Tetovanie dievčat a žien
Aký máte názor na tetovanie dievčat a žien? Viem, že je to dnes v móde, ale myslím tým tetovanie vo väčšom rozsahu, napríklad celá ruka farebne tetovaná, dekolt, chrbát, noha a podobne. Myslíte si, že takéto dievčatá majú iné zmýšľanie ako tie, ktoré sa tomuto vyhýbajú? Aké máte skúsenosti? Sú Vaše dcéry takto potetované, prípadne Vy, čo máte tetovanie, neoľutovali ste to po rokoch?
@anonym_autor za mna ok, niekomu to velmi svedci. Ja zvazujem na nohu, mam tam dve jazvy, asi to ani laserom moc nepojde. Su z tehu, mala som autoimunitne lohne ochorenie a infekciu v tom. Zvazujem prave tetovanie. Ze tam cez to dam nejaky pekny motiv, nieco jednoduche a co mi pristane. Inak nikdy som sa tetovat nedala, ale toto vidim ako dovod. Lebo inak si s tym asi nepomozem. A to mam 40 rokov.
@dora281 piercing je šperk rovnako ako náušnice🙂 diera ako diera len je inde na tvári
Mne sa to nepáči, tetovanie nemám.a druhých neriešim....
Myslim,že okolo tetovania sa to zbytocne riesi,ako koli čomu ,veď to je kazdeho vec ,to treba teda ,keď už sa jedna o telo a sebazmrzacovanie riesit aj kazdeho s pokazeným zubom ,kazdeho čo chodí do prace chorý
Fakt a ešte ,že niekto s tetovaním je socka,nezodpovedný,nema sebavedomie
Fakt toto?
Ja nemam, pretože asi neexistuje nic, co by som chcela mať celý život na sebe.
Mnohým zenam to však naozaj ubera na tej ženskosti, hlavne vtedy, ked chcú byť za dámy a tetovanie sa nedá skryť.
Ale v globale mam kopu kamarátiek s tetovanim , aj v rodine máme, neriešim ich vôbec. Skôr oni veľakrát spomenu, ze uz by do toho nešli a ze mi závidia, moju čistú kožu 🙂
@anonym_autor za mna ok, niekomu to velmi svedci. Ja zvazujem na nohu, mam tam dve jazvy, asi to ani laserom moc nepojde. Su z tehu, mala som autoimunitne lohne ochorenie a infekciu v tom. Zvazujem prave tetovanie. Ze tam cez to dam nejaky pekny motiv, nieco jednoduche a co mi pristane. Inak nikdy som sa tetovat nedala, ale toto vidim ako dovod. Lebo inak si s tym asi nepomozem. A to mam 40 rokov.
@kiki68 cez jazvy by sa tetovať nemalo
Ja neviem, ci by som to dcere povolila v nejakom skorom veku. Akoze nezakazovala by som jej to v dospelosti, nakoniec aj tak by si spravila svoje. Zatial to asi nemusim riesit, kedze mam 8-rocneho syna. Ale celkovo by som bola radsej, keby moje dieta najskor trochu vyspelo, popremyslalo, co vsetko to obnasa. Nech to v dospelosti potom nelutuje.
@anonym_autor mne ani tak nevadí tetovanie na ženách ako tie kačacie huby. Dnes som videla jednu mamičku s dieťaťom a bolo to hrozné, hrozné, ústa na 3/4 xichtu.
Mne sa to paci. Su zeny, ktorym sa to vyslovene hodi… samozrejme ked sa rozpravame o peknej, umeleckej praci.. ja patrim do skupiny, ktorej sa tetovanie nehodi…
Ale mne sa to paci aj na chlapoch. Moj muz ma tiez “rukav”
A hlavne, je to kazdeho vec. Nehodnotim cloveka podla tetovania…
@kiki68 cez jazvy by sa tetovať nemalo
@mikasa_ackerman prave ja som videla vela tychto terovani cez jazvy. Ako co s tym ine… vyzera to hrozne, je to ploche ta jazva, ale ako od palenia cigaretou, skor cigarou
@dora281 nie som volič Hranola, ale jediný komu chýba mozog, si ty s takýmito trápnymi názormi a urážaním druhých s inou politickou ideológiou... Bezduchý človek, čo musí všade vyťahovať politiku a pri tom tvoje trápne hlásanie akurát vypovedá o tebe samotnom, než o voličoch Smeru.
@anonym_autor nemam tetovanie, nepaci sa mi to - moja dcera nema/ani nechce (ma 15r)...mne je to jedno co maju ostatni, ale ja by som si to nedala a kedze posobim v sfere kde by to vyzeralo fakt ze vulgarne tak mam vyriesene ..
@pikachu999 Viem, že toto nie je hlavné kritérium, asi som sa nejasne vyjadrila... Aj netetované nemusia byť dobré maminy a naopak...
@anonym_autor ahoj,mám tetovanie na tvari(mala hviezdička)celi rukáv,na chrbtici atd,,,je ich dosť
Myslím si že som dobra žena aj matka aj gazdinka starám sa o rodinu rovnako ako led som ich nemala čiže nieje to o tetovaniach,a neľutujem každé jedno ka svoju pointu a význam,
@dora281 Som myslela, že tí sa práve hrajú na slušných a konzervatívnych a pofarbení, poprepichovaní sú tí teploši čo sa predvádzajú na pride-och a potrebujú zaujať za každú cenu predsa. 🙄 Treba čítať s dávkou sarkazmu potetovanej slniečkarky z vyššej strednej triedy, ak by to náhodou niekto nepochopil.
Teraz vážne, spájať to či má alebo nemá človek tetovanie s poltickou príslušnosťou je už pekný úlet. Samozrejme, ak sa nebavíme o konkrétnom tetovaní, keď má niekto na sebe ríšsku orlicu so swastikou, ak to pritiahnem za vlasy, tak asi je to jasné, ale vo všeobecnosti.
@anonym_c520dd osoby z nižšej sociálnej vrstvy, ktoré sa hrajú na niekoho, kto na to má. Ten, kto na to má a pochádza z vyššej sociálnej vrstvy, si tetovanie nedá na pol tela.
@anonym_55ec7d 👀👀👀
Tak teraz som uz citala vsetko 😆🤭
@anonym_c520dd osoby z nižšej sociálnej vrstvy, ktoré sa hrajú na niekoho, kto na to má. Ten, kto na to má a pochádza z vyššej sociálnej vrstvy, si tetovanie nedá na pol tela.
@anonym_55ec7d fuha, osobne poznam riaditela jednej velkej nadnarodnej spolocnosti, ktory je potetovany od krku po clenky a zapastia komplet. Rozhodne nie je socka a ani sa nehra, ze ma peniaze, lebo realne ich ma a dost 😂 ale ked si da “monterky” - rozumej oblek - tak su vsetky tetovanie zakryte 😃
@anonym_55ec7d fuha, osobne poznam riaditela jednej velkej nadnarodnej spolocnosti, ktory je potetovany od krku po clenky a zapastia komplet. Rozhodne nie je socka a ani sa nehra, ze ma peniaze, lebo realne ich ma a dost 😂 ale ked si da “monterky” - rozumej oblek - tak su vsetky tetovanie zakryte 😃
@sissy27 vid foto a bývali minister
Takže úsudky či je potetovany človek vzdelaný asi niesu na mieste
@lindous Myslela som to tak, či nie sú veľmi zamerané na seba, svoje telo, samoľúbe, či vedia byť do budúcnosti starostlivé manželky, maminy, gazdinky, či nebudú stále riešiť len to, ako vyzerajú... Neviem, či som sa dobre vyjadrila...
@anonym_autor "či vedia byť do budúcnosti starostlivé manželky, maminy, gazdinky..."
Mojtyboze, odkiaľ máš stroj času?
Lebo neverím, že si neprišla aspoň z 20-tych rokov, možno rovno z min.storocia.
Prezradím ti novinku - nie, výzor ženy ju nijako nepredurcuje na to, či bude alebo nebude skvela maminka/ gazdinka/ manželka.
Tvoje zmýšľanie je choré.
A niektoré ženy chcú aj niečo viac, ako byť gazdinky a manželky.
Ozaj, pevne verím, že sa rovnako zamýšľaš aj nad mužmi - su muzi s tetovaním starostliví otcovia, manželia, domáci kutilovia?
@anonym_autor mne ani tak nevadí tetovanie na ženách ako tie kačacie huby. Dnes som videla jednu mamičku s dieťaťom a bolo to hrozné, hrozné, ústa na 3/4 xichtu.
@anonym_b95796 uf no
@anonym_55ec7d "osoby z nižšej sociálnej vrstvy, ktoré sa hrajú na niekoho, kto na to má. "
Hmm zaujímavá logika - síce na to nemám, ale dám sa potetovat, aby som vyzerala, že na to mám.
No, počkaj, ale tí, čo na to majú, sa tetovať nedajú..
...to mi nevychádza...
😂😂
@anonym_autor vyzerá to strašne a robia to len socky. Prípadne ešte pubertiaci z rebélie, ktorí to potom v dospelosti ľutujú.
@anonym_55ec7d. Mám doma tatera, jeho klientela sú prevažne ludia 30 - 40 r. Žiadny pubertiaci.
A nie, ani socky, ti na to zvyčajne nemajú peniaze.
Mimochodom, tetovane ženy sú hnus, najmä v takej 60ke,ked už majú scvrknutu kožu, no fuj.
@anonym_30a34a hnus je tvoj názor a odsudzovanie.
(Nie, nemám žiadne tetovanie)
Tak akceptujem,že niekomu sa to páči a dá si pokreslit celé telo,ale osobne sa mi to nepáči. Nevravím o nejakom drobnom tetovaní,ktoré je aj možné v prípade potreby zakryt odevom či vlasmi,ale o skutočne veľkých "maľbách"po tele.To už naozaj nie. A už nehovorím o tom,ako hrozne to na mňa pôsobí trebárs v svadobných šatách, spoločenskych šatách či nejakom elegantnom oblečení. Ako príklad -boli sme na svadbe, svedkyňa nevesty, krásna štíhla žena, úžasný mejkap,vlasy a šaty ako z katalógu,a spod tých šiat jej "vyliezal"obrovský had na celé rameno,a predlaktie. Na krku mala zase nejakého čínskeho draka či akú potvoru,no vyzeralo to hrozne 🤯