icon

Ktorá vôňa je najhoršia?

28. feb 2025

Zeny. Povedzte mi. Uz niekolko mesiacov, mozno rok, registrujem jeden megabrutalny smrad, na muzoch aj zenach. Ale viac muzoch. Prejdu okolo vas a idete sa zadusit, lebo su taki navonani tou vonavkou, ze sa to neda vydrzat. Zvyknem to citit aj v nemocnici, kde ludia chodia na chemo, naposledy v uzavretej cakarni pred ordinaciou. Uz aj sestricka prevracala ocami a robila prievan ako sa sa len dalo, lebo prechadzaju tam casto okolo a tiez im to strasne smrdelo. Povedzte mi prosim vas, co je to za vonavku, urcite ste to aj vy uz museli zazit. Je mi jasne, ze nie kazdemu vonia to iste, ale toto? Smrad na kilometer 🙈

autor
28. feb 2025

@naira80 haha, daj vediet potom 😁.
@lucia13022023 No ak je to take drahe, mozno je to fakt ono. Lebo zvacsa to maju taki akoze vymodenejsi ludia 😁
@gladys_07 ariel to nie je

naira80
28. feb 2025

@lucia13022023 Nie, nieee😉Baccarat rouge poznám... Za mňa tiež zvláštna🫣 ale toto, o čom sa bavíme, je Baccarat na 10-tu🤦🤦

derdia
28. feb 2025

Podľa mňa chloe😁😁😁😭😭to je najväčší grc

janababana
28. feb 2025

😀 sranda tato tema, tiez neviem, co to je, puelly mam vyskusane a podla mna to nebola puella, ale istotne to bol nejaky praci parfum/olej. Prvykrat mi to vonalo (dostala som veci pre dieta v tom oprane) a potom som to nesla z nich dostat. Odvtedy ani citit a stale ktosi prejde okolo v tom namoceny 😀

janci27
28. feb 2025

Aj ja si myslim, ze Puella to nebude, mam vyskusane vzorky vsetkych jej voni, az na mozno tak dve, vsetky ostatne celkom prijemne vonaju. Kedze to boli vzorky, tak tym padom som mnozstvo neprehnala, ten jeden maly sacok bol tak akurat a naozaj prijemne to pradlo vonalo. Ten smrad, o ktorom je rec, bude asi skor z niecoho ineho, skor asi ozaj nejaky smradlavy parfum 🙂

naira80
28. feb 2025

@janababana Toto ani omylom nevonia ani na prvý, ani na nijaký krát🙏🤣🤣🤣 Toto vyslovene smrdí🙏. Je to ťažká, neznesiteľná vôňa, až sa mi žiada napísať "pach"🤷 zápach🤷

maryetta
28. feb 2025

Tu sa pridam. Lebo nic horsie som nezazila nez v lanovke smrad. Brrrrr. Asi tiez nejaky ten olej do prania. Ano su niektore aj prijemne. Ale toto bolo hnusne. A neviem ci nie aj "mixnute" s nejakym parfemom. Nooo hnus jeden.
Preslo uz viac ako rok a mne je zle aj teraz ked si spomeniem.

naira80
28. feb 2025

Autorka, mne sa nechce veriť, že tu ešte nikto nenapísal, čo to je🙆😂🙏 normálne čakám, že niektorá to spozná, z práce, od kolegov🤷 a napíše názov🙏🙏🙏🤪😎

fantaghiro21
28. feb 2025

Otrasné ťažká vôňa (smrad)- čiže smrad to je ,ako píšeš.
Mne to pripadalo,ako najťažší parfum aký človek niekdy zacítil-smrdel a oprate v samotnom parfume ...

@lucia13022023 no je to hrozne.
Byť dieťaťom,tak mi asi aj zle je z toho...
Ja neviem čo to musí byť za chémiu,keď to ani po mojom praní na 60 nevyprchlo.A Boh vie,ako dlho sa to tam držalo.
Nikdy som tie parfumy a kadejaké oleje neskúšala,ale ak to naozaj takto až prenikavo smrdí,asi nikdy neskusim.(Alebo to niektorí preháňajú?)

betulinka1
28. feb 2025

Typujem nejaky levandulovy olej do prania. Chodi k nam z ulice dievcatko a teda vetrame pol hodinu cely dom. Pytala som sa jej mami a nejaky olej levandulovy pouziva. Nepamatam si znacku. Ale tiez to citim aj u inych.

sandra49
28. feb 2025

@fantaghiro21 ja som tak prala z bazáru pre malú veci...počuj 3x za sebou pranie v prášku a octe a susicka a nič, tak to bolo niekoľko dní namočené v octovej vode so sodou bikarbonou a zas vyprate a nič. Zavesené som to mala vonku na zime, mraze a nič.. v skrini mi od toho napachli veci takže to išlo z domu..úplne som z toho bola znechutena.. a mam to každý druhý víkend doma a aj prázdniny lebo mama muzovej dcéry v niečom takom perie a už 3 hodiny ma boli hlava a kašlem odkedy prišla a to ani nehovorím o tom, ze uz je napachnuta sedačka 🙈 ale už som si zvykla lebo to je už asi rok.. a v žiadnom prípade nemôžem tie jej veci prať s nasimi, pretože z toho smrdí cela várka prádla.. takže chudatko moje musím nahnat umyt poriadne vlasy a u nás len naše oblecenie nosi, lebo to sa nedá.. ja som hakliva na pachy..

lucia13022023
28. feb 2025

@fantaghiro21 sestra používa rôzne oleje plus aviváž. Ale vonia extrémne, až to nie je vôňa. Keď mala na sebe spomínaný baccarat a na rukách môjho malého, tri dni to z neho bolo cítiť a to som ho kupala každý deň a aj sprchacom normálne.
Ale ona tvrdí, že to necíti po chvíli 🤷🏻‍♀️
A teda tie oleje mne osobne smrdia, ale ja mam rada jemne vône, som dosť citlivá na rôzne pachy ci vône. Asi som to zdedila ja a sestra nie🤣

naira80
28. feb 2025

@betulinka1 Ale toto nevonia za ničím, ani za rastlinou... Mne to príde ako ťažká, technická vôna, zápach, smrad. Ani náznak nejakej rastliny. Skôr si myslím, že to bude nejaký drahší parfém pre pánov, ktorý je momentálne "v kurze" a buď cítime jeho originál, alebo napodobeninu, každopádne obe verzie sú ťažko neznesiteľné.

kvoli
28. feb 2025

Bacarat a po väčšine takto smrdí fake 😃

autor
28. feb 2025

@naira80 tak zatial puella, alebo bacaratt to vyzera 😁

autor
28. feb 2025

@naira80 nabuduce sa opytam. “Cim to smrdite prosim Vas? 😂😂😂

fantaghiro21
28. feb 2025

@sandra49 ja som tie uteráky priznám sa ručne žehlila.Mala vonku a nič🙄keď si spomeniem na tú "vonu' má teraz nadriaplo .Mrzí ma,že s tým musíš bojovať....
Mne fakt len so si na ten puch spomenula tak je mi zle...

eliska13
28. feb 2025

@naira80 podľa mňa Lataffa teraz sa idú všetci zblázniť z tých arabských ťažkých vôní.Moja kamarátka si ju strekla a hodinu som s ňou išla v aute cítila som dezinfekciu, alkohol a ťažkú sladkú vanilkovú vôňu.Je ich veľa druhov aj unisex, dámske.

fantaghiro21
28. feb 2025

@lucia13022023 normálne mám strach a fakt asi nikdy tie rôzne oleje,či vône nebudem skúšať..

autor
28. feb 2025

@eliska13 anooo nieco ako dezinfekcia zmiesana s niecim. Ked sme vtedy prisli do cakarne, aj som si najprv myslela, ze robili nejaku hlbkovu dezinfekciu 😂

cimage
28. feb 2025

Ja neznasam sladke vone a este ked ich citim na kilometer z tych ludi. Ja to inak poviem aj nahlas, ze co to je za hnusnu sladku vonu. Ti ludia sa vobec necitia? Vsetko naokolo zamoria.

naira80
28. feb 2025

Áno🙏🙏, absolútny súhlas, presne ako dezinfekcia, až také miestami štipľavé. My dve zjavne myslíme na tú istú😂🫣🤪🙏🙏

lubmar
28. feb 2025

Presne viem co myslis,to sa ani neda nazvat vonou,to je nieco priserne,tiez to registrujem tak posledne 2 mesiace,uz som to 3x zacitila, z toho raz v obchode,som myslela,ze sa zadusim,nakolko v ulickach uz nikto,a vona- smrad tam pretrval! To je akoby najtazsia vona co som kedy zazila,ale akoby s nejakou chemikaliou.A na milion percent to nie je Puella, mala som doma vsetky vzorky, su to sice silne vone,ale predsalen vone,toto je hnusny,dusivy smrad!! A nie je to ani ziadna avivaz,aj keby sa v nej vykupal cely, dovolim si tvrdit,ze som vyskusala vsetky avivaze vsetkych znaciek na trhu.Snad sa mi podari zistit co to je za ekrazit,lebo to u nas zacal pouzivat niektory zamestnanec,len musim zistit ktory.Ozaj je to otrasny smrad,normalne ma udicvuje,ze si to na seba ktosi vie nastriekat!!!

autor
28. feb 2025

@naira80 😁👍
@lubmar toto. Presne toto. Ako to na seba niekto moze dat 😂. Jedine vysvetlenie by bolo, keby sa chcel niekto hrat ze na to ma, nech vsetci citia co ma na sebe (drahe), tak sa tym poolieva 😁

kiki68
28. feb 2025

@naira80 No vela ludom sa to paci, za mna je to smrad

jakubrianka
28. feb 2025

ešte dodám, že Plačková má tiež olej do prania ako aviváž a náhodou som mala som “česť” ovoniať ho 😩 predstihol aj puellu. Za mňa rozhodne najhorší smrad.

refly
28. feb 2025

Za mňa Lenor - levandula a kamilka. Tak nevinne to znie, ALE... to je tak potentný, prenikavý smrad, ktorý sa DRŽÍ. Asi pred dvomi rokmi som v tom prala (vtedy som ešte nevedela) vankúš, čo bol vonku, na stoličke na terase. Ešte stále to je cítiť. Nechápem ako sa môže smrad držať asi 2 roky, no ale... minule som musela ustúpiť krok dozadu, lebo som to zaňuchala na pánovi vo fronte predo mnou. Až ťažko sa to vysvetľuje ľudom, čo nepoznajú, ale vážne sa nedá pri takto opraných ľudoch stáť. Potom tu čítam tých 300 diskusii "ako krásne prevoňať prádlo? 😍 " a už len z tej spomienky na lenor ma chytá migréna.

19martina85
1. mar 2025

To je tá novinka nejaká arabská 🤦 Lataffa či ako sa volá aj na tik toku to ukazujú. A imitácia toho ani nehovorím 🤢. Áno strašne to smrdí neviem prečo ale evokuje to vo mne smrad ten Axe pánsky deodorant. U nás tiež v nemocnici keď chodía hlavne ty zahraničí študenti strašne ich cítiť po tej vôní ale aj ženy. Kolegyňa to má ale smrad neskutočný.

ysseba
1. mar 2025

Určite to bude Puella. Tá zelená, tá je taká veľmi rozšírená, typická, že presne viem, keď má niekto v nej veci vypraté. A presne mi vadí, že ju je všade cítiť.

naira80
1. mar 2025

@19martina85 Tiež tipujem podľa komentárov, že to bude toto... Nemyslím si, že aviváž, alebo niečo podobné... Toto je vyslovene "parfem"🫣🫣