icon

Pomôže kartáčovanie tela na sucho formovať postavu?

13. mar 2025

Ženy máte skúsenosti s takýmto kartáčovaním? Pomôže to naozaj kúsok doformovať postavu?

Strana
z2
autor
13. mar 2025
pribinak
13. mar 2025

To by si sa musela “kartacovat” 24 hod denne
Jedine čo na formovanie postav zaberá je cvičenie ….alwbo ešte plasticky chirurg

januska12323
13. mar 2025

Akurát si doničíš kožu.

autor
13. mar 2025

@pribinak to nie je úplne pravda. Kefovanie napomáha k tomu aby lymfatický systém fungoval správne, tak isto aj metabolizmus. Vyhladzuje aj pokožku, to sama cítim po pár použitiach. Len ma zaujíma skúsenost žien čo používajú kartáč dlhodobo.

Okrem toho sú aj prístrojové ošetrenia vďaka ktorým žena dokáže schudnúť aj bez cvičenia či zmeny jedálnička.

pribinak
13. mar 2025

Tak sa veselo kefuj ….na konci budeš asi sklamaná

autor
13. mar 2025

@januska12323 nedoničím, kartáč je k tomuto určený. Slúži aj na odstránenie odumretých buniek. Pokožka je po kartáčovaní hladká

autor
13. mar 2025

@pribinak neviem prečo by som mal byť. Minimálne mám hebkú pokožku po kartáčovaní 🙂

pribinak
13. mar 2025

Počuj ale veď ty si akosi zmenila tému, pýtala si sa na formovanie postavy, nie na hebkost pokožky …

personality
13. mar 2025

Tak kartacuj ďalej, ved už len za tu hebku pokožku to stojí nie?

modraslamka
13. mar 2025

🤣

deedol
13. mar 2025

to je nejaka skryta reklama?

maxik24
13. mar 2025

@pribinak prosim, zisti si, ako suche kartacovanie ovplyvnuje lymfaticky system, ako odtok lymfy vdaka dennodennej pomoci a podpore dokaze splasknut celulitidu a problemove partie. Ak niecomu nerozumiem, nevysmievam sa. Lebo by som bola za hlupu ja.

pribinak
13. mar 2025

@deedol evidentne áno, ale jasnom to “nepochopila”

pribinak
13. mar 2025

@maxik24 🙈🙈🤷‍♀️🤷‍♀️

tundra
13. mar 2025

Ak by si to chcela na cele telo,mam nieco pre teba.
Nechyba to v ziadnej mastali u rolnika vo Švajciarsku😉

januska12323
13. mar 2025

Tak to určite nepoužívaš kartáč na obrázku, s takým drhnem koberce keď nejde škvrna dole. Áno sú rôzne metódy ale musíš ich vedieť používať inak si skôr ublížiš.

macatt
13. mar 2025

Kartáčovanie miesto peelingu raz za týždeň fajn.. ale verím viac prístrojom elektrickým masáznym, že vedia rozbiť celulitídu a podkožný tuk a daju sa používať každý deň…aj mám doma😵‍💫

anketkarka
14. mar 2025

@macatt aký konkrétne máš? Ako dlho ho použivaš?

ssimusska
14. mar 2025

Občas si prebehnhem kožu, no určite nie s tým čo si sem pridala, ale s touto. K tomu dobrý krém, ďalej maderoterapia, silové tréningy, kardio a zdravá strava atď, atď.😄😄

miadi
14. mar 2025

@pribinak ked sa bude veselo kefovat nemusi byt na konci sklamana moze tam byt happy end . 😆

tundra
14. mar 2025

@miadi áno,možno potrebuje len vykefovať😂😂😂🙈

sense
14. mar 2025

Kartacovanie ti nevyformuje postavu ale napr mne pomohlo rozprudenie lymfy, menšie opuchy nôh ,zlepšenie stavu pokožky. Mám takú kefu ako @ssimusska

eliska13
14. mar 2025

Môžeš odpuchnut rozprúdi sa lymfa podobne ako maderoterapia, ale zázraky necakaj
@pribinak sarkastická ako vzdy

ina2405
14. mar 2025

Na rozprúdenie lymfy sú super masáže a hlavne cvičenie. Tak sa prirodzene masírujú lymf.cievy.

pribinak
14. mar 2025

@miadi nechcem sa tu ťahať za slovíčka ale ty o kefovani a ona o kartacovani
Tak trochen rozdiel 🤣🤣🤣

Na kefovacku by jej nikto nepindal 😁😁

michaellasp
14. mar 2025

Bože... niektoré ste tu ozaj trápne, hlúpe sliepky 😊 nič neviete o danej veci ale zhovaďovat to hej. Vykefovat by ste potrebovali asi vy. Viac vám to pomôže ako autorke. 😇

katusik456
14. mar 2025

To je na koníky kefa predsa 😂🙈treba cvičiť

slavomira236
14. mar 2025

@ssimusska tiez mam taku

jozinzbazin22
14. mar 2025

@tundra som sa dobre zasmiala,dobry koment s obrazkom.

zuzanka.zuzu
14. mar 2025

no ak k tomu kartáčovaniu nebudeš žrať a budeš cvičiť, tak postavu si určite vyformuješ 😉

Strana
z2