Cudzí jazyk pre najmenších
Ako "ucite" cudzi jazyk najmensie deti? Teraz nemyslim tie rodiny, kde 1 rodic hovori cudzim jazykom a druhy slovensky, alebo ze ziju v zahranici. Skor by som sa chcela zamerat na metodu 1 activity - 1 language, pripadne nejake rozdelenie dna podla jazyka, alebo ine sposoby, aby to bolo co najprirodzenejsie ale co najefektivnejsie.
Je mi divne len tak zacat po anglicky napr o 10:00 a potom napr po 30min len tak skoncit. A zas len si spievat pesnicky, citat knizku alebo hrat sa jednu hru mi pride malo. Ako to robite vy? Vdaka 🙂
@lylyjana ked vies po anglicky alebo inu rec jednoducho sa s dietatom rozpravaj v danej reci ked si s nim ked ste doma ako rodina a tata nerozumie tak vtedy spolu po slovensky... Ja osobne doma rozpravam s detmi po anglicky naucili sa to ako rodnu rec muz po slivensky a babka po madarsky nie je problem so ziadnym z danych jazykov...

@tribaby dakujem, to znie celkom dobre takto si to rozkuskovat. Presne preto som sa do toho este nepustila, lebo nechcem ho zmiast, kedze nemam este vyjasnene tieto pravidla, ze kedy a ako by sme to robili.