Do ktorých jasiel dať dieťa v Bratislave?
Ahojte, kočky, mám polročného prcka a začiatkom budúceho roka by som ho chcela dať do jasiel, preto by som sa chcela spýtať, či nepoznáte dobré jasličky v Bratislave - ideálne v Dúbravke, Karlovke, Petržalke, Starom Meste, ale ak poznáte aj inde, skrátka dobré jasličky v Bratislave. Zároveň plánujem pre začiatok tam malého dávať len tak na pol dňa, takže aj ohľadne tohto privítam Vaše skúsenosti, rady, odporúčania, skrátka čokoľvek k tejto téme. Uvítam tiež Vaše skúsenosti s tým, či je problém vôbec dieťatko do jasiel umiestniť, alebo je dostatok miest. Vopred vďaka 🙂
Milé mamičky, ak by ste hľadali ,,super,, jasličky s malým kolektívom a veľmi milou pani opatrovateľkou veľmi vrelo odporúčam jasličky v PB ,, Klaudiin domček,, . Pani Zachová je jedna veľmi milá osôbka, ktorá má jasličky zriadene priamo u seba v domčeku ... je tam malý kolektív ( max 10 detí ), domáca strava, individuálny prístup ... malý je tam veľmi spokojný a aj my ako rodičia sme veľmi spokojní 🙂 Ďakujeme Klaudike za veľa 🙂
Pridávam Link: http://www.klaudia-domcek.sk/
Romana
@kristinka.s prosim o kontakt.. dakujem
Uplne super...budete chodit do Lienky?
Asi pol roka...potom sme isli do statnej skolky, lebo Danka mala iba jasle, teraz tam ma uz aj skolku...my sme dali tiez vybrat mandlu. Ale chory bude, s tym musis ratat, kolektiv je kolektiv ale vzdy lepsie sukromny ako statny.
@kristinka.s mozem poprosiť kontakt na pani Andrejku, opatrovanie v Ruzinove/Trnavke?
V našej encyklopédii Wiki Modrý koník máme aj zoznam jaslí v Bratislave, je si z čoho vyberať: https://www.modrykonik.sk/jasle-bratislava/ Ak náhodou poznáte jasle, ktoré tam chýbajú, tak mi napíšte IP, pridáme ich hneď.
V Rači - súkromné (názov v správe) aby ma nevyhodili
@sendym Ahoj, prosim ta, dala si svoje dieta do jasli Fialocka? Dik
Ahojte,máte prosím skúsenosti s jasličkami na Robotníckej v BA? Do jaslí sa nedá ísť pozrieť, až keď bude dieťa prijaté a na internete som o nich tiež veľa nenašla. Ďakujem.
Ahojte maminky, nášho Nikinka sme dali do OC Mesiačik v Karlovke. Predtým tam chodila aj naša Lenočka - 2 roky a teraz aj syn. Vedie to zlatý manželský pár, o deti sa starajú ako o vlastné 🙂 . My sme veľmi spokojní. Nedá sa to so škôlkou ani porovnať.

@misinka26 Ahoj všimla som si že bývate v PB, tak možno zaujmú jasličky Simba v Podunajských. Je to rodinný domček, v slepej ulici, výstavba ihriska v blízkosti jaslí, malý kolektív detí ( do desať detí), vekovo od 16 mesiacov do 3 rokov, veď skúste pozrieť webku alebo na fb 🙂