Kúpili by ste auto po fajčiarovi?
Ahojte, našli sme auto, ktoré sa nám veľmi páči - cena, výbava aj stav vyzerajú dobre. Jediná vec, ktorá ma odrádza, je, že predchádzajúci majiteľ bol fajčiar.
Pri obhliadke bolo cítiť, že sa v aute fajčilo, aj keď bolo vyčistené. Manžel tvrdí, že sa to dá vyriešiť tepovaním a ozónom, ja sa bojím, že ten zápach sa už nikdy úplne nestratí.
Kúpili by ste auto po fajčiarovi, ak by bolo inak vo veľmi dobrom stave? Ďakujem za každý názor.
Nie, nikdy by som nekupila. Uz to nikdy odtial nedostanes. Ak to prekaza Tebe alebo detom, nekupuj. My sme do rodiny tak kedysi kupili (takze nehovorim o mojich dojmoch, ale skusenostiach) jedno dieta z toho kazdu dlhsiu cestu zvracalo, predali sme ho do 3 mesiacov dalej. Nijak sa to nedalo dostat prec, to nevytepujes - smrad je zazraty aj v plastoch, vsade. Ja ako nefajciar to citim, teraz pred mesiacom sme hladali nove auto a podmienka bola ze pred kupou musim don sadnut aj ja, (manzel to neciti).
Isteze by som kúpila. Smer tepovanie, čistenie interiéru….
@anonym_autor v pohode, ja by som nikdy nekúpila auto, kde sa vozil pes
@anonym_autor v pohode, ja by som nikdy nekúpila auto, kde sa vozil pes
@anonym_879452 Chlpy sa asi dajú lepšie vyčistiť ako zafajčený interiér.
@anonym_autor to mi je jedno, to nie je len o chlpoch, ale aj sliny a utreté zadky a psie guľky a iné orgány, ktoré sa obtierajú o sedačky, asi vidíš, ako pes sedí? Nesedí si na chvoste, ale na riti, fuj
No moja mama je fajciar a najradsej fajci v aute, ze vraj je to najlepsia pohodicka... ja to neznasam, stale jej za to nadavam.. ale vzdy ked predava auto, tak ho predava ako nefajciarske, je pravda, ze ma auto v kozi, nikdy ho nema dlhsie ako 3 roky a kupuje vzdy nove auto, da ho vycistit, vytepovat stropy a koberce a ozonovat.. doteraz to nikto necitil, ona je velky pedant a kazdy mesiac si dava auto profesionalne cistit... takze take ano.. ale 10 rocne auto, kde sa fajcilo bez poriadnej starostlivosti o interier nie..
@anonym_autor
no neviem, skôr si myslím, ako už písali ti, že to nevytepuješ ani ozónom ten zápach sa nestratí..a takisto kde sa vozil aj pes tak tie psie chlpy či srsť idú veľmi zle preč, mám takto auto a nie staré a vozili ho v kufri a doteraz neviem dať preč tú srsť, našťastie nie je to nič strašné, ale stále to tam je aj po tepovaní..
nedá sa to ani vytepovaním odstrániť, fajčenie je zažraté hlboko, to by chcelo nové sedačky do auta aj ked sú kožené, tak ako byt po fajčiaroch, všetko vyhodiť a steny oškrabať až na murivo pomôže, citlivý nefajčiarsky nos odhalí fajčiarsky priestor
@anonym_autor to mi je jedno, to nie je len o chlpoch, ale aj sliny a utreté zadky a psie guľky a iné orgány, ktoré sa obtierajú o sedačky, asi vidíš, ako pes sedí? Nesedí si na chvoste, ale na riti, fuj
@anonym_879452 predpokladám, že ľudia ktorí vozia psov tam majú poťahy alebo nejaké deky, ktoré sa dajú prať a vyhodiť prípadne, fajčenie je neodstrániteľné
@anonym_879452 Moj pes leží krásne v prepravke pri prevoze autom.
@anonym_autor zavisi aj od intenzity "zamorenia". Pri slabsom zamoreni to (dlhym) casom vyprcha, pri silnom (molitany a latka sedaciek, calunenia stropu, dveri, koberce a podkobercove tlmiace "filce"... Tepovanie to zvnutra tych materialov nedostane.
Mali sme v praci auto po fajciarovi, teraz na nom (po rokoch) jazdi zaryty nefajciar a nestazuje sa, cas to vyliecil.
@anonym_autor zavisi aj od intenzity "zamorenia". Pri slabsom zamoreni to (dlhym) casom vyprcha, pri silnom (molitany a latka sedaciek, calunenia stropu, dveri, koberce a podkobercove tlmiace "filce"... Tepovanie to zvnutra tych materialov nedostane.
Mali sme v praci auto po fajciarovi, teraz na nom (po rokoch) jazdi zaryty nefajciar a nestazuje sa, cas to vyliecil.
@madeincssr ono to nevyprchá to si len šofér zvykne a zrejme nemal v práci na výber
ako fajčiar by som si to nekupil. jednak važne z tej stropnice to pôjde ťažko, nedajbože niekto vytepuje stropnicu a o pár mesiacov bude previsať pretože to niekto nespravil profesionalne.
pri potenciálnom predaji auta to opäť môže zohrať rolu kedy ty už budeš zvyknutá na ten "pach" a to že si to prebila voňavkami, ale pre iného človeka to môže byť opäť dôvod nekúpiť to auto a nebudeš vedieť ho predať
@anonym_879452 Moj pes leží krásne v prepravke pri prevoze autom.
@anonym_9f15ab
@anonym_024b41 a viete o tom, ze nie vsetci psickari davaju deky a psici lezkaju v prepravkach? Ze to vy riesite takto je fajn, ale nie vsetci su ako vy. Mojej sestre sa pohybuju psy po celom aute a nie je sama
@anonym_9f15ab
@anonym_024b41 a viete o tom, ze nie vsetci psickari davaju deky a psici lezkaju v prepravkach? Ze to vy riesite takto je fajn, ale nie vsetci su ako vy. Mojej sestre sa pohybuju psy po celom aute a nie je sama
@anonym_879452 táto téma je ale o aute ktoré je zafajčené. A také by som si tiež nekúpila, to už nikto nikdy úplne neodstráni tepovaním, ničím... Každý normálny psíčkár dá pod psa minimálne nejakú deku. Kdežto fajčiar nijak nedokáže ovplyvniť že mu auto smrdieť nebude. Nerozumiem takémuto divnému porovnávaniu neporovnateľného.
Nekupila, hned to citim, aj ked je profi vytepovane.
@anonym_879452 táto téma je ale o aute ktoré je zafajčené. A také by som si tiež nekúpila, to už nikto nikdy úplne neodstráni tepovaním, ničím... Každý normálny psíčkár dá pod psa minimálne nejakú deku. Kdežto fajčiar nijak nedokáže ovplyvniť že mu auto smrdieť nebude. Nerozumiem takémuto divnému porovnávaniu neporovnateľného.
@huxy ja som napisala, ze po fajciarovi by mi nevadilo, po psovi vadilo. Moj jasny nazor. Nasledne mi ostatni zacali vysvetlovat ako oni vozia svojich psov.
Co ja porovnavam? Preco clovek nemoze napisat jasny, vecny nazor bez toho, aby mu do toho ostatni nezacali vykecavat svoje podnazory? A este ty mi napises, ze sa porovnava neporovnatelne. Ja neporovnavam nic, za svojim nazorom si stojim.
Nikdy. Ja mám taký nos, že bohužiaľ cítim aj keď niekto len prdel do sedadla
Som fajčiar ale aj mne to vadí lebo je to ťažko dostať ten pach
Tak isto aj zvieratá auto zamorené roztocmi
A tiež tepovat stropny potah auta nieje sranda a keď začne sa odlepovat🫣
NIKDY! To nikdy neprestane smrdiet!
Ja som nefajčiar ale nevadí mi auto po fajčiarovi pokiaľ je v dobrom technickom stave
@huxy ja som napisala, ze po fajciarovi by mi nevadilo, po psovi vadilo. Moj jasny nazor. Nasledne mi ostatni zacali vysvetlovat ako oni vozia svojich psov.
Co ja porovnavam? Preco clovek nemoze napisat jasny, vecny nazor bez toho, aby mu do toho ostatni nezacali vykecavat svoje podnazory? A este ty mi napises, ze sa porovnava neporovnatelne. Ja neporovnavam nic, za svojim nazorom si stojim.
@anonym_879452 Mne by auto po fajciarovi vadilo. Psia rit mi zvlast nevadi, gulky uz vobec. Radsej si do postele zavolam psa ako smradlaveho fajciara 😅
@anonym_autor Nie, auto od fajciara ma zanesene vsetky cesty pre prudenie vzduchu, sedacky auta su nasiaknute cigaretovym dymom a cele to pachne ako v krčme.
@anonym_879452 Mne by auto po fajciarovi vadilo. Psia rit mi zvlast nevadi, gulky uz vobec. Radsej si do postele zavolam psa ako smradlaveho fajciara 😅
@anonym_04db6a dobre
Môžeš aj 10x dať auto vytepovat a vyčistiť, ten smrad odtiaľ už nedostanes
Je to všade.
Ja by som si take auto nekúpila, som nefajčiar, v aute mam deti. Nechcem to dýchať.
Na trhu je obrovské množstvo aút, neverim, že nenájdete inú dobrú ponuku
@anonym_9f15ab
@anonym_879452 a vieš o tom, že nie všetci nosia tak ako tvoja sestra?
@anonym_879452 a vieš o tom, že nie všetci nosia tak ako tvoja sestra?
@anonym_024b41 jejdanenky ano, viem. Tak isto castokrat vidim, ze pes sa vozi aj tak, ze skoci do auta a hlava mu trci z okna😝 Chapes pointu, vsak? Ci budeme tuto kravinu riesit do vecera?
Ja by som nechcela auto po psickarovi, ty po fajciarovi, bodka, vybavene.
Mne by to nevadilo, kúpila by som,ved sa dá vyčistiť. Mimochodom, po psovi nezostanú len chlpy, pes aj smrdí, a veselo ich vozia v aute.

@anonym_autor ak by to bola naozaj dobra ponuka, tak asi ano, ale investovala by som do poriadneho tepovania a ozonovania.
Ak mam z coho vyberat, tak nie.