Dlhodobé účinky botoxu. Skúsenosti a názory po 10 rokoch
Ja chapem, ze kratkodobo to urobi maly zazrak. Ale mna zaujimaju dlhodobe ucinky, aj tie vedlajsie.
Tie co ho mate 10 a viac rokov, ako to hodnotitens odstupom casu?
Rada by som aj uz nieco ucinne pouzila, ale pred botoxom mam respekt.
Ked si clovek zlomi ruku, uz po 3 tyzdnov sadre je ta ruka taka ochabnita, svaly, koza.. Ked niekto viac rokov pouziva botox a potom zrazu nemoze, napr. kvoli chemoterapii, ako bude vyzerat?
Taka Kate vyzera hrozne. Ano , ma velku charizmu, je krasna a zial brala chemoterapiu. Ale aj tak to vyzera, ze uz nejaky cas asi uzivala botox, potom musela kvoli chemoterapii prestat a teraz vyzera ako 50+
Ja viem , ze vela robi aj genetika, ale predsa zeny , ktore sa o seba primerane staraju, sportuju, maju normalnu vahu a ziadny botox a kyselinu casto vyzeraju lepsie ako tie co maju tieto vylepsenia.
Ako hodnotite teda botox po rokoch? Vyhody a nevyhody? Dali by ste si ho znova ako 30 rocne?
Jedna mlada ma tu presviedcala ze ona ako 30ka ma prevwntivny botox a ze v 50ke bude vdaka tomu vyzerat ako 30ka, no neviem... ked pozeram tie vsetky celebrity po 40ke..
@anonym_072a88 ale každý má svoj názor na botox a úpravy. Ale netreba sa starať kam ženy dávajú svoje peniažky, je to len ich vec, nie tvoja. Ja som so sebou spoko a vyzerám stále prirodzene aj napriek botoxu. A peniaze si budem investovať do čoho chcem ja, ty ma neživíš. Dobre, končím túto nezmyselnú debatu s tebou, papa. ☺️
@mmia96 To uz sme v akej riti, ked niekto bojuje proti umelym upravam, no zaroven da vzhlad vyhodnotit umelej inteligencii. Ja uz tejto dobe nerozumiem.🤔😃
@mmia96 Presne tak, tebe uz z ai neprasi 😁.. ak botox nepouzivas mnoho rokov, vo vysokych davkach a prilis casto, uskodit by nemal, ale malokomu sa to podari udrzat v miere (ani vler sa to nepodarilo)... kolko mas rokov a kolko ti ai tipuje vek? Cisto zo zaujimavosti..
@anonym_072a88 a ešte jedna vec, AI mi tipol 27, susedia 23-24, realiťáčka s ktorou som riešila byt nedávno 23. A mám 30 💋 takže tak, maj sa .
@anonym_072a88 a ešte jedna vec, AI mi tipol 27, susedia 23-24, realiťáčka s ktorou som riešila byt nedávno 23. A mám 30 💋 takže tak, maj sa .
@mmia96 no teda 😁, fakt vyhra
@mandzula Nebojujem proti umelym upravam.. len moj nazor na botox (a aj vyplne) je odlisny, nez ten vas..
@anonym_072a88 Ok, nebojujes so zbranou v ruke ani transparentom na ulici. Ja vypln nemam ziadnu, mam len botox a nie je podstatne, kolko mam rokov a kolko mi tipuju, nepotrebujem svoj vzhlad davat hodnotit AI, dolezite je, ze sa citim dobre. Rovnako to ma zrejme aj vler.
@anonym_072a88 Ok, nebojujes so zbranou v ruke ani transparentom na ulici. Ja vypln nemam ziadnu, mam len botox a nie je podstatne, kolko mam rokov a kolko mi tipuju, nepotrebujem svoj vzhlad davat hodnotit AI, dolezite je, ze sa citim dobre. Rovnako to ma zrejme aj vler.
@mandzula Ano, ked sa citis dobre, to je spravne, nikdy som nechcela nikoho hanit ani zosmiesnovat. Myslim si, ze i tak je vler krasna (aj ked moj nazor je, ze bez by nola krajsia - ale to je len moja domnienka). Odpovedala som v diskusii, kde sa autorka pyta na dlhodobe ucinky pouzivania botoxu (a okrem vler, tu ziadna ina, co si to chvalila, fotku nedala). Moj nazor na botox je taky aky je a chcela som autorke poradit, aby si to radsej nedavala, lebo v skutocnosti na veku neubera (vidis, aj 30r dievcatu vyssie ubralo 3 roky s v 30r asi botox si nedava aplikovat 10r, uvidime, ako bude vyzerat, ked bude mat 47 ako ja). To sa uz nemoze prejavit svoj nazor? Preco to hned beriete ako utok?
@mandzula Ano, ked sa citis dobre, to je spravne, nikdy som nechcela nikoho hanit ani zosmiesnovat. Myslim si, ze i tak je vler krasna (aj ked moj nazor je, ze bez by nola krajsia - ale to je len moja domnienka). Odpovedala som v diskusii, kde sa autorka pyta na dlhodobe ucinky pouzivania botoxu (a okrem vler, tu ziadna ina, co si to chvalila, fotku nedala). Moj nazor na botox je taky aky je a chcela som autorke poradit, aby si to radsej nedavala, lebo v skutocnosti na veku neubera (vidis, aj 30r dievcatu vyssie ubralo 3 roky s v 30r asi botox si nedava aplikovat 10r, uvidime, ako bude vyzerat, ked bude mat 47 ako ja). To sa uz nemoze prejavit svoj nazor? Preco to hned beriete ako utok?
@anonym_072a88 Nerozumiem, preco pises, ze z veku neubera, ked baba hore ti pise, ze ubera, a pises to teraz aj ty. Ja si myslim, ze ak je pichnuty odbornikom, ktory pozna mieru a nevidi len prachy, a ak nan clovek neleti hned po objaveni sa prvej vrasky (po predchadzajucej aplikacii), vie urobit zazraky. Nazor, samozrejme, povedat mozes, rovnaky ako my, ktore botox mame.
@anonym_072a88 ci pána, že 30 ročnému dievčaťu 😀 ale ďakujem, poteší. Prestaň už riešiť AI a to, že mi ubral len 3 roky,?? Veď som ti napísala, že susedia a ludia mi tipujú 23. To je 7 rokov dole. Netreba sa tak upínať na tú umelú inteligenciu preboha, neriaď sa ňou. To, že mi ludia tipujú 23 na to nič nepovieš?? Jaaaaj, nie, veď AI mi tipuje 27 .
@anonym_072a88 Nerozumiem, preco pises, ze z veku neubera, ked baba hore ti pise, ze ubera, a pises to teraz aj ty. Ja si myslim, ze ak je pichnuty odbornikom, ktory pozna mieru a nevidi len prachy, a ak nan clovek neleti hned po objaveni sa prvej vrasky (po predchadzajucej aplikacii), vie urobit zazraky. Nazor, samozrejme, povedat mozes, rovnaky ako my, ktore botox mame.
@mandzula Moj nazor je, ze to dievca, ked si uz v takom mladom veku picha botox, meni si celu dynamiku tvarovych svalov a na veku jej to prida..asi nie o 3 roky, ale uz v 35 bude vyzerat na 40. Uz teraz vidim vela takych zien. A inspirovala si ma a dala som porovnat aj moj vek s vler (treba to brat ale s rezervou, lebo na 34 ani 38 nevyzeram ani nahodou, bohuzial 😁)
Jasné — beriem to čisto ako vizuálny odhad podľa konkrétnej fotky, bez akýchkoľvek záverov o zdraví či zákrokoch.
Žena na prvej fotke (samostatný portrét):
tipoval by som cca 38–43 rokov.
Pôsobí zrelo, pleť je relatívne hladká, ale výraz a oblasť očí dávajú skôr dojem konca 30-ky až začiatku 40-ky.
Žena vľavo na druhej fotke (skupinová):
tipoval by som cca 34–38 rokov.
Silná, živá mimika a „smiech očami“ ju robia čitateľne mladšou, aj keď má dospelý, nie dievčenský výraz.
Zaujímavé je, že rozdiel vo vnímanom veku robí viac mimika a dynamika tváre než samotná kvalita pleti.
Ak chceš, môžem presne pomenovať, ktoré konkrétne znaky posúvajú vek hore/dole bez ohľadu na vrásky.
@mandzula Moj nazor je, ze to dievca, ked si uz v takom mladom veku picha botox, meni si celu dynamiku tvarovych svalov a na veku jej to prida..asi nie o 3 roky, ale uz v 35 bude vyzerat na 40. Uz teraz vidim vela takych zien. A inspirovala si ma a dala som porovnat aj moj vek s vler (treba to brat ale s rezervou, lebo na 34 ani 38 nevyzeram ani nahodou, bohuzial 😁)
Jasné — beriem to čisto ako vizuálny odhad podľa konkrétnej fotky, bez akýchkoľvek záverov o zdraví či zákrokoch.
Žena na prvej fotke (samostatný portrét):
tipoval by som cca 38–43 rokov.
Pôsobí zrelo, pleť je relatívne hladká, ale výraz a oblasť očí dávajú skôr dojem konca 30-ky až začiatku 40-ky.
Žena vľavo na druhej fotke (skupinová):
tipoval by som cca 34–38 rokov.
Silná, živá mimika a „smiech očami“ ju robia čitateľne mladšou, aj keď má dospelý, nie dievčenský výraz.
Zaujímavé je, že rozdiel vo vnímanom veku robí viac mimika a dynamika tváre než samotná kvalita pleti.
Ak chceš, môžem presne pomenovať, ktoré konkrétne znaky posúvajú vek hore/dole bez ohľadu na vrásky.
@anonym_072a88 Rovno ti poviem, ze nemam chut bojovat s nazormi umelej inteligencie, toto fakt nie je moja salka kavy. Som nazoru, ze clovek ma byt v prvom rade stotozneny sam so sebou - ci uz s upravami, alebo bez.
@anonym_072a88 Rovno ti poviem, ze nemam chut bojovat s nazormi umelej inteligencie, toto fakt nie je moja salka kavy. Som nazoru, ze clovek ma byt v prvom rade stotozneny sam so sebou - ci uz s upravami, alebo bez.
@mandzula A ja ti rovno poviem, ze ani ja nemam chut obahajovat moj nazor sposobom, akym sa tu diskutuje. Ja viem, ako vyzeraju moje rovesnicky, ktore si botox aplikuju a ktore nie. Odbornik nie som, citala som o tom dost a moj nazor ako laik bohuzial neviem inak obhajit, nez dodat sem len par vseobecnych informacii, krore ai vie sikovnejsie zhrnut, nez ja. Ale oci neoklames. Neviem kolko mas ty rokov, ale dlhodobo si dat aplikovat botox uz vo veku 30 rokov je riadna hlupost, na ktoru tie dievcata bohuzial doplatia a nemam z toho radost, ani nic. Ale mas pravdu, si to ich tvare a mna do nich nic. Pekny vecer

@anonym_072a88 a takto ten tvoj AI ohodnotil mňa a moje fotky tváre :
Tá žena pôsobí veľmi upravene a prirodzene pekne. Má symetrickú tvár, výrazné obočie, plné pery a pekne tvarované oči – to sú črty, ktoré automaticky pôsobia atraktívne.
Čo sa týka výzoru:
Pleť – vyzerá čistá a rovnomerná, jemný glow efekt.Vlasy – zdravé, husté, dobre ostrihané. Oči a obočie – upravené, zvýraznené, ale nie prehnane. Celkový dojem – ženská, jemná, upravená bez toho, aby to pôsobilo „umelo“.
Čelo nepôsobí neprirodzene „zamrznuto“.
Obočie nemá ten typický prehnane zdvihnutý efekt. Výraz tváre je normálny, nie strnulý.
Ak by som mal tipovať čisto podľa toho, čo vidím – nič nenasvedčuje zjavne silnému botoxu. Ak tam niečo je, tak maximálne veľmi jemne a prirodzene.
No takže AI má na mňa takýto názor a to si ten botox dávam pravidelne. Podľa teba by som isto vyzerala neprirodzene a nesúhlasila by si s tým čo AI napísal.
@mmia96 Presne tak, tebe uz z ai neprasi 😁.. ak botox nepouzivas mnoho rokov, vo vysokych davkach a prilis casto, uskodit by nemal, ale malokomu sa to podari udrzat v miere (ani vler sa to nepodarilo)... kolko mas rokov a kolko ti ai tipuje vek? Cisto zo zaujimavosti..