19 mesačná dcéra sa stále nechce odnaučiť od plienok
ahojte mala ma už rok a 7 mesiacov a stale nechce isť na nočník už som ju aj posadil naň a nič aj somnou bola na wc treba tento problem riešiť u lekára či ešte ma čas
@heni79 No tak vidis, Ty mas tiez dobreho chlapa, alebo si ho dobre naucila. Vlea zien to za standard nepoklada. Aj u nas je to standard. Ale ked vidim tie temy kde sa zeny len stazuju na chlapov, tak migel je super Tatko. A aj to ze ju vozi. Ved nebude ju vozit vecne.. Ale viem si predstavit ze pre mamu s malickym babatkom to je prijemne odlahcenie kym je v praci. Nie?
och hádate sa tu ako babky na trhu 😀
Nehádame. Ja sa pýtam, dotyčný neodpovedá.
Ja takúto skúsenosť nemám, ale keď sa môj brat nevedel naučiť pišať do nočníka tak mu mamka nedala plienku a dala mu iba kraťasy. Asi 7 x sa pocikal, poplakal si, že je mokrý a potom už pochopil prečo treba chodiť na nočník 🙂
@ivkadracova ani by som nepovedala,otazka bola jedina v teme,ci ist k lekarovi...ked sme uz pri detailoch 😀
@natalym nemôžem si pomôcť, ale asi tak ako Tebe a @heni79 mi príde táto téma zvláštna. Kde je v celej tej story matka dieťaťa? Ok, raz za čas je to od otecka chvály hodné, že vezme dcérku so sebou, aby maminka mala trochu času pre seba. Ale podľa komentárov mi to príde ako pravidelnosť. Že plače? A teraz keď dieťa zaplače, bude mať všetko po vôli? Za pár mesiacov/rokov im bude skákať po hlave? Moje deti vedia, že keď rodičia povedia nie, znamená to nie. Vysvetlí sa im to na patričnej úrovni a navrhneme nejaké alternatívne riešenia, kde dieťa dostane možnosť výberu.
Nehľadiac na to, čo by povedal zamestnávateľ dotyčného, že vozí na služobky svoju malú dcéru. V prípade nehody by sa mohla poisťovňa vyzuť z plnenia, zamestnávateľ by mu dal všetko k náhrade, keďže z jeho strany sa jedná o porušenie pracovnej disciplíny. Ale to len tak na okraj.
@fopka skutocnost je taka, ze som sa stratila : ) skus mi pripomenut o akom lekarovi je rec..
Nahaj tak.
bez ironie.. Konecne dajaka pozitivna diskusia bez utoceni, velmi sa mi to paci : )
@ivkadracova a este,tak ako ju nebude vozit vecne,tak ani mala nebude vecne-cely den plakat za tatkom...trocu by pofnukala a po chvili by zabudla,ze odisiel
@fopka samozrejme, o tom niet pochyb, zatial je to ale v poriadku, lebo to vsetkym vyhovuje
@liebling98 už som písal že šefovi to je jedno a ešte že som opatrny vodič ale zas sa môže stať že mi vybehne diva zver na Donovaloch
@ivkadracova ved si precitaj ako bola polozena otazka,ked idrs do detailov,,,zakladatel sa nepyta ako naucit dceru na nocnik,ale ci neist k lekarovi.. ked chces byt taka presna.. ale myslim,ze vsetci sme pochopili temu,len mnohym sa pri detailoch,ktore boli popisane,zastavuje rozum...preto sa tu rozoberaju tie detaily
@migely To sa moze stat aj ked ideme zo zapadu na stred a na vychod pozriet Babky .. takto by som neuvazovala. Neprivolavala by som to, naco? Treba byt vzdy obozretny a opatrny. Bodka.
och pripadam si tu jak na miletičke jak sa ženy dohaduju na cene
@fopka ano, su detaily, ktore odignorujem, moze sa stat. Odpovedal na to vobec niekto, ci ist kvoli tomu k lekarovi? Ja si myslim ze netreba ist.. aby sme teda dokoncili kazducky detail : )
@matej815 ale dobre sa tu citis vsak : D
@matej815 lebo davas o sebe dost vediet ; )
Ja umriem byby. Ze zavidime. Tak a co mam zavidiet? Moj muz tiez prebaloval, a aj toto, este nenarodene, bude prebalovat. A JA som ho to neucila. Naucil sa sam. Ani som mu to neukazovala. ak isto ako som sa to musela naucit ja, sama, tiez mi to nik neukazoval.
A ci ze dobry tatko alebo nie. Tak ja si neviem predstavit, ze by moj muz mal brat take male dieta na sluzobky. Lieta a cestuje po celom svete. Ani tu za roh. Ani na den. Ma oho dost na rokovania a meetingoch. Co by tam to dieta asi robilo. Vyhadzovalo mu vsetky sufliky?
A ani ja si neviem predstavit, ze by chodilo so mnou do officu. Ja mam robotu, musim sa sustredit, ide o ludke zivoty. A ked mam nieco rozrobene, co je velmi haklive a chcem to dokoncit, tak ani ja nejdem na wecko ani nejem ani nic. A nie to ste dieta zabavat a prebalovat ho atd.
Preto je to väcsinou tak, ze jeden rodic pracuje a jeden je doma na materskej. Jeden sa sustredi na pracu, zaraba prachy a tym zivy rodinu, druhy sa stara o deti a domacnost. Vo volnom case je ta domacnost a deti na oboch.
Nepozname vlastne dovod, len to ze dieta reve, co pre mna dovod nie je, preco sa vlastne matka, ktora je na materskej, o dieta nestara. ale uz som to pisala, tatko nech sa pocas pracovnej doby venuje svojej praci, matka dietatu a po robote moze nastupit tatko, alebo vic cez vikendy alebo ked ma volno.
Naucenie ci odnaucenie dietata niecomu alebo od niecoho, co je casovo intenzivne by mal robit ten clovek, co je s dietatom viac a co ma cas. V tomto pripade mi vychadza zena, kedze je na materskej, nechodi do prace, cize ma cas.
@ivkadracova vsetkym? Otec ma problem s prebalovanim, dieta problem,ze je scikane alebo pokakane,lebo niet ho kde prebalit,vyhovuje to len matke,ma pokoj
@fopka v pohode, otec vyriesi problem, a vsetko bude v poriadku, a mozno sa nad nim manzelka dakedy zlutuje : )

@ivkadracova Vidno, že si technický typ, držíš sa témy. 🙂