icon

Mám šedivé vlasy?

dadulkasch
29. máj 2022

prosím o radu, názor, ja som s tým v pohode mam 47 rokov,šedivé vlasy áno alebo nie? už má to nebaví si stále farbiť každé 4 týždne

Mám šedivé vlasy?
Strana
z2
0silvia0
29. máj 2022

@prasiatko30 45 rocna pani na foto je naozaj sympatacka, ale nevyzera na 45, ale na 55+ rokov.
Ale ak sa takto dobre citi a paci sa jej to, tak je to v poriadku.

0silvia0
29. máj 2022

Ach, admini sa zasa cinili... zmenit temu z "farba na vlasy" na temu "mam sedive vlasy? " 🤦‍♀️
Bolo by fajn citat s porozumenim a neist len po povrchu.
Autorka sa nepyta, ci ma sedive vlasy, ona vie, ze ich ma sedive...

h2
29. máj 2022

@dadulkasch Prepáč, prepáč, prepáč, dopredu sa veľmi ospravedlňujem, ale pôsobíš staršie, než na 47. Ja mám tiež toľko a teda nechce sa mi veriť, že sme rovesníčky. ☹️
@0silvia0 Wau, ty máš fakt nádherné vlasy. 😍

0silvia0
29. máj 2022

@h2 dakujem, to su moje korona vlasy, ked zatvorili kadernictva, rozhodla som sa nestrihat. Dovtedy som vzdy mala postupny a preriedeny zostrih. Som sa rozhodla ze do patdesiatky si este uzijem dlhe vlasy. Aj tak som bola s maloktorou kadernickou spokojna, tak som to vyriesila takto.

h2
29. máj 2022

@0silvia0 Ja som tiež málokedy spokojná s kaderníčkou, pre mňa je to nutné zlo, radšej pôjdem k zubárovi. 😁 Už sa radšej strihám sama. Aj farbím, samozrejme. Jediný raz som bola na farbenie v kaderníctve, 3 hodiny zabité a efekt rovnaký, ako doma z kúpeľne. Ty si pokojne nechaj dlhé aj dlhšie, než do 50-tky. Máš ich super. 👍

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
30. máj 2022

Ja som tiež za farbu, ale určite by som na tvojom mieste nevolila ani fialkovú, ani červenú, ani striebornú. To je naozaj ako pre 80 ročnú ženu. Tebe niečo svetlohnedé... Takto by som ti aj ja tipovala 15 rokov navyše.

20erika07
30. máj 2022

Ak ti nevadi , ze ti sedive vlasky budu uz stale pridavat min. +10r, tak sa vykasli na farbenie, to prave musis vediet ty, co preferujes . Ak by si si rozhodla dalej farbit, tak treba zvolit svetle farby ,naj hnede, popripade nejaky tmavsi blond, melir a tak ,ziadne sive biele farby,ktore pridavaju roky aj mladym babam nielen starsim, darmo to pekne vyzera ,je to tak .
Si pekna zena, kus starostlivosti o seba a hned budes mat aj 10r menej 😊

kornelies
30. máj 2022

@dadulkasch Mas krasne huste vlasy, okamzite zafarbit, ziadne sedive si nenechavaj, robia ta starsou. Ziadna bordova, fialova, sediva, to je pre starsie damy, ktore su v domove dochodcov. 😆

mimi3008
3. jún 2022

@dadulkasch ano, su dost sedive a velmi to zostaruje, ked vravis, ze mas 47

kinus
3. jún 2022

@merlinja toto by aj mna zaujimalo,

merlinja
4. jún 2022

@kinus hoď do googlu a nájde Ti. Už som kúpila aj medenu, buduci tyzden vyskúšam.

cukroska
15. sep 2024

@dadulkasch Ja mám o rok viac a musím dofarbovať každý týždeň. Už neviem akú farbu kúpiť, aby držala.
A nakoľko najviac v predu a mám pocit plešiny som už s toho roky zúfalá. No ale čo už..starnutie nezastaví nik.

cukroska
15. sep 2024

@dadulkasch Ja by som chcela do siva melír,ale len nádych. Ale žiaľ mám červený pigment tak mi to stále ťahá do ryšava.Ale šedivé by som si nikdy nenechala .Nikdy. My sme teraz nechali mame ale tá má onedlho 77.rokov. A stále mám pohnútky jej zafarbiť.Aj keď toto má dobre v jej veku jej to svedčí.

maryetta
15. sep 2024

Este ani 35 nemam a zial uz kopu sedin. Na farbenie som zatial leniva. Resp nechcem este farbit. Ale myslim si ze dnes sa aj tie sediny vedia nosit.

luccija
15. sep 2024

@cukroska teraz som pozerala tvoje fotky z IT veď máš krásne vlasy aj farbu.Mozem ti napísať niečo ohľadne vášho výletu?

cukroska
Autor odpoveď zmazal
dharmasanata
15. sep 2024

Ja si myslím, že raz za štyri týždne farbenie je úplne v pohode a toľko sa dá premôcť. Ja som si musela farbiť vlasy už po týždni 😆 keďže ako 39 ročná už mám skoro 100percent šedin. Ja vravím aj mojej mamine pred 70 nech sa farbi aby nebola ako babka. Žena by sa o seba mala starať aby vyzerala pekne a nie zanedbane.

dadulkasch
autor
15. sep 2024

@cukroska uz mam šedivé celú hlavu ,neriešim, čo si kto myslí ,aj keď mi hádajú viac rokov? je mi to jedno, konečne mám v tom slobodu

cukroska
15. sep 2024

@dharmasanata to isté tiež musím každý týždeň. Ak keď veľa krát nestíham a odkladam keďže väčšinou mám v cope. Veď to je predsa najdôležitejšie keď si spokojná ty😉Potom ro vníma pozitívne sj okolie keďže s teba vyžaruje vnútorná pohoda 😊

zuzka0807
31. okt 2024

Silver hair

aandrea9
1. nov 2024

@dadulkasch za mňa áno šedivé. Paradoxne som si farbila vlasy, keď som šediny nemala, potom som par šedín prekrývala melirom 🤔 posledných 6 rokov to už nechávam plynúť prirodzenou cestou, nefarbim, nemelirujem. Dokonca skracujem dĺžku. A som spokojná. Máš nádherné vlásky 👌

aandrea9
1. nov 2024

@20erika07 vek nerobí farba vlasov ale zmýšľanie človeka.

20erika07
1. nov 2024

@aandrea9 v poriadku, len podľa foto asi ťažko usudim zmýšľanie človeka 🙂 a pani mala otázku čisto k farbe vlasov, či áno či nie, neziadala o popis jej osoby a zmýšľania 🙂

aandrea9
1. nov 2024

@20erika07 to bolo adresovane tebe😉 autorka píše, že ju už nebaví farbenie a ty jej pises, daj si bledý odtieň a budes vyzerať mladšie

20erika07
2. nov 2024

@aandrea9 juj, ale stále je tam tam otázka- áno či nie? Nech sa páči, odpovedala som na možnosť nie a k tomu môj názor, čo je na tom zle pochopiteľné? Zvlášť po 2,5r 🤦‍♀️

Strana
z2