19 mesačná dcéra sa stále nechce odnaučiť od plienok
ahojte mala ma už rok a 7 mesiacov a stale nechce isť na nočník už som ju aj posadil naň a nič aj somnou bola na wc treba tento problem riešiť u lekára či ešte ma čas
@ivkadracova no teraz samozrejme nie, pisala som o malych detoch, ked je matka este doma. Starsi su v skole, mladsi je v skolke. Varim vecer, zasadne aspon na dva dni aj to viac-menej koli mne, kedze sa nerada stravijem v meste, tak si beriem do roboty a zohrejem. Deti maju v skole a skolke. Veceru su suche, prisposobila som sa muzovmu zvyku (v Nemecku väcsinou vecer nemaju teple jedlo) a priznam sa, aj mi to vyhovuje.
S malym dietatom, ked este nechodis do roboty, je to esle lepsie. Navar si hned rano, bud ked este dieta spi alebo hned po ranajkach. Nasi su ranistaju, v lete o 6, v zime o 7 uz behaju po dome. taketo varenie praktizujem este stale cez vikend. Alebo ked muz deti poberie a zmiznu na cele doobedie niekde, ja mam cas na ine veci.
Domacnost, to je len o zadeleni casu. Vela urobim po veceroch, ked sme cez vikend doma, tak kazdy prilozi ruku k dielu. Cez tyzden ale robim doma okrem varenia a prania malo. Lebo ked nie sme cely den doma, tak nema ani kto narobit bordel. Vysavacom pobeha a dlazky postiera aj muz. deti kupe muz. Ja za ten cas poriadim kuchynu, popripade nieco ukuchtim na druhy den.
Ono sa to vsetko da, len si treba zadelit cas. Obaja robime full time, muz je casto na sluzobkach. Deti su v celodennej skole, ulohy na doma uuz nemaju, len citame. cez vikend precvicuju este pisanie. Ale inak ziadne ine biflovanie. Vsetko ostava v skole.
Na nete, podla toho kolko mam roboty, si porobim v office, aj sukromne veci. K doktorovi, na prehliadky, nie ked sme chori, sa chodi väcsinou po skole, robote. V urcite dni maju ordinacne hodiny aj do 19-20:00.
a takto ti poviem, s jednym dietatom je najviac roboty. cim viac ludi v domacnosti, tym lepsie. My stihame dokonca este aj aktivne sportovat, ja este aj hackovat, chodime na sutaze atd. vsetko sa da, len treba chciet.
Citlivý plienkofób.
no zienky,pre mna cas vypadnut do kuchyne k hrncom.... skoda ze som maleho nezbalila rano s tatkom do prace , ze neplakal a nebolo mu ho luto 😀 😀 😀 😉
musim reagovat, lebo tomu sa nehovori problem, ked sa nepyta na nocnik 1 a pol rocne dieta🙂)))je to fyziologicky jav, ktory je normalny!..problem to bude , ked bude mat 5 rokov
Ale inak pisal,ze manzelka chodi za kamaratkou do zahranicia.Takze mozno tam robi a preto musi brat tento citlivy plienkofób malu do roboty.Ale zas pochybujem,ze sef to nezakazuje.
A zaujimaju ta aj ine temy okrem plienok a prebalovania?🙂

@migely myslím, že nie. Aj matej rieši len plienky a len u dcéry. Syna nespomína. Alebo ten plienky nepotrebuje a od narodenia používa WC?