Hojenie tetovaného pudrového obočia (PMU)
Ahojte kocky, tie ktore mate skusenost s pudrovym obocim, je ok ked mi takto akoby puklo na 4. resp. 5. den po tetovani? Mam na celom obocku taku "skrupinku", myslim ze z toho bude dobra chrasta a pojde to dolu, samozrejme NESTRHAVAT..len ci takyto proces hojenia je normalny, cakala som ze to budu len jemne supinky..snad mi ten pigment ostal aj v kozi a nepojde cely prec 🙄 Vam sa hojilo podobne pudrove obocko, alebo vobec nie...predtym som mala microblading..dakujem

@julia2002 podľa mňa nevadí. Ja som prstom vždy natierala. Ale nemyslím, že si stihnete, veď netlacite určite tou paličkou.
@julia2002 určite áno. Nebojte sa.
@julia2002 ono sa celé ošúpe, bude bledé a potom postupne farba vystúpi. A na korekcii sa dorobia nedostatky. Budete určite spokojná.
@julia2002 to poznam🙈 je to náročné stale obocie chrániť a nechytat keď aj svrbi. Tiež sa mi stalo v noci ze som sa neviem ci podkrabala ale cítila som ze som natrhla chrastu. Stipalo chvíľu... som sa bála pozrieť do zrkadla, ale zostala tam. Len som si ju asi potiahla. Sranda ze na nejakom mieste ma to postipkava ked jemne príkladam mokrý tampón. Uz je to dost dní. Haluz, aj teraz ako to píšem tak mi tam niečo,,robí,,.
Mam to dnes dosť uz osupkovane😃 budem vyzerať na vianoce
@julia2002 to nieje chrasta, ale vrchná vrstva kože, ktorá sa musí ošúpať.
@julia2002 ahoj, no to ma mrzí... ja mam tiež zlu skúsenosť po prvom sedeni. Mne sa zosupalo skoro cele asi pred 2 dňami a mam to konečne viditeľné. Není to dokonale ale je to tam. Hurá. Určite by bolo co to ešte na korekciu, ale uz 4x po sebe to nedám ani psychicky 😃
Tak pôjdeš na korekciu a snáď to bude lepšie...
@julia2002 farba bude vystupovat 3-4 týždne, bude to ešte tmavšie 🙂