Kúpili by ste auto po fajčiarovi?
Ahojte, našli sme auto, ktoré sa nám veľmi páči - cena, výbava aj stav vyzerajú dobre. Jediná vec, ktorá ma odrádza, je, že predchádzajúci majiteľ bol fajčiar.
Pri obhliadke bolo cítiť, že sa v aute fajčilo, aj keď bolo vyčistené. Manžel tvrdí, že sa to dá vyriešiť tepovaním a ozónom, ja sa bojím, že ten zápach sa už nikdy úplne nestratí.
Kúpili by ste auto po fajčiarovi, ak by bolo inak vo veľmi dobrom stave? Ďakujem za každý názor.
@anonym_autor nie, nekúpila. Som v aute takmer stále, mne by to vadilo. Tá stopa tam bude aj po precíznom čistení. Rovnaký smrad ako v byte fajčiara - aj keď sa snažíš, nefajčiar cíti.
@anonym_autor Nie,nekupila. Raz sme kupili po fajciarovi. Komplet 2x tepovane,cistene ozonom. Ale ten smrad uz nikdy odtial nedostanes. V zime sa este da vydrzat,ale v lete,ked sa rozohreju vsetky plasty vnutri,tak je to riadne citit.

Nie, nekúpila. Dcéra sa ulakomila, už vyše roka sa toho nevie zbaviť, je to lepšie, ale stále to cítiť. Čistila ona, niekoľko krat, mala to profesionálne čistené, tiež niekoľko krát a stále to v aute páchne.