Hojenie tetovaného pudrového obočia (PMU)
Ahojte kocky, tie ktore mate skusenost s pudrovym obocim, je ok ked mi takto akoby puklo na 4. resp. 5. den po tetovani? Mam na celom obocku taku "skrupinku", myslim ze z toho bude dobra chrasta a pojde to dolu, samozrejme NESTRHAVAT..len ci takyto proces hojenia je normalny, cakala som ze to budu len jemne supinky..snad mi ten pigment ostal aj v kozi a nepojde cely prec 🙄 Vam sa hojilo podobne pudrove obocko, alebo vobec nie...predtym som mala microblading..dakujem

@gabriela2952 Za mňa boli zase vyhodené peniaze na akvarelové tetovanie pier. 240€+za korekciu a po pár mesiacoch som mala len linku okolo pier, pigment vypadol. A to som cestovala do Bratislavy k vychýrenej babe, ktorá tetuje aj naše hviezdičky. Našťastie sa to už celé stratilo, vybledlo. Viac by som nešla.
@kamkalu mne napr. moja povedala, že nič nedávať, prvých 6 hodín pretrieť len tampónom namočeným vo vode, potom nechať uschnúť a ďalšie dni len ráno/večer klasicky opláchnuť tvár čistou vodou. Žiadny krém, vazelína, nič. Ešte ma upozornila, že na nete nájdem milión rád a krémov, ale že mám dať na jej rady. Tak hojím na sucho
Všade sa píše aj vy tu že treba krémovat, mne taterka povedala že si nemám nič dávať a teraz neviem či je v oboch prípadoch ok...obocko mám úplne vypadne vyzerá to samozrejme hrozne 🤦♀️ len dúfam že sa to zahojí...lebo na chrastach mi vypadávajú aj chĺpky a to asi nebude normálne 🫣
Nie nekrémovať, určite .... koľký deň je to?
@sonula209 ahoj, ako si napokon dopadla? Vystúpila tá farba? Ja som akurát 6.deň po microblandingu, na jednom miesta mi odpadla chrasta a nemám pod ňou absolútne nič, ani náznak....
@birdmadgirl ahoj vôbec žiadna farba nevystúpila je to také ako to bolo
@birdmadgirl ahoj vôbec žiadna farba nevystúpila je to také ako to bolo
@sonula209 fuh, tak to veru nie je dobré... Dúfajme, že to zachráni korekcia. Som zvedavá, čo na to povie pani, ktorá Ti to robila
@sonula209 fuh, tak to veru nie je dobré... Dúfajme, že to zachráni korekcia. Som zvedavá, čo na to povie pani, ktorá Ti to robila
@birdmadgirl ja už ani nejdem na korekciu. Kašlem na to