icon

Kúpili by ste auto po fajčiarovi?

Dnes o 06:29

Ahojte, našli sme auto, ktoré sa nám veľmi páči - cena, výbava aj stav vyzerajú dobre. Jediná vec, ktorá ma odrádza, je, že predchádzajúci majiteľ bol fajčiar.
Pri obhliadke bolo cítiť, že sa v aute fajčilo, aj keď bolo vyčistené. Manžel tvrdí, že sa to dá vyriešiť tepovaním a ozónom, ja sa bojím, že ten zápach sa už nikdy úplne nestratí.
Kúpili by ste auto po fajčiarovi, ak by bolo inak vo veľmi dobrom stave? Ďakujem za každý názor.

Strana
z2
sisaka
Dnes o 11:53

Nie, nekúpila. Dcéra sa ulakomila, už vyše roka sa toho nevie zbaviť, je to lepšie, ale stále to cítiť. Čistila ona, niekoľko krat, mala to profesionálne čistené, tiež niekoľko krát a stále to v aute páchne.

tiezjedna
Dnes o 15:40

@anonym_autor nie, nekúpila. Som v aute takmer stále, mne by to vadilo. Tá stopa tam bude aj po precíznom čistení. Rovnaký smrad ako v byte fajčiara - aj keď sa snažíš, nefajčiar cíti.

marca12
Dnes o 15:49

@anonym_autor Nie,nekupila. Raz sme kupili po fajciarovi. Komplet 2x tepovane,cistene ozonom. Ale ten smrad uz nikdy odtial nedostanes. V zime sa este da vydrzat,ale v lete,ked sa rozohreju vsetky plasty vnutri,tak je to riadne citit.

Strana
z2