icon

Tetovanie dievčat a žien

16. sep 2025

Aký máte názor na tetovanie dievčat a žien? Viem, že je to dnes v móde, ale myslím tým tetovanie vo väčšom rozsahu, napríklad celá ruka farebne tetovaná, dekolt, chrbát, noha a podobne. Myslíte si, že takéto dievčatá majú iné zmýšľanie ako tie, ktoré sa tomuto vyhýbajú? Aké máte skúsenosti? Sú Vaše dcéry takto potetované, prípadne Vy, čo máte tetovanie, neoľutovali ste to po rokoch?

dora281
Autor odpoveď zmazal
anonym_b95796
16. sep 2025
@jaskolka

Tak akceptujem,že niekomu sa to páči a dá si pokreslit celé telo,ale osobne sa mi to nepáči. Nevravím o nejakom drobnom tetovaní,ktoré je aj možné v prípade potreby zakryt odevom či vlasmi,ale o skutočne veľkých "maľbách"po tele.To už naozaj nie. A už nehovorím o tom,ako hrozne to na mňa pôsobí trebárs v svadobných šatách, spoločenskych šatách či nejakom elegantnom oblečení. Ako príklad -boli sme na svadbe, svedkyňa nevesty, krásna štíhla žena, úžasný mejkap,vlasy a šaty ako z katalógu,a spod tých šiat jej "vyliezal"obrovský had na celé rameno,a predlaktie. Na krku mala zase nejakého čínskeho draka či akú potvoru,no vyzeralo to hrozne 🤯

@jaskolka pre teba to vyzeralo hrozne, ona by mozno povedala na teba, ze mas hrozny uces, make up a podobne.

rozculena
16. sep 2025

@anonym_autor prečo diskriminuješ mužov? Prečo sa nepýtaš na ich tetovania?
Ako som už už písala niekoľkokrát,mne je úplne jedno,čo robia iní ľudia.A keby som bola potetovaná,tak by mi bolo jedno,čo si o tom myslíš ty alebo hocikto iný.

dora281
Autor odpoveď zmazal
anonym_c520dd
16. sep 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 vidíš to a ja aj napriek anonymite sa dokážem chovať slušne, čo o tebe sa povedať nedá... 🙂 Z tvojej záhrady zavesenej na profile si myslíš, že si niečo viac ako anonym? Daj sem svoj xicht, potom ťa budem brať vážne. Ale to by si sa už musel hanbiť za svoje príspevky... 😛

jaskolka
16. sep 2025
@anonym_b95796

@jaskolka pre teba to vyzeralo hrozne, ona by mozno povedala na teba, ze mas hrozny uces, make up a podobne.

@anonym_b95796 otázka bola, ako NÁM pripadá tetovanie.Teda nám osobne a ja som to aj za seba OSOBNE napísala.

zuzana76
16. sep 2025

Nepaci sa mi to, ani na zenach a ani na chlapoch. pr mna by to bolo dost velke minus, ak by to chlap mal, podobne ako fajcenie, aj ked tymto nikoho neohrozuje, ale urcite by to nebol moj typ. Ani moj muz nema tetovanie a ni sa mu to nepaci, ani na zenach a ani na chlapoch.

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
anonym_c520dd
16. sep 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 bože, ty si zúfalec... 😄 Jediný, kto tu dokazuje, že nemá sebavedomie si ty, pretože nonstop len ponižuješ a urážaš ľudí a to ide práve takým slabým jedincom jak si ty... 🤣 A vieš čo hovoria štúdie o takých chlapoch, čo nonstop zhadzujú druhých? Že majú malý p€nis... 🤭 Tak len toľko.

dora281
Autor odpoveď zmazal
anonym_c520dd
16. sep 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 to nazývaš ženy s tetovaniami chuderami? Páni, len pokračuj... 🙂🙂 Krásne sa tu ukazuješ.👍🏼 Ego máš riadne maličké a asi aj štúdie majú pravdu. 😛

alyson29
16. sep 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 tak ty si extrémny blbec, nemám slov

anonym_b95796
16. sep 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 pocuj dedek, nikto nie je zvedavy na tvoje predpotopne nazory. Neries, ci niekto ma ci nema tetovanie a neries jeho skodlivost. Aj fajcenie je skodlive a mnoho ludi sa ho nezbavi len preto, ze ujovia lekari povedali.

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
anonym_b95796
16. sep 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 stacilo raz napisat, nemusis presviedcat, aj tak nihoho nepresvedcis. Kazdy ma svoj rozum.

A toto je cez ciaru: No to sa teda máš s čím chváliť. Chudera. K tebe fakty o škodlivosti tetovania ešte nedošli. Máš extra dlhé vedenie. Máš aspoň základnú školu? Ale v ZOO budeš kráľovna.

alyson29
16. sep 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 si myslím, že po týchto tvojich výlevoch a útokoch na ženy, si každý urobí o tebe obrázok sám. To nie je prvá diskusia, kde sa nevieš chovať, akurát tu len dokazuješ, aký si vo vnútri jednoduchý človek.

dora281
Autor odpoveď zmazal
dora281
Autor odpoveď zmazal
alyson29
16. sep 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 presne tak, ty tu urážaš, nič iné ťa ani nevystihuje

viestta
16. sep 2025

@dora281 vaz slova, ktore tu napises. Pretoze spravas sa viac ako nevhodne. Clovek v tvojom veku by (uz alebo este?) mal mat rozum. A ano, ty si zacal vyryvat do mladsich zien. Akym pravom?

dora281
Autor odpoveď zmazal
viestta
16. sep 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 nie, ty si tu vystartoval po mladsich zenach ako stihacka.

anonym_58313e
16. sep 2025
@anonym_autor

@lindous Myslela som to tak, či nie sú veľmi zamerané na seba, svoje telo, samoľúbe, či vedia byť do budúcnosti starostlivé manželky, maminy, gazdinky, či nebudú stále riešiť len to, ako vyzerajú... Neviem, či som sa dobre vyjadrila...

@anonym_autor Nemám tetovanie, ale napriek tomu viem uviesť príklad, ktorý popiera,ze by tetovane ženy nemali vzťah k rodine, domácim prácam,aby boli iné,ako ich netetovane kolegyne . Mám dlhoročnú známu, ktorá je už päťdesiatnička.Ohladom tetovania: Tento druh zdobenia tela má rada a postupne jej pribúdajú ďalšie a ďalšie kerky.Je telom i dušou rockerka, ale ako žena/matka/babka je ako každá iná.Bola vydatá, ale osud to zariadil tak,ze ešte mladá ovdovela a ostala sama s dcérkou.Dcerku vychovala,dnes je sama mladou mamičkou.Popri zamestnaní a starostlivosti o dcérku,bola a je aj šikovná gazdinka... vari, pečie,zavara a posledné mesiace si užíva aj ulohu babičky.

anonym_662853
16. sep 2025

Nepáči sa mi to, malé nenápadné tetovania možno ešte ako tak...ale celá farebná ruka to je hnus.

lujza_
17. sep 2025

Ja som tatérka a dám len svoj pohľad . Ľudia ktorí tetovania nemajú , majú potrebu sa k tomu vyjadrovať aký je to hnus , ako to hovorí o psychickej nevyrovnanosti jedinca , atď . Ľudia ktorí tetovanie majú , väčšinou majú u prdele čo si ostatní o nich myslia a to je mi sympatické. Idú si vlastnou cestou , väčšinou tetovanie majú kreatívne duše, umelci , hudobníci ...mne sa strašne páči , že každé to tetovanie je iné , každé nám o Tom svojom nositeľovi povie niečo viac , ale len do takej miery do akej ten sám človek chce aby sme o ňom niečo vedeli . Je to nejaká forma prezentácie . Samozrejme existujú aj gýčové tetovania , ale tak isto existujú gýčové kúsky oblečenia , doplnky atď ....

drews_beauty
17. sep 2025
@anonym_55ec7d

@anonym_c520dd osoby z nižšej sociálnej vrstvy, ktoré sa hrajú na niekoho, kto na to má. Ten, kto na to má a pochádza z vyššej sociálnej vrstvy, si tetovanie nedá na pol tela.

@anonym_55ec7d Separ podľa tohto pochádza z akej vrstvy? 😂

zuzanka.zuzu
17. sep 2025

keby mám talent na kreslenie, tak som tatérka 😎 pretože vždy bude dosť ľudí ktorí si radi dogabú telo takže vždy z toho bude zárobok a na sprostých sa zarába najlepšie 😀