icon

19 mesačná dcéra sa stále nechce odnaučiť od plienok

migely
11. jan 2015

ahojte mala ma už rok a 7 mesiacov a stale nechce isť na nočník už som ju aj posadil naň a nič aj somnou bola na wc treba tento problem riešiť u lekára či ešte ma čas

Strana
z9
heni79
12. jan 2015

@yanni
Dúfam, že si pochopila, že ja som o závidení písala ironikcky. Ako reakciu na tú osôbku, ktorá to vytiahla. Aj som jej tam napísala, že tento "argument" tu už iba chýbal.
Lebo je to tu už taký folklór - argumenty došli/alebo ani neboli, tak všetci závidia: 😀 😀 😀 😀

yanni
12. jan 2015

@heni79 ved ja som teba ani nemyslela, pochopila som 😀 ja som myslela tu osôbku. 😉

fopka
12. jan 2015

@migely tak potom nechapem,ze co tu riesis,beries malu na cca 4 hod.,aj ju prebalis... a skucis,riesis problem odplienkovania,lebo ju nemas kde prebalit....nad moju logiku...ale hlavne,ze sa bavis,lebo aj my 😀

zuzin78
13. jan 2015

@ivkadracova zelam ti aby ta tvoj optimizmus neopustil,ked sa ti narodi aj druhe babatkjo 😉

ivkadracova
13. jan 2015

@heni79 folklor je skor, ako vidim na tych forach, rozoberat niekoho sukromie, respektive domysliet si, co si nie je kde overit, ani potvrdit, a na zaklade toho skladat konspiracie, ako ten ci onen vlastne zije a co vsetko robi zle a co by mal zmenit, a ako je to nespravne, alebo nevhodne. Vsimli ste si to aj Vy? ;) osobky.
Tesim sa tomu, ze tato ema je o odplienkovavani, a mozno dalsia osoba - zena/muz co sa sem pozrie, nebude zakladat novu, duplikatnu temu, a aj keby ten co ju zalozil bol plienko, ci ritkofil, tak sa moze ta dalsia osoba dozvediet zaujimave odpovede prave z tohto fora. No pochybujem ze bude hladat konspiracne teorie ako zakladatel zle zije. V spleti dristov hlada clovek horko tazko nejake naozajstne nazory a skusenosti k teme. Takto sa presne tieto fora stavaju nepouzitelne

ivkadracova
13. jan 2015

@zuzin78 Dakujem Ti, pevne verim ze to tak bude 🙂

heni79
13. jan 2015

@ivkadracova
Tento muž, ak to vôbec je muž, tu už takúto tému raz mal. Vtedy malo jeho dieťa akože 8-9 mesiacov a už vtedy ju bral na služobky a nemal ju kde prebaliť! A vtedy ešte vozil aj šéfa, čiže vtedy nemal dvojmiestne auto.
Ja len ľutujem, že som mu slušne vôbec odpovedala, aj s praktickými radami. Lebo to zjavne normálny človek nebude. Ale výskyt takýchto tém sa tu tiež pomaly stáva folklórom, žiaľ. 😖
Ale toto admini neriešia.
Pre mňa je to ďalší nick, o ktorom viem, že naň reagovať netreba, iba ak v zmysle nahlásenia nevhodnosti správania sa na fóre.

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/kde-sa-da-zohnat-takato-vecicka/

awamys
26. jan 2015

Ak si cural na stojaka, asi mala nepochopila techniku 😀 Skus si vtaka strcit do zadku, aby to vyzeralo akoze mas pisurku a sadni si na zachod, taky nazorny priklad urcite zaberie 😀

Strana
z9