Ako kojíte doma?
Ako doma kojite dietatko? Buduci rok sa nam narodi babatko, a ja rozmyslam, ako sa doma koji. Lebo urcite si nebudem kupovat tricka na kojenie. Tie, ktore si obliekate doma normalne tricka, tak pri kojeni si date cele tricko dolu? A nie je vam potom pocas kojenia zima? Ci si tricko len vytiahnete nad prsnik? Nie je to potom nepohodlne? Odhrnut podprsenku na kojenie, nad tym to vytiahnute tricko...Podprsenku na kojenie budem aj doma mavat, a na tom bezne tricko.
My nemáme doma prekurené a asi som viac hakliva na kríže, takže ja ked som kojila v obyč.tričku, kríze zostali holé. Vždy som si aspoň cez brucho prehodila tenkú dečku plienku, aspoň niečo. Keď som mala na sebe tričko na kojenie, na kríže nebola zima... Sama na sebe zistíš, co Ti vyhovuje
Na doma normálne tričko alebo tielko, bez podprdy. Bud vyhnut zospodu alebo z vrchu vybrať cecok ak sa dá. Trvá to mikrosekundu😄
Tielko tricko a tricko som len vyhrnula a tielko trosku stiahla. Alebo na gombiky koselu. Z lidla mam svetre nakojenie za oar eur ale nosila som ich len vonku a zle sa mi v nich kojilo
Tak záleží aké máš prsia. Ja si moje viem vytiahnuť aj zhora 🤣🤣🤣
všetko s oznacenim na dojcenie som darovala... jednoducha latkova podprsenka bez kostic, volnejsie tricko, naraz vytiahnem, nakrmim.... keby som. mala. smatrat otvor dojcenskeho tricka, potom odopinat dojciacu podprsenku.... by sa decko nedozilo jedla 😄 a naspat to zapínať... dojcim 5r takto spokojne
Kamoška si najprv kúpila na kojenie a potom jej to liezlo na nervy, že ide jeseň a musí kúpiť ďalšie na kojenie a tak si teraz vyťahuje tričko, jasne, že ma pri tom holý chrbát a zároveň aj tá latka vyrolovana navyše zavadzia dieťaťu pri tvári. Za mňa jednoznačne tričko na kojenie. Dá sa predať potom na bazári, ale niektoré sú také pekné, že si ich chcem nechat. Niektoré som aj kúpila na bazári
@basska_b nech potrenuje, ja tak dojcim vpohode, a dieta nema nic na tvari 🤷♂️, minimum odhalenia, a za 5r som nemala. pocit, ze je proble. s odhalenym chrbtom a nejakym chladom... ked je vonku zima ja si bundu dole nedam, iba decentne triko hore... ale ani som nikdy nedojcila doslova v zime na lavicke...
Ja som kupila aj dojcensku podprdu aj som pozerala veci na dojcenie a vies co? Totalne hovadiny, kojim v normalnej podprsenke a veci mam s takym vystrihom aby sa dali stiahnut pod cicku. Jednoducho stahnem vystrih, vytiahnem cicku z podprsenky a dieta cucka. Potom len vratim cicku späť. Teraz ked kojim menej, dam si aj ine veci na seba a potom vyhrniem odspodu a tak kojim. Ale vystrihy su TOP.
bežné tričká, vždy som to iba vyhrnula. A nie, nie je to nepohodlné. Všetko je iba sila zvyku a to, čo ti vyhovuje.
Nikdy ma nenapadlo dať si tričko dole kvôli nepohodlnosti. Počas obdobia kojenia (a to bolo spolu pri dvoch deťoch 6 rokov) som proste nosila také tričká, ktoré boli pohodlné pri kojení.
Veľmi rýchlo zistíš, čo ti vyhovuje a čo nie.
Neber to v zlom, ale o chvilku budes s laskou a nostalgiou v srdci spominat na taketo,, problemy''. 😉 A ver mi, ze castokrat sa az vecer spamatas, ake mas na sebe vlastne tricko.
No pre mňa je tielko na kojenie na nezaplatenie, lebo pri prvom som nemala a stále má boleli kríže, ja mám rada kríze v teole. Na tom už nosím obyčajne tričko, to si vyhrniem. A podprsenka na kojenie je tiež super, kúpila som si vystuženu, takže ju mám aj keď idem mimo domu.
Ja som kupila podprsenku drahu na kojenie ale nikdy som ju nevyuzila. Havne koli tomu ze prve mesiace ma tak boleli bradavky ze som nezniesla ani len tricko... nie to este podprdu a mam male prsia... nebolo mi treba podprdu... doma ju nikdy nenosim ani som nenosila.
Druha vec je ze som si bradavky potierala mastickou, ktora sa otierala o tricka a pri kojeni kvapkalo mlieko z druheho prsnika a tiez aj medzi kojenim a tak vsetky tricka mali mastne skvrny. Nosila som stare tricka a ked som skoncila s kojenim, boli na vyhodenie, lebo tie skvrny nevysli.
Pri kojeni som vyhrnula tricko nad prsnik ale kedze to bolo cez zimu, musela som vyhrnut aj sveter a to bolo neprakticke. Doslova som to musela zosulkat aby to ostalo hore a aj tak to bola velka guca pod pazuchou. Zavidela som tym zenam co kojili hlavne cez leto alebo nie su zimomrave ako ja.
Skusala som aj kosele, tak ze som sa rozopla ale v tom mi bola este vacsia zima.
Vyriesila som to tak ze som nosila take ponco z deky co som mala prehodene cez plecia...
@whatever1 ak ma tvoje babo dosť mlieka tak neries.... ja som zase za 1min naplnila 3dc flasu, to proste na zaciatku slo jak sialene, ani som nestlacala odsavacku len raz potiahla a slo jak z vycapu, nechala som liter v porodnici pre predcasne deti... ja si myslim, ze su za tym hormony, ale stále... aj keby som nedojcila, zase svet by sa nezrutil
Kojim 4,5 roka s malou prestavkou pocas tehotenstva. A doma mam vacsinou troska volnejsie trička, ale aj ked nie, iba vyhrniem hore tričko... Nevyzliekam sa... Kojim na poziadanie, radsej nebudem písať koľkokrát denne😄, keby sa sa stale vyzliekam obliekam, tak by som sa z toho asi zblaznila.
Tiež som si myslela že na čo mi bude ale nakoniec som si predsa len kupila z lidla tielka na kojenie a je to super lebo zima mi bola veru bola ked som mala cely bok holý.... a keď nie tie tielka na kojenie tak tricka s výstrihom ci na gombicky.

Obyčajne tričká nosím doma, bez podprsenky, tu len prvé týždne som mala, jednoducho mi vadí, nikdy som doma ju nenosila. Vyhrniem tričko, na dojčím, stiahnem. Keď ideme vonku, tak dojčím v aute, aj to podprsenku vyhrniem, hoci je materská, vadí mi to zapínanie a odopinanie. Nijaké špeciálne oblečenie nemám,bežné pulóvre, tričká, atď.Zima mi nie je, doma je teplo aj v aute sa kúri v zime.