icon

Koľko majú hračiek vaše 15 mesačné deti?

miirkka1
14. feb 2018

Chcela by som vediet kolko mate hraciek pre vase deti?Aspon priblizne. Mala ma 15mesiacov a nejak sa to kopi🤔 A to som na zaciatok so vravela,ze ja nebudem z tych matiek,co kupia a rozmaznaju svoje dieta.Ved predsa dieta najviac potrebuje kontakt s rodicmi a hracky schovavat a obmienat.

No ale ako mala rastie,stale toho pribuda.
Kolko toho mate vy?Viem ze starsie deti budu mat toho viac a co tie mensie?

Strana
z2
miirkka1
autor
14. feb 2018

A mozem baby vediet ci mam vobec kupovat hracky typu kuchyni,vysavac,metlicka riady?alebo to az od nejakych 2 rokov ?

janickacrazy
14. feb 2018

@miirkka1 Tak môjho napr. vysávač veľmi bavil okolo 16-19mesiacov, mali sme dokonca 3 rozne detské vysávače, ale aj tak mal najradšej ten ozajstný, tiež mal rád metličku a lopatku, zametal o dušu. Kuchynku tiež máme, riadiky to ho tiež baví už od 16 mesiacov, varí nám kávičku, polievočku, aj ked je to chlapec. Tiež sme k tomu kúpili plastové ovocie a zeleninu, takže može variť aj druhé jedlo. Ale tak každé dieťa je iné. Nášho baví skoro všetko, aj autá, aj bábiky, aj kuchynka.

pupavica
15. feb 2018

sestra ich má pre malého nespočetne :D

gyurusiova
15. feb 2018

Ja kupujem hlavne knižky, drevené interaktívne hračky ktoré naozaj aj využije, rodine som vždy nakázala keď mu majú niečo kúpiť tak čo a ostatné s čím sa nehrá predám,alebo dám do domova, alebo kamarátkam.Lopty má v plastovom boxe a autíčka na poličke, knižky na poličke a sám si vyberie s čím sa chce hrať. Keď sa vyhrá hračka sa odloží a vyberie si inú. Takto ho zároveň učím aj poriadku a sám vie čo a kde je uložené.

evicaveverica
27. feb 2018

Asi milion, fuurt.dakto daco dovlecie..uz to nemam kam davat

elizita
27. feb 2018

My sme jej asi ani hracku este nekupili a aj tak ich ma kvantum hoci sme rodinu poprosili, aby to neprehanali. Jedine co jej obcas kupime su knizky. Vela hraciek ma v skrinkach kde nedociahne a obcas vytiahneme a su vzacnejsie. Uz som jej ich 2x triedila, a vyradila tak zbytocne hracky pre mini deti. A radim ti, nekupuj nic. Radsej rodine povedz co by sa ti pre nu pacilo. Tak ci tak sa toho kopec nazvlaka, nech ma aspon to, co ocenite.

ajko2011
27. feb 2018

Nepočítam to. 😂 Ale je toho riadna kopa. 😂 ✌ Ale prečo nie. Pokiaľ si to môžem dovoliť, kúpim mu aj nemožné. ✌

marion09
27. feb 2018

vsetkci horekujete kolko hraciek mate ale nik sa neozve......

2812ivana
28. feb 2018

@miirkka1 my mame tiez veeeeeeela hraciek. Tiez som nechcela aby ich moj syn mal tolko ale stari rodicia a znamy len nosia a neda sa tomu velmi zabranit. Uz som prestala bojovat :D

michaella94
28. feb 2018

necitala som predosle prispevky ale napisem moj pohlad...dieta by malo mat 20 hraciek 🙂 je kvoli tomu si sa mu rozvyjala predstavivost a ta je dost dolezita 🙂 ale uprimne je to tazke 😀 aj ja kazdemu hovorim nech nekupuje hracky ale jednym uchom dnu a druhym von...takze ja tieez hracky odkladam a casom obmienam 🙂

janickacrazy
28. feb 2018

@marion09 asi preto, že máme len rozbalené všetky doma, teda aspon my 😂😇

Strana
z2