18-mesačná dcéra sa hnevá, keď od nej žiadam opakovanie slov
Ahojte neviem ci si namyslam alebo co si mam mysliet moja 18 dcera sa velmi hneva ked od nej vyzadujem aby zopakovala pomne slova ako mama tato dedo atd necchce tak isto ked ju zavolam pod sem alebo daj no no sa velmi hneva velmi malo nieco rozprava ked aj tak mnam papa hav hav ne .....ano a ani nie neukaze ked sa jej opytam na ano alebo nie aby ukazala tak sa opat zacne hnevat ocny kontakt je na deticky reaguje dobre hra sa pribehne za nimi toci sa okolo svojej osi ked ju ohlasim tak prestane ale o chvilu zacne opat ale netoci sa dlho tak mozno tancuje? Tap tap tapusky varila mysicka kasicku papa vie ale ked to robim teraz uz skoro ani neukazuje ako keby nemala zaujem neviem som.zmatena moze to byt indikacia autizmu?alebo je len proste narocnejsia
@thoughtfulweirdo
no super, my sme sa na au nacakaliii 😂 Ked sa buchol, vzdy som vravela au boli to, vsak? Placlivo skryvil pusu a „ povedal“ hm. Au zacal az nedavno, po dvoch rokoch aj to len obcas 😁
dieťa nie je cvičena opica
Ako ste na tom dnes? Podobným si prechádzam s 18 mesačným synom.
@321janka dnes uz ma 2.5 roka stale nerozprava nevravim ze vobec nic ale rovesnikom sa nerovna stale je emocne vybusna ale to preto ze nevie povedat co chce a vyjadrit co chce zrejme NKS cakame na vysetrenia ale viem ze moje obavy boli na mieste bohuzial vas pripad to nemusi byt a hlavne nenechajte sa odradit ved je to normalne ved je to dieta nie nieje to normalne vseliake komentare tu mi absokutnr nepomohli myslim niektore tie urazky atd 🙂
Úplne rozumiem a držím vám palce. Ja so synčekom každý deň aktívne pracujem na com sa len dá nakoľko tak malé dieťa ešte nikde nechcú vziať na vyšetrenie a vsade len počúvam, že treba čakať. Tak sa snažím aspoň sama s ním pracovať .
Aj dnes som si vypočula že však je ešte maly a vyrastie z toho. No uvidíme . Miluje kolektív ale v 18 mesiacoch prstekom naukazuje a to ma veľmi znervózňuje. A áno, jeho obľuba je búchanie hlavne o všetko keď nie je po jeho. Búcha sa hlavou o podlahu a pritom sa mne alebo mužovi diva do oci. Nechápem….
No ja ked vidim tych rodicov jak rozpravaju s tymi detmi akoby si predstavovali ze su uplne hlupi tak proste je mi zle a ako dieta som ja aj s bratom casto porste ten divny dospely pristup proste odsudzovali. Neviem vsak ked nechce tak co. Je to jej vec. Nutis ju a taky mas vysledok- odpor.
A este mi pride smutne hlavne, ze z dietata sa mas tesit a milovat ho a myslim ze to ked ho respektujes a davas mu proste prirodzene normalne podnety a nie nejake debilne testy ideme ukaz sa…takto ju ubijes, ked este vidi ze ti ma nieco dokazovat a nenechas ju jak keby sa ti zdala narusena. Vlastne urazas vlastne dieta a hlavne chces za to uznanie ako sa staras no. Pekne od teba

Nemyslím to ako výsmech, ale úprimne som sa pobavila 🙂 mám 1,5 ročného a že opakovať slová? Keď povie "au", tak som nadšená, ako krásne rozpráva 🤣🤣🤣