aj zle lezim. Na chrbte sa neodporuca spat, to som uz prebrowsovala internet.

123456nelka123456
4. dec 2024

@renatik91 Anoj, botox môže účinkovať max.4-5 mesiacov aj to len po opakovaných aplikáciách inak tak 3 mesiace po aplikácii
2 roky je totálny nezmysel neklamte tu ľudí

drews_beauty
5. dec 2024

@sbear ako ti ničí sánkové kosti? prečo nie je odporúčané spať na chrbte?

Ja totiž spávam na protivráskovom vankúši cca 2 roky (v tehu som ho vynechala, nebol mi vtedy pohodlný) a teda vidím obrovský rozdiel medzi ním a klasickým vankúšom.

evaachesa
5. dec 2024

@drews_beauty ktorý konkrétne máš? Môžem poprosiť link? Ďakujem. 🙂

miadi
5. dec 2024

@irusa ty mas len 35 a ked sa pozries do zrkadla povies si ze krasu uz mas za sebou ??? Wow. Ved krasa nie je len o tom mat 20r . Ja sa pozriem do zrkadla a som spokojna aj v 42 . Hovori sa ze krasa je v oku pozorovatela . Ak sa nepacis sama sebe to je Akoby si samu seba oškaredila uz tym nelaskavym pohladom na seba . Mat sa rada a pacit sa sama sebe z vonku aj z nutra je velmi dolezite pre dobro cloveka .

miadi
5. dec 2024

Ja som teraz “ objavila “ veci na plet posledny pol rok a vidim vysledky som happy . Kazdy druhy den pouzivam masky na tvar cistiace.. alebo aspon raz za tyzden .. mam take trio z lacneho obchodu a su super najviac sa mi paci bahno ale nie je bahno ako bahno kupila som aj ine a z toho sa vyhadzem a vysusuje toto tske mastnejsie co sa mi paci nevysusi pokozku. Pouzivam elektricku kefku na tvar masaznu. Inak uz by som mala z tohto zimneho sucha supinatu vyschnutu pokozku .. potom dam vitamin C serum tiez z lacneho obchodu . 2x denne hydratacny sprej Mario Badescu znacka. Vecer colagen s retinol serum Skintonic laboratories znacka lacna.. cez den Bubble slumdunk krem a este calypso Cocoa butter co je super mastny krem na telo a tvar no nemam z neho vyhadzanu tvar. Vola sa to glow recipe ked si das viac veci kombinacia . Napriklad ten Mario sprej ked si das na to krem ten uzavrie tu vlhkost a pokozka sa menej vysusi. Vitamin C serum som videla na vselijake za 30+ ale Mne vyhovuje tento co mam za 4 ☺️Kazda plet mà inu reakciu na kazdy produkt . Na vyrazky je pre mna naj produkt od neutrogena a tea tree serum .

lenkalienka321
5. dec 2024

@mia2906 brat kvalitný kolagén, piť veľa vody, chrániť sa dobre proti slnku, poriadne spať, tvárová gymnastika, nefajčít a nepiť alkohol. Toto dlhodobo, aby to malo efekt. Kyselina hyalurónová a retinol z kozmetiky. Botox môžeš vyskúšať, ale bude to vidno, stratis prirodzený výraz tváre a už to budeš musieť aplikovať stále, aby sa ta ludia nepýtali, čo sa ti stalo, že vyzeráš ako matoha😉 Veľa však robí aj typ pleti a dedičnosť.

sbear
22. dec 2024

Natrafila som na tieto videa, je to fakt uzasne vysvetlene. Cviky na tvar, ale nie ako klasicka facial yoga. Zacala som klasicku facial yogu, no mam problem so sankou, cize som musela prestat. Toto je ovela lepsie

https://www.youtube.com/watch?v=JEevfO8AXWw
mia2906
autor
22. dec 2024

@lenkalienka321
@sbear
@miadi ahojte, ja som si všimla že ráno po zobudení mám strašne otlacenu pleť z vankúša. Z toho mám najväčšie vrásky. Presne na tej strane ako spím, čelo, pod očami, usta. Čiže potom mi vychádza z toho jedine kúpiť protivraskovy vankús? Máte skúsenosti s nejakým? Alebo tejpovat tvár pred spaním? Načo si budem dávať drahe krémy keď celú noc krcim tvar na vankúši 🤷😁Vdaka

buxy
22. dec 2024

@mia2906 presne toto je môj problém. 🙄 Spím na boku a na bruchu. A ráno tie vrásky strašne vidieť. Stále na tých istých miestach a stále sú hlbšie 😔. Tak sa tu pridám, keď ti niekto poradí aj ten vankúš

miadi
22. dec 2024

@mia2906 Ja to Tak nemam Rano som ok ale vacsinou spim bez podussky a snazim sa spat na chrbte. Do prveho teho som najradsej spavala na bruchu no potom mi to uz nikdy Nebolo prijemne . Moja Mamá spava na bruchu-tvar v poduske a rano je cela pokrcena Skus spat na chrbte alebo tu special podusku. .

sbear
22. dec 2024

@mia2906 ja mam ten drahy vankus, ktory ukazuje aj ta super pani na youtube

https://www.youtube.com/watch?v=TWhDa996s7M

Ale je na mna prilliz tvrdy, zacala ma boliet sanka. Ale ak bolest sanky nie je vas problem, tak by som si kupila ten vankus. Na chrbe sa odporuca spat len naozaj ludom, ktori naozaj maju dobry spanok. Nemaju sleep apnea (spankove apnoe asi po slovensky) a maju siroku celust. Ja viem spat iba na lavom boku. Pouzivam silk pillowcase z eticky chovanych motylov (https://theethicalsilkco.com/products/mulberry-...)

Strana
z7