icon

Pomôže kartáčovanie tela na sucho formovať postavu?

13. mar 2025

Ženy máte skúsenosti s takýmto kartáčovaním? Pomôže to naozaj kúsok doformovať postavu?

Strana
z2
bielasovicka
14. mar 2025

Jasné, a potom sa zobudíš 😄

autor
14. mar 2025

@michaellasp 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

katusik456
14. mar 2025

@michaellasp jasne môže to pomôcť ale podľa toho ako človek tomu už veri, ale nie kefou na kone predsa 😂aspoň som sa pobavila. Kombinácia strava, deficit, cvičenie, oddych, lymfodrenáž bude určite účinnejšia a výsledky viditeľnejšie ako kartacovanie tela. Keď už tak madero je lepšia a hlavne nemusí to človek robiť sám ☺️ pritom stačí len na nete nájsť info a je to

autor
14. mar 2025

@katusik456 Na madero som chodila, utrpenie jak krava, modriny také že som si sadnúť nemohla. Ďakujem radšej sa teda budem kartáčovať kefou na kone 👌

ssimusska
14. mar 2025

@autorka nechodila si na nejaké “zlé” madero? Nikdy ma to nebolelo a ani som modriny nemala😅 a to chodím často

autor
14. mar 2025

@ssimusska otázne je či to vaše je teda dobré a či používa tá vaša všetky valčeky

ssimusska
14. mar 2025

@autorka ano používa ☺️

autor
14. mar 2025

@ssimusska a nehľadká vás tým len? Alebo malte hrošiu kožu že nič necítite? :D

ssimusska
14. mar 2025

@autorka nie nehľadká ma. A nie už vôbec nemám hrošiu kožu s 57 kg a so 7 tréningami do týždňa 😅😅

autor
14. mar 2025

@ssimusska teraz sa tu čo idete prsiť? To že ste premotivovaná nemá nič spoločné s bolesťou a modrinami po madero 😆

ssimusska
14. mar 2025

@autorka niesom premotivovaná, len ma nebaví sedieť na riti a to bola odpoved na tú tvoju hrošiu kožu😀 Ja ti tu hovorím že po madero by si modriny teda mať nemala.

ina2405
14. mar 2025

nie je premotivovaná, píše správne. Ak máš po maderoterapii veľa modrín a cítiš sa ako dobitá, tak na to nie si vhodný kandidát/ten čo to robí to nerobí správne. Sem tam modrinka je ok, nie čo opisuješ ty.

Strana
z2