18 mesačné dieťa náhle bezdôvodne plače
Ahojte. potrebovala by som poradiť, ak by nejaká maminka mala skúsenosť bolo by to fajn. Mám dcérku, nedávno mala rok a pol. vyšše týždňa sa mi raz do dňa náhle hystericky rozplače. úplne bez dovodu, buď pozerá rozprávky, alebo sa hrá, alebo len tak sedí na mne,,, hocico... proste akoby ju preplo a z ničoho nič rev, ale taký naozaj silný plač a musím ju vziať na ruky a uťešovať.. trvá to tak 5 min... stávalo sa to raz do dňa ..včera vobec, ale dnes 3x ... ešte nevie dobre rozprávať, takže keď sa jej opýtam čo ju bolí, alebo čo sa deje, tak jasné že nič nepovie a plače.. ušká som jej stláčala, či to nie sú uši a to nie...tak neviem.. bývame v CZ a pred 10 dňami sme boli na povinnom očkovaní proti spalničkám. Neviem ako je to slovensky. máte niekto skúsenosť ? bojím sa o ňu. Vyzerá to akoby ju náhle niečo veľmi zaolelo.. Mama mi dnes povedala, že keď sa to stalo trepala nožičkami keď plakala.
@endysa mrzi ma,ze nechces verejne,myslim si,ze ak sa tu stale hovori o tych poskodeniach,mali by co najviac vystupovat realni ludia a hovorit o tom,lebo ako vidis,kopa neziaducich ucinkov konci na urovni dohadov rodicov, bez akehokolvek lekarskeho vysetrenia a zhodnotenia stavu.
@senta_sofia realne trolluje...v marci registracia a mna ide poucovat,ze by znama firma ...
@pampeliska11 necitala som vsetko-ale nemoze to byt take obdobie? My sme boli na ockovani uz davnejsie a vekovo sme asi tak ako vy. A robi mi podobne veci-zacne plakat...najskor plackat a potom ktovie-co mu v hlavicke svitne...reeeev. Beriem to tak-ze mu dozrieva CNS a ktovie co preziva...ci?
@endysa ak to nemas preukazane, ze su to dohady,tak chapem, lepsie pockat ako hned zvelicovat 🙂