icon

Do ktorých jasiel dať dieťa v Bratislave?

stolwerkas
3. aug 2011

Ahojte, kočky, mám polročného prcka a začiatkom budúceho roka by som ho chcela dať do jasiel, preto by som sa chcela spýtať, či nepoznáte dobré jasličky v Bratislave - ideálne v Dúbravke, Karlovke, Petržalke, Starom Meste, ale ak poznáte aj inde, skrátka dobré jasličky v Bratislave. Zároveň plánujem pre začiatok tam malého dávať len tak na pol dňa, takže aj ohľadne tohto privítam Vaše skúsenosti, rady, odporúčania, skrátka čokoľvek k tejto téme. Uvítam tiež Vaše skúsenosti s tým, či je problém vôbec dieťatko do jasiel umiestniť, alebo je dostatok miest. Vopred vďaka 🙂

januvia
13. nov 2014

@misinka26 Ahoj všimla som si že bývate v PB, tak možno zaujmú jasličky Simba v Podunajských. Je to rodinný domček, v slepej ulici, výstavba ihriska v blízkosti jaslí, malý kolektív detí ( do desať detí), vekovo od 16 mesiacov do 3 rokov, veď skúste pozrieť webku alebo na fb 🙂

misinka26
14. nov 2014

@januvia Ďakujem 🙂 Táto diskusia je už staršieho dáta 🙂 Malý nám chodí už pol roka do jasličiek ,,Klaudiin domček ,, a sme veľmi spokojní 🙂 Ale ďakujem za pomoc 🙂

misinka26
14. nov 2014

Milé mamičky, ak by ste hľadali ,,super,, jasličky s malým kolektívom a veľmi milou pani opatrovateľkou veľmi vrelo odporúčam jasličky v PB ,, Klaudiin domček,, . Pani Zachová je jedna veľmi milá osôbka, ktorá má jasličky zriadene priamo u seba v domčeku ... je tam malý kolektív ( max 10 detí ), domáca strava, individuálny prístup ... malý je tam veľmi spokojný a aj my ako rodičia sme veľmi spokojní 🙂 Ďakujeme Klaudike za veľa 🙂

Pridávam Link: http://www.klaudia-domcek.sk/

Romana

jonasa
Odpoveď bola odstránená
karidap
25. jan 2015

@minidomko Vasa stranka mi nejde otvorit uz nefungujete?

mon29
25. jan 2015

@kristinka.s prosim o kontakt.. dakujem

bibiana0
Odpoveď bola odstránená
sendym
23. feb 2015

@janazba ahoj prosim ta este chodite do jasliciek?prosim ta ako je to s chorobnostu?dakujeem

janazba
23. feb 2015

@sendym Ahoj...nie, uz sme v skolke...ono to v jasliach s chorobami zacalo ale to bol vlastne prvy kolektiv takze to bolo tym....az potom v statnej skolke to bola katastrofa...teraz chodime zase do sukromnej skolky a maly je relativne zdravy..

sendym
23. feb 2015

@janazba aha,no som zvedava ako to bude zo zaciatku.A pacilo sa vam v tych jaslickach?

janazba
23. feb 2015

Uplne super...budete chodit do Lienky?

sendym
23. feb 2015

@janazba ano,od pondelka.Velmi sa mi pacia,boli sme uz v troch a tieto sa mi pacia najviac aj na tych detickach bolo vidno ae su spokojne 🙂 .Dufam nebude stale chory,lebo do teraz bol,ale museli sme dat von nosnu mandlu,tak som zvedava .Ako dlho ste tam chodili?

janazba
23. feb 2015

Asi pol roka...potom sme isli do statnej skolky, lebo Danka mala iba jasle, teraz tam ma uz aj skolku...my sme dali tiez vybrat mandlu. Ale chory bude, s tym musis ratat, kolektiv je kolektiv ale vzdy lepsie sukromny ako statny.

sendym
23. feb 2015

@janazba no,ale dufam ze to nebude ako predtym,ze sa dostaval z choroby 2tyzdne.a boli ste aj s niecim nespokojni?prebaluju casto,alebo teda ci ich nenechavaju dlho v jednej plienke.

viera
Odpoveď bola odstránená
janazba
24. feb 2015

@sendym haha..v plienke? Do tyzdna bolo po nej!

sendym
24. feb 2015

@janazba faaakt,super 🙂...vidis zabudla som sa opytat p.riaditelky,dufam ze sa da u nej uplatnit prispevok..?

janazba
25. feb 2015

@sendym To neviem naisto, ja som to nevyuzila...

erika2014
Odpoveď bola odstránená
irocka
Odpoveď bola odstránená
umelecka_dusa
10. jún 2015

@kristinka.s mozem poprosiť kontakt na pani Andrejku, opatrovanie v Ruzinove/Trnavke?

irocka
Odpoveď bola odstránená
e_z
10. jún 2015

V našej encyklopédii Wiki Modrý koník máme aj zoznam jaslí v Bratislave, je si z čoho vyberať: https://www.modrykonik.sk/jasle-bratislava/ Ak náhodou poznáte jasle, ktoré tam chýbajú, tak mi napíšte IP, pridáme ich hneď.

bibiana0
Odpoveď bola odstránená
irocka
Odpoveď bola odstránená
precudziedeti
9. júl 2015

V Rači - súkromné (názov v správe) aby ma nevyhodili

andinka001
30. aug 2015

@sendym Ahoj, prosim ta, dala si svoje dieta do jasli Fialocka? Dik

irocka
Odpoveď bola odstránená
kvetinka_2015
9. dec 2015

Ahojte,máte prosím skúsenosti s jasličkami na Robotníckej v BA? Do jaslí sa nedá ísť pozrieť, až keď bude dieťa prijaté a na internete som o nich tiež veľa nenašla. Ďakujem.

bambino2011
7. jan 2016

Ahojte maminky, nášho Nikinka sme dali do OC Mesiačik v Karlovke. Predtým tam chodila aj naša Lenočka - 2 roky a teraz aj syn. Vedie to zlatý manželský pár, o deti sa starajú ako o vlastné 🙂 . My sme veľmi spokojní. Nedá sa to so škôlkou ani porovnať.